Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna seara burtici!

Uite ca mai bantui si eu netul ca intr-adevar, mare liniste pe aici prin week-end...

La mine e un paradox cu hainele... Eu am slabit de la greturi si burta mi se pare mititica si totusi, cand imi pun pantaloni pe mine nu ma mai incap! Cel mai bine burtica se vede prin pantaloni, daca ma uit la ea cand sunt dezbracata parca e la fel ca inainte! Da, e clar ca trebuie sa-mi cumpar pantaloni mai mari, acum port inca o pereche mai larguta, care cam falfaie pe mine, dar la burtica sta fest.

Cu greturile stau mai bine de vreo 3 zile (ptiu, sa nu ma deochi!) dar mai am ceva probleme cu pofta de mancare, care lipseste. Mananc bine doar la pranz iar dimineata e un cosmar, aproape ca nu pot pune nimic in gura. Uf, si ce ma surprinde, e ca nu mai suport dulciurile deloc! Si eram inainte o devoratoare nu alta, de trebuia sa imi ascunda sotul dulciurile din cale! Si ciocolata era preferata mea... Uf, cand vad ca voi aveti pofta de eclere, ma intreb eu de ce nu pot manca?? Cu ochii le-as minca, da' cand le pun in gura mi se par ingrozitor de rele! Mm, elyanne, mi-ai facut o pofta cu clatitele... da' mi-e teama sa le fac si sa nu le pot manca!

La capitolul 'lene' parca e ceva mai bine! Azi chiar am facut ceva treaba prin casa cu mai mult chef decat inainte!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mada, cum ai reusit sa iei 6 kg? Nu ai avut nici o cu buda? Eu mai am un pic de recuperat sa ajung la cit aveam inainte de sarcina. Si, slava Domnului!, am avut doar 4 reprize de cu stomacul in 3 luni jumate. In schimb in talie am +10 cm. Cel mult pantalonii consortului sa-mi mai vina. Ca sa nu mai vorbim de . I-am explicat azi mindrului ce marime de bustiera sa-mi caute si a parut edificat (si foarte satisfacut): "Ok! Cer sutien marimea Nicoleta Luciu!".

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Elyanne am aflat si eu ca pe 22-24 sept. e Babyexpo la Polivalenta, parca. Dar cum eu zac precum cotoiul in pat nu am sanse sa ajung pe acolo. Si imi si imaginez mindrul fitiindu-se printre burtoase si mamici si masurind burtiere si sarafane! Plus ca daca la mine interactiunea sociala se rezuma la telefoane... n-are rost sa investesc prea mult in garderoba specifica.

Jaana niic eu nu am putut pune gura vreo luna pe ciocolata, in schimb eclerele... miam-miam! Hrana de baza, cum zicea si Elyanne. Alea cu crema de vanilie doar!

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ma chinui sa scriu un mesaj... poate reusesc de data asta... mi se catara mandra pe scaun si cum prinde tastatura baga un ESC

Reiau... la capitolul tzoale chiar trebe sa investesc... daca nu merg decat cel mult odata pe sapt. la serviciu (asta pt. ca exista internetu' )... mandra trebe s-o scot afara o data pe zi... Plus ca n-am stare in casa... si sper din tot sufletu sa n-am interdicite la plimbat mai incolo... ca as turba... plus factura la telefon

Eu elcere cu ciocolata bag... si amandine . Azi in schimb am mancat atata salata acra si mere acre... ca ma ustura limba

Monica eu nu cred ca mi-as convinge vreodata sotu' sa se duca la cumparat sutiene ... frumos din partea lui... Eu daca am nevoie s-ar duce mama sau sora mea... si scapa.

Mihaelaaa despre cat de mari sunt burtile... pai depinde de la o graviduta la alta, de la o sarcina la alta... Nu e obligatoriu daca ea n-a avut burta la 11 s ca altii sa n-aiba... Invidia asta

Io tot pe aici... pentru ca suntem incontinuare singurele... barbau' din dotare (si cu toate cele nesecare pt. pizza) n-a aparut si nici musafirii... Acu' sa nu-si imagineze ca ma apuc la 11 nopatea de pizze... sa fie sanatosi...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

hai ca asta cu hainele imi place ca de greturi am mai scapat!
fetele nu va lasti la salopete de acum pina in martie aprilie ca e pacat !!!
eu mi-am luat deja 2 pantaloni , azi o fustita de blugi ( cu banda elastica) pe care abia astept sa o port!
de sutiene..... am ajuns la DD, e ingrozitor!, azi m-am vazut in cabina de proba si imi venea sa urlu! am venele foarte vizibile, sunt cam aiurea nu mi se mai par faini, ( si sotul meu a facut o fata mirata cand m-a vaut)....
voi aveti venele vizibile pe sani? eu ma gandesc la operatie de micsorare dupa ce termin alaptatul ...
si inca ceva:de aseara am impresia ca am carnea tare ca m-i s-au marit piciorele, ca sunt umflata de apa...cu toate ca pipi fac din 10 in 10 min!
va pup!
ps .vin in romania saptamana asta si abia astept sa mananc la McDonald si sa bag niste amandine

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

MADALINA78 stai linistita dupa ce vei termina alaptatul, vei reveni la marimea dinainte de bebe, si chiar mai repede decat iti imaginezi acum, si atunci o sa plangi dupa marimea de acum

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Monica,eu am avut stari de voma,dar nu am dat niciodata la boboci.Si in primele luni,cred ca as fi mancat si ziare...am avut pofta de orice...si mancam in cantitati industriale.Oricum toata lumea zice ca arat mai bine acum,ca eram prea slaba inainte,mi se vedeau toate oasele.

Inainte sa raman gravida,de pe la vreo 12 ani,am avut probleme cu calciu,si mergeam la spital noapte de noapte aproape sa imi faca intravenos.Era un cosmar pentru mine.De cand am ramas gravi mi-a fost frica sa nu inceapa iar episoadele alea,mai ales ca bebe ia din calciu si din tot ce mai gaseste el bun pe acolo.De aia nici nu m-am abtinut prea mult de la mancare.

Pupici,
Mada15+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

'Neata fetele!
Am fost si eu ieri la control si toata paranoia mea s-a risipit: colul bine inchis, placenta bine pozitionata iar bebe ii facea cu mana lui taica-su. Sunt tare fericita ca totul este bine. Doar ca, dupa calcule, am 14 saptamani iar doctorita mi-a zis ca bebe e mai mare, pare de 4 luni. Nu stiu ce sa mai cred, dar pana la urma nici nu conteaza, daca bebe este bine.
Controlul l-am facut la Cta si pentru ca in perioada asta este targ de haine, am fost sa caut ceva hainute ca nu imi mai vine nici un pantalon...nu mai pot sa-i inchid pt ca imi strang burtica prea tare. Am gasit un sarafan dragut.
Pup fetele.
14 sau 15, ca nu mai sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

elyanne tie nu iti este mai rau, mai mare greata de cand cu elevitul?, ieri am luat o pastila si am zis ca mor de rau, alta nu mai incerc......., am vazut ieri si materna de la centrum , si o sa intreb dr de ele, eu materna am luat cu fimiu.... dar acum mi-a zis ca nu mai exista, sau poate asta de la centrum o fi altceva....

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hehe,nu doarme lumea in weekendul asta, asa imi place.

Ptr mamica ce isi facea griji despre Rh negativ:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82972&whichpage=19
Este o pagina tot din subiectul nostru unde Absoluta afla ca are Rh negativ si noi o imbarbatam.

2 intrebari acum:
- sapt 13 din ce luna de sarcina face parte? (ma tot intreaba lumea in ce luna sunt si io zic "nu stiu")
- cine a simtit pe bebe miscand?(parca mada_rozz ne-a zis ceva de genul asta odata); adica vorba vine ca a simtit....eu cred ca e prea curand, dar nu mai pot de nerabdare sa se intample si asta si cateodata parca mi se pare ca scandalul din stomacul/burtica mea a fost un pic altfel si ma gandesc daca o fi fost de la bb. Paranoia ce sa faci, da' la mine cred ca a uitat DD sa puna si ceva rabdare

13 fix

Mergi la inceput