Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenefr spune:
Buna fetele!!!
Vad c-aveti un spor la scris!!!!Eu de 2sapt n-am mai avut net la munca, acasa eram prea obosita sa mai deschid calculatorul...asa ca am de recuperat 13 pag!!!
Altfel imi pare bine sa aud ca v-au crescut burticile.De vreo 2sapt am vazut ca ma deranjeaza blugii,au ramas mici , desi sunt cu talie joasa...Se cere sa mergem la cumparaturi!!!
De greturi am scapat de vreo luna, dar acum cand mi-e foame, daca nu rontai ceva, mi se face rau...
Si am citit undeva ca scade si glicemia, de-asta sunt starile astea asa ciudate...
A!!!!!!!! Nu v-am dat vestea cea mare!!!
Am fost joi seara la eco, si desi avem aproape 14sapt, doctora a vazut ca lui bb ii atarna ceva
...o sa avem un baiat!!!!!

Asa ca acum pot completa toate datele pt listuta...DN =24febr 1979,
DPN=21 martie 2007, o sa nastem cu Dna dr. Dumitrescu Ruxandra
Cam atat despre noi. Va pup si va doresc sa aveti cat mai putine probl. cu sarcina, sa creasca burticile mai repede(sa ne mandrim mai repede
)
carmen
monica_b spune:
Madalina si eu am constatat ca am niste vene maaari pe sini. Au inceput sa ma ingrijoreze, asa ca m-am apucat sa port bustiera in timpul zilei.
Paxela n-as crede ca de la Elevit ti-e rau.
Si eu am inceput sa iau de vreo 4 zile. Inainte am luat Prenatal si sint fericita de cind am trecut la Elevit, ca le inghit mai usor si nu au gust asa nasol. Plus ca m-am uitat pe compozitie si m-am bucurat ca au doar 1,08 mg vit. A. Celelalte aveau 2 mg si tot mi se parea ca e prea mult.
Roxanici am tot citit ca mama incepe sa simta miscarile fetale din sapt. 15-16. Eu acu sint in sapt. 15 si tot stau "cu urechea ciulita" doar-doar receptionez ceva care sa nu para scandal digestiv. In schimb din luna a doua imi simt tot timpul pulsul in burta. Se si vede cum zvicneste burtica in ritmul inimii.
Monica
14+
monica_b spune:
Carmen felicitari pt. flacau. Se pare ca sintem un capitol "baietos". ![]()
Fetelor, vedeti ca in seara asta, la 20:00, pe NG, e documentarul ala fain cu dezvoltarea bebelusului de la fecundare pina la "livrare". Pt. preview: http://channel.nationalgeographic.com/channel/inthewomb/
Monica
14+
Katink spune:
Buna fetele!
Roxanici si Monica, in legatura cu primele miscari ale lui bb 
Eu am simtit la prima sarcina in 15 saptamani, si in nici un caz ca o "lovitura" in burtica, asa se simte dupa 19 sapt. atunci e si bb mai mare si mai fortos 
Acuma ganditi-va ca are cateva grame, nici 100g cred, si nu are ce sa se simta, plus ca el e acolo in lichid... si se balanseaza eventual se loveste de peretii placentei si de acolo sa aveti o senzatie de falfaire in furtica.
Dar sa va spun ce am simtit eu 
Eram intinsa pe canapea si am simtit ca si cum o bula de aer se misca in burtica, ca atunci cand ai o sticla umpluta pe jumatate cu lichid si misti sticla pe orizontala si lichidul se balanseaza in sticla...
Sper ca nu v-am bagat prea tare in ceata ![]()
Atunci a fost prima si abia dupa 18 sapt am inceput sa o simt pe mandra zilnic cum misca...
Cel mai usor se simte cand stai intins pe spate, dar dupa 25sapt o sa simtiti indiferent de pozitie si mai pe la sfarsitul sarcinii o sa primiti niste suturi 
Plus ca mandra mea sughita des, cca 3ori/zi.
De doua ori s-a intamplat sa o aud in timpul CTG-ului, cand i se inregistra inimioara se auzea si un "hic" si salta burtica ![]()
Prima oara eram singura, fara martori, dar a doua oara era si cumnatica cu mine, asa ca am martori, e fantastic cum se aude 
Eu abia astept controlul de sambata, nu am simptome, urinez des, sunt obosita si nu am pofta de mancare... atata
.
Pieptul mi se pare mai voluminos, dar nu e dureros ca la prima sarcina... sper sa fie totul in regula si cu bb mic din burtic.
Pupici si sarcini usoare in continuare,
Katink
9+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)
mada_rozz spune:
Roxanici,acum vorbeam cu mama despre miscarile care le-a avut bebe atunci.A fost un sentiment foarte ciudat.Simteam efectiv cum se misca ceva in burtica.Si pulsa burta putin mai jos de buric.Daca puneam mana se simtea.Ciudat este ca nu am mai simtit nimic de atunci.Am fost la eco sa vad daca misca bebe si facea adevarate demonstratii de balet.Nu stiu ce a fost,dar cu siguranta a fost ceva.Initial,cand a inceput fenomenul,am crezut ca imi e rau,si am simtit nevoia sa ma asez undeva.
Nu stiu ce sa zic.Poate mamicile care au deja bebei ne pot spune mai exact ce simti cand mica bebe.
Pupici,
Mada
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Katink spune:
Mada, hai ca am scris in acelasi timp. Si eu cred ca a fost bb la tine, dar nu te ingrijora, o sa il simti peste 2-3 sapt zilnic.
Carmen, felicitari pentru bb BAIETEL!
Gia, felicitari pentru bb FETITA!
Pupici,
Katink
9+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)
roxanici spune:
Mada si Katink, multumesc ptr lamuriri; de fapt la acea bula de aer in burtica pe care o descrie Katinka ma astept.... dar si asa, vroiam sa vad cam cand sa o astept. Acum, vorba Monicai, stau cu urechea ciulita, dar degeaba.
Monica, sigur e in seara asta In the womb? l-am cautat si nu am gasit decat pe 30 sept.... sa nu dai in cap daca am gresit
. Eu vroiam sa vad daca e versiunea de o ora sau 2, ptr ca a mai fost si in august, dar scurtat si nu mi-a placut. Eu oricum il am acasa dar m-as mai fi uitat odata cu drag si pe NG.
roxana & the baby
mada_rozz spune:
Katink,dar de la primele miscari,care le-ai avut la 15 saptamani,pana la miscarile zilnice de la 18 saptamani,ai mai simtit ceva intre timp?Ca la mine nu s-a mai simtit nimic de atunci.
Pupici,
Mada
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
monica_b spune:
Roxanici sigur in seara asta. Am vazut si promo-ul la TV si e trecut si in program. Traducerea la noi e "In pintec". Din pacate e versiunea scurta, de o ora. Dar chiar si asa, abia astept sa ma uit... Cind a aparut, anul trecut parca, am vazut ambele parti. Plingind le-am vazut. Ca atunci nu credeam ca o sa ajung vreodata si eu la "Odisee".
Katink da, sint martor ca Emma sughita mai ceva ca Spike (parca asa il chema pe cutu ala mic din Tom si Jerry, nu?).
Parca pe la sfirsit se vedea cu ochiul liber cum sughita, nu doar la CTG. Bule in burta am o groaza. Daca eu maninc pepene cu lapte... De unde sa stiu care e "pe bune" bebe? Intinsa pe spate nu stiu de ce, dar nu prea pot sa stau. Am senzatia ca tensionez prea tare uterul. Lichid amniotic ai mei deja aveau destul de putin la ultimul control. Nu mai inotau lejer ca acu 2 saptamini.
Monica
14+