Joburi la UE - Bruxelles si Luxembourg
Raspunsuri - Pagina 4
ellej spune:
Am venit cu impresii. Am fost sambata la teste; gradul de dificultate era asa cum ma asteptam; la verbal si la numeric trebuie sa stii foarte bine limba ca sa poti inteleg textele, sunt un pic sucite. am reusit sa raspund la toate intrebarile, nu stiu la cate am raspuns bine. Sper totusi sa trec de prima faza.
Fetele maritate, acolo veti fi inscrise cu numele de fata, deci trebuie sa aveti o copie dupa certif de casatorie (daca nu o trimiteti pe fax ulterior). Una din sali avea probleme tehnice noroc ca eram programata in cealalta; nu stiu daca acele probleme s-au rezolvat repede si cat au asteptat ceilalti.
Cam asta ar fi. Bafta tuturor!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
cait spune:
Si eu am revenit..Nu pot decat sa spun ca a fost de cateva ori mai greu decat in mai.Intrebarile despre UE au fost dificile, erau unii termeni de care nu auzisem niciodata, in afara de cateva intrebari restul nu se mai vazusem niciodata.
La testele numerice a fost destul de leger, cele verbale lungi si destul de incalcite.Ca timp a fost suficient.
Eu una nu ma asteptam sa fie mai greu ca in mai dar uite ca fuse..Poate doar subiectele care mi-au picat mie, nu stiu.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
miki68 spune:
ellej, spune-mi te rog la ce centru de testare ai fost? eu m-am programat miercuri la 14 la Irex. zici ca-mi trebuie o copie dupa cert.de casatorie? ei nu au mentionat nimic in sensul asta. daca poti, da-mi mai multe detalii despre cum ai ajuns, ce te-au intrebat la sosire... in fine, cum a decurs testarea. multumesc.
copiloi spune:
cait si ellej, multzam de impresii.
De acu' tre sa asteptam, sa vedem rezultatul. Am observat ca in mare, impresiile celor care au dat testul coincid. Sa vedem ce-o fi mai departe. Imi pare rau ca nu am tratat testul asta mai in serios. Nu inseamna ca as fi facut mai bine decat am facut, dar vad ca de-abia acum incep sa ma gandesc mai serios la tot demersul asta.
Am vazut ca pe yahoogroup (nu stiu daca sunteti si voi pe-acolo) cineva a semnalat ca la numerice i-a picat o problema, a carei intrebare nu avea nimic de-a face cu textul problemei. Inseamna ca nu am fost singura! Mi-a picat aceeasi problema . Aveam de gand sa scriu la EPSO despre acest lucru saptamana viitoare, dupa terminarea testelor, dar cred ca o voi face mai devreme. Am asteptat sa vad daca sunt singura si se pare ca nu (cum de altfel era de asteptat).
O asemenea greseala este inacceptabila!!!!! Nu pot sa spun ca am pierdut mult timp cu ea, chiar daca am citit-o de vreo 3 ori, dar psihologic vorbind si-a pus amprenta in timpul testului. Urmatoarele probleme nu le-am citit decat cu gandul (sau curiozitatea) de a vedea "ce surprize" ma mai asteapta.
In fine. Sa vedem ce masuri se vor lua.
Bafta mai departe!
Alina
ellej spune:
Miki si eu tot la IREX am fost. Te primesc intr-o sala unde completezi un formular (sa fii atenta la codul examenului pentru ca mie mi-a dat un tinerel un formular de administrator, noroc ca am verificat si i-am cerut unul de asistent).
Chestia cu certificatul de casatorie nu o stiam nici eu, l-am trimis pe fax luni, dar daca tot esti avertizata macar te duci cu o copie la tine, sa nu te mai stresezi dupa. Oricum dai testul si fara copia aia, stai linistita. Eu am vazut de la inceput ca fusesem programata cu numele de fata si le-am scris atat la EPSO cat si la Prometric sau cum se numeste firma organizatoare aici. Mi-au raspuns si unii si altii ca nu e nici o problema.
Sa te duci mai degraba cu pasaportul pentru ca vor un act de identitate cu semnatura (sau cu buletinul si permisul de conducere de ex., dar eu cum nu am permis pasaportul a fost de baza).
Ti se dau 2 foi de plastic, markere, perie si dopuri de urechi. Puteti crede ca sunt atat de peizana incat am sters initial ce scrisesem cu dopurile de urechi? Desteapta m-a facut mama!
Eu la cunostinte UE am avut timp si sa revizuiesc, ca la toceala ma pricep, partea a doua am facut-o si pa aia integral insa am folosit pana si ultima secunda.
ellej spune:
A mai dat cineva testul? Impresii noi?
miki68 spune:
Ieri am dat si eu testarea. Foarte greu nu a fost, insa cele 10 intrebari de la numerical m-au ''rupt''. Cred ca am raspuns corect la 3. La restul am raspuns dupa principiul ''ala bala portocala''.Adevarul e ca nu am nici un fel de inclinatie pentru cifre. Numar cu succes banii (cind ii am!), dar atit. Problema e alta: pe acea foaie cu timbru sec primita la iesire de la teste scrie in partea de sus numele meu, competitia (assistants), data testarii, dar in partea de jos imi ureaza drum bun spre casa dupa testarea pentru administratori. Credeti ca este o problema?
miki68
ellej spune:
nu cred, oricum hartia e valabila doar pana la aflarea rezultatelor, alea conteaza.
stanieta spune:
Si eu am dat testul. Mi s-a parut foarte greu pentru nu m-am pregatit mai deloc. Si ma refer la testul legat de cunostintele despre UE...
Celalalt a fost , zic eu, greu cu incadrarea in timp si cu limba..te imbarligau ei cu formularile lor..
Vreau sa va rog sa-mi spuneti, ce e cu cartea de care vorbiti "Te ultimate..."??? Vreau sa fac rost si eu de ea si nu o gasesc pe net . Sunt curioasa deoarece inteleg ca voua v-a fost de folos.
Multumesc. Nicoleta.