Prietene din 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
adseana spune:
Daria
...normal ca te primim!!!
Cum e Brien?
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ariadnabr spune:
Buna fetele,
Ne-am reintors in Irlanda dupa 2 saptamani. Mi-a fost asa de bine acasa! Sonia e bine, n-a mai repetat figura si cu ajutorul lui Dumnezeu sa speram ca nici n-o sa o mai repete.
Cineva mi-a trimis un mesaj offline pe yahoo mess, din pacate nu am apucat sa-l citesc ca mi-a dat eroare calc si a disparut
.
As scrie mai mul dar ma cheama puiul 
Pupici
Madalina si Sonia
adseana spune:
Ariadnabr bine ati revenit! Asteptam sa ne povestesti mai multe despre Sonia si cum ati petrecut in Romania.
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
caramella spune:
Am vazut poze cu Alexandra(ADSEANA)ce scumpa e ,vad ca face la olita,bravo si cu Bia(AN-K)o dulceata de fetita,ati avut o vacanta frumoasa,mi-au placut pozele.
Va urmaresc dar mai greu cu scrisul,suntem 3 pe un comp cu Alicia 4 ,care se tot baga si ea la butonat,mai nou daca nu e nimeni in camera ,da drumul la comp si se instaleaza fericita pe scaun.
Am avut si un accident la tobogan ,si-a rupt o bucata din dintele din fata.Mi-e o ciuda ,dar acum faptul e consumat,nu o mai las la tobogan decat daca suntem 2 persoane,unul o pune si altul o prinde.
ADSEANA sa va mearga bine in Canada!Noi nu mai vrem,ramanem aici.Sanatate multa Alexandrei!Of ,chiar asa de rau s-a facut de la capsele de body?
la toata lumea
Carmen si Alicia.
an-k spune:
Multumim pentru aprecieri, sunteti tare dragute
Adseana, ufff mai, imi pare rau de micul accident, dar se intampla... speram sa-i treaca raceala cat mai curand! si vanataia va trece sigur, nu iti face reprosuri, de griji si oboseala il lasa nervii si pe cel mai calm om
Dari, sigur ca te primim, dar unde esti?Ce mai face Brien voinicel si istet?Sper ca sunteti bine
Ariadna, ce frumos ca ati fost in Ro!, intr'adevar e super acasa cu familia, dar eu cand am fost mi s-a cam facut dor de Belgia
.Bine ca nu s-a mai repetat si sa dea Bunul Dumnezeu sa nu se repete niciodata. Asteptam pozici din ro cand aveti timp. 
Caramella, imi pare tare rau pentru dintisor, da nu e nimic, inca sunt de lapte. Cand or iesi cei permanenti nu se va cunoaste nimic. Pupici si Aliciei si astept sa vad pozici si cu ea.
Io is obosita franta, Bia doarme de 'rupe ' patu, si cred ca ii voi urma exemplul ca nu mai pot, cu toate ca am zis ca invatz....
Dana, oana, ce faceti?
Va mai pup cu drag
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Anca Micaela spune:
Ne-am intors! Am vazut ca a scris o gramada de lume si ca s-au pus poze... Nu am apucat sa citesc, dar ma bucur sa vad atatea nume cunoscute si care mi-au lipsit!
O sa pun si eu ceva poze, dar cand ma mai dezmeticesc putin. Pup si vorbim! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
adseana spune:
Caramella multumim frumos! imi pare rau de patania voastra cu toboganul, nu ma pricep, dar poate ar trebui sa intrebi un dr. stomatolog, sa nu fie ceva probleme mai tarziu.
An-k multumim! Spor la invatat!![]()
Bia cea frumoasa si pe mamica ei!
Anca Micaela bine ati reveit din vacanta! Asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa ne arati ceva poze!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
dariaevelin spune:
incerc sa-mi adun gandurile si va fac sinteza ultimelor saptamani.
Brien
A primit toti caninii.
A traversat o faza din etapa "nu-urilor", in care absolut orice-l intrebam(chiar daca adora lucru/activitatea respectiva)zicea "nu nu nu!" si scutura rockereste din cap.Il lasam in pace si pastrandu-si balansarea de negare a capului, revenea asupra a ceea ce i-am propus si accepta. E haios foc. Cu capul exprima "nu" si cu gurita(un exemplu)se intindea sa manance din lingurita,evident, 1/2 din continut ajungea pe hainute,ca de' Brien nega in continuare.
A invatat, naiba stie cum de, sa tinteasca la cap. Cand se enerzeaza,nu-i convine ceva,e suparat...pedepseste persoana din fatza lui cu un cadou direct in cap/fatza .Zilele trecute chiar,am primit o masinuta de fier in ochi(dar fix in ochi)pe motiv ca nu am vrut sa le mai imping intr-o goana nebuna una dupa cealalta(masinutele).
Brein,zis CARAIAN(cu diacritice), a inceput sa tipe cand se plictiseste. Ieri,spre ex,am mers la posta sa expediez un colet, Brien a tinut un intreg concert in isteria do major. Lumea se uita ba la el,ba la mine,asteptand sa-l opresc de la un buton,probabil,ca pe radio.Cred ca singura solutie e sa-mi acordez si io vocea in isteria la minor si sa concertez mai puternic decat el. Atunci s-ar da batut. Cineva il invinge.
Bunnnn. In alta ordine de idei,se remarca doua directii determinante in evolutia lui:
1- cea "LUNATICA", determinata de dragostea pentru luna("una").De cum se iveste asfintitul,copilul meu,incepe s-o strige,sa-i vorbeasca, s-o invoce , stand cu gatul rasfrant si cu ochii pironiti pe cer.Il mai apuca si-n timpul zilei,noroc cu fotografiile pe care le priveste si-si ia dorul de "una" .
2-cea "gunoiera", in care dragostea pentrui gonoi se manifesta prin imbratisarea(daca suntem neatenti o miime de secunda) tomberoanelor si gunoaielor publice(si nu doar a celor cu forma de broasca, ursulet), ducearea tuturor resturilor,ambalajelor(si nu numai,au mai ajuns acolo si telecomenzi,haine,painea,farfurii,cani,pahare,jucarii,carti etc) la gunoi.Cand vedem ca tashneshte ca apucatu' stim ca ,in apropiere(pe o raza de 50 m cel putin) vom intalni un cos de gunoi. Acasa-l mangaie(iarasai cand ne "scapa")si-i da tarcoala intocmai ca intocmai ca intr-un ritual indian.
la capitolul dezv intelectuala,ne uimeste in fiecare zi: invata sa articuleze 3-4 cuvinte pe zi,memoria se mareste (ca durata temporala),face actiuni tot mai sofisticate si variate. Acum e la capitolul dragoste fata de animalele din ferma,fatza de legumele(care apar in Poze )pe cAre le combina uneori si face supa("upa") intr-un recipient amestecand la greu.
noi am definitivat actele pt masina,am platit avansul(asta dupa ce o saptamana ne-au tinut pe loc pe motiv ca e blocata reteaua intre dacia timisoara si dacia pitesti,iar cand i-au dat drumul masina era mai scumpa cu 300 e) si am ajuns la 8500 euro.
Eu am inceput scoala,trebuia sa am examenul in 25 septembrie(numai bine,pt ca masina trebuie sa apara in 28-29 sept) dar ieri m-au anuntat ca din cauza de schimbat de legislatie, se anuleaa toate ex pana in data de 25 oct. Asa ca, plina de nervi(nu va imaginati cat de tare)trebe sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai am de asteptat 1 luna si 3 sapt,timp in care probabil ca voi uita tot. iar bani de ore suplimentare nu avem ,acum chiar ca masina, scoala si toate celelalte ne-au dat peste cap total.Asta e,sunt un pachet de draci
Daria si tigrutul vesel, Brien
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
ariadna- bine ai revenit!abia astept s-o vad pe Sonia si pe voi,normal
an-k,doame da' frumoasa etita mai ai!Tu arati fffffffffffffff bine,esti atat de scumpa. Arati ca o copiluta:). Frumoase locuri,marea,plaja
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
adseana spune:
Daria ce frumos povestesti tu despre ginerica al meu
. Parca il si vad in timpul discutiilor lui cu "una", sau facand pe gunoierul...aici, se potriveste perfect cu Alexandra, pentru ca si noua ne placeeee
. Am vazut si pozele, Brien a ramas la fel, o scumpete de baietel. Imi plac la nebunie pozele unde se joaca cu "amaie" si unde face "upa"
. Sper sa isi faca efectul medicatia pe care i-o dati o luna , si la analizele urmatoare sa iasa totul OK.
Iar de procedura de examen la scoala de soferi..."bine ati venit in Romania!", e vorba sotului meu, care vad ca se aplica cam in toate domeniile. Noi masina am cumparat-o din Ungaria, si, asa, fara taxe vamale, am scos Loganul cu 1000 de euro mai ieftin decat la noi
. Dar am inteles ca s-au prins de figura si acum trebuie platite ceva taxe vamale de 800 de euro
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)