Rahova sau apropiere (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare. Sunt acasa ca am profitat de Tony sa bucataresc si eu si sa spal alea prin baie ca daca sunt doar cu Ale nu pot face nimic.
Monica de cautat inca mai caut in paralel cu o resemnare. Acum am primit numarul unei doamne, o sa o sun maine dimineata si sa vedem daca iese ceva de aici, daca nu o sa continui sa caut in paralel cu soacra-mea, adica voi apela la ea o perioada pana imi aranjez ceva sigur. Trebuie sa rezolv.
Ale e ...binisor as spune numai ca nu papa mai nimic si cand si cand tuseste. Nu stiu ce sa zic, e adevarat ca nici nu am mers la dr dar vad ca toti tusesc in jur, si Maria si mai toti din grup... Cred ca i-a zapacit si pe ei schimbarea asta a vremii asa brusc. Nu imi tuseste intr-una, cand e sec cand rupt, are pauze de ore in care nu o aud si dintr-o data o apuca. Strange undeva mucozitati si are momente cand vorbeste gajait, parca e tabagica.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ah...eu mor de nervivreau sa-i pun ruxandrei picaturi in nasuc si nu sta de nici o culoare...cand ins farsit am reusit sa-i pun in somn ce credeti...a stranutat si le-a dat afara

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tudor are bronsiolita. Din nou! Avem acelasi tratament din primavara. Il chinuim din nou cu inhalatii. Nici nu mai stiu ce sa zic. Ne-a dat sa facem si analize, pentru ca se spune ca cei care fac bronsiolita de cel putin 2 ori pana la 2 ani au risc crescut sa fie astmatici. De trebuie sa facem IDR, imunograma si inca ceva, nu mai retin.
Sa va zic si de un plus pentru Stanciu (ca tot a zis Florentina un minus): pentru ca fusesem vineri la Budimex (unde i-am dat 30ron), astazi nu a mai vrut sa ia bani.

Cris, la intoarcere m-am intalnit cu Claudia. Mergea la Stanciu pentru ca Edi avea respiratie suieratoare. Si zicea ca Felicia a fost in spital cu Andrei, tot pentru asta cred. Eu zic sa mergi la un control, sa ii verifice plamanii.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

A, si f. interesant e ca ma ia si pe mine o raceala. Eu credeam ca adultii nu iau racelile de la copii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

e clar...toata lumea e bolnavadrept sa zic si mi-e tot de astm mi-e frica la alex...prea de multe ori il apuca tusea asta
sanatate multa lui tudor sa se faca bine repede
lexi oare ce mai face?

monica

Mergi la inceput

Hmmm, si Denisa si Monica sunt bolnave, si Maria tuseste, unul nu a scapat.
Mai...eu ma laud ca ma pricep sa aud respiratia suieratoare, copilul meu nu are nimic timp de 10-12 ore si o ia dintr-o data o tuse. Azi nu e dr la cabinet decat dimineata si nu primeste de regula miercurea decat la vaccinari, poate ma duc maine dupa-amiaza.
Sanatate multa. Dar cum ti-ai dat seama ca are ceva in plus? Ca ultima oara stiam ca zici de diaree.....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Pai a inceput sa tuseasca urat de tot. Exact ca atunci cand a avut bronsiolita in primavara.
Nu stiu ce sa zic cu auzitul respiratiei. Noi am fost luni la dr. lui de fam. si ea nu a auzit nimic la plamani. Pe urma l-a auzit tusind si a decis ca are bronsita astmatiforma. Ne-a dat un tratament dar eu am decis sa il urmam pe cel de la Stanciu.
Eu zic ca cel mai bine asculta dr.

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, azi e ziua cea mare:

quote:
Am primit mesaj de la Lexi

"Tineti-mi pumnii. Sunt in spital de la 1 noaptea si abia am dilatatie 4. Va tin la curent. Pupici." Asta era la ora 7 dimi.

quote:
Mesaj de la LEXI primit acum:

"Acum mi-au pus epidurala, sper sa prind ora 13 in postura de mamica. Pupici si bafta si curaj fetelor care mai nasc azi. Mi-e dor de voi si de BUCURII ;) Lexi"

Off, iar m-a apucat damblaua:"da' io de ce n-am putut sa nasc normal?"

POZE

Mergi la inceput

Haide Lexi!

POZE

Mergi la inceput

Haide Lexi! Poate eja esti mamica dar io tot incurajez!

Am fost la dr dar nu era, maine dupa amiaza ma duc iar. Acum ma ingrijoreaza burta, are iar gaze la greu si a facut 2 kk. Cam decolorati dar gros, ultimul era mai pasta, dar e ceva neobisnuit pt Ale.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput