Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!dupa o noapte nedormita.Brien are eritem fesier urat de tot.De vreo 2 sapt,tota apare si dispare. Dar ca azi noapte, niciodata.A plans,s-a tanguit,l-am schimbat,facuse caca si probabil ca-l ustura rau. Acum e rana vie,am cumparat crema de galbenele cu propolis.Sper sa-si faca efectul.
In rest,sunt agitata,am citit tot dar,sa nu va suparati,va raspund diseara cand se domolesc treburile.

La 2 intru la condus,la 4 tre' sa scoatem masinuta. Vine un prieten,sofer cu experienta,sa ne fie alaturi.Sper sa nu avem inciente.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

INCREDIBIL!!!!!!Letitia are bronsita DIN NOU!De doua ori in 3 saptamani.Azi noapte i-au coborat mucii si azi dimineata haraia saracuta ingozitor.Dr. ne-a chemat urgent la cabinet si s-a ingozit si ea.Are sistemul imunitar extrem se scazut,de fapt e pe undeva sub nivelul marii si nu a putut sa lupte deloc.E ca o epidemie de virusuri.La noi in familie a fost toata lumea bolnava(cu execeptia mea),bunica-mea inca mai e bolnava(sigur tura a doua a luat-o de la ea-imi vine sa o strang de gat si sa o arunc de la etaj).In zona numai copii bolnavi(azi era zi de vaccin la clinica si nu a avut cui sa faca pt ca mai toti erau bolnavi).E ingrozitor.Incep sa cred ca trebuie sa luptam in alta parte.De vina e poluarea si hrana care afecteaza serios sistemul imunutar.Mie mi se pare incredibil,sunt socata si nu reusesc sa ma adun,sa imi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oana offf Doamne, iar??? Saracuta! Ce rau imi pare, cat sufera draguta de ea, si tu pe langa ea. Multa sanatate! De as avea o bagheta magica singura dorinta a mea ar fi sa nu mai sufere nici un copilas!

Daria saracutul Brien.Si noi am avut, dar la noi a functionat Crema Petrini (preparata in farmacie), singura care a ajutat la vindecare. Multi si sa stapaniti sanatosi masina cea noua, fara evenimente!

Ellinia, da, acum ca ai zis, mi-am dat seama ce prostie am facut, i-am dat cereale cu lapte, dupa vreo jumatate de ora dupa ce a papat cateva boabe de struguri.. Imi vine sa imi dau palme, nu alta, dupa cat vomita saraca, ii mai dau si prsotii. Nu stiu ce sfat ti-as putea da, Alexandra inca, nu ataca jucarile celorlalti copii din parc. E drept ca are tendinta, dar o iau de acolo, cu altceva, pana nu incepe vreun scandal.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Offf, oanamc, biata Leti... Multa sanatate!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Oana cum ati dormit? Cum e Letitia? Sper ca sunteti mai bine!Sanatate multa!

Noi suntem mai bine, adica ieri a papat mancarica de regim si nu a mai vomat. Si azi ii voi da tot asa, mancarica de regim, mai usoara pentru stomacelul ei.

Dar ce e cu linistea asta mare pe aici, fetelor? La Oradea e noros, e destul de frig, cred ca va ploua, asa ca nu putem iesi afara

Mergi la inceput

'neatza!

dana felicitari pentru cetatenie!
oana,cum e micuta? Voi? Cum esti cu moralul? Saracuta! V-ati gandit sa faceti un control mai amanuntit sa vedeti de unde sensibilitatea asta mare pe segment respirator? Si noi cam tot asa ca voi, si ne-a directionat Muscoi catre nu st' ce profesor doctor orl,la care ar fi trebui deja sa fi mers,dar prinsi cu toate cele,n-am reusit. Intreab-o si tu pe Malai,cine v-ar putea investiga mai amanuntit.{pup] si astepta vesti bune.Chiar daca nu-s asa de bune deocamdata,vor fi! Oricum,hai sa ni le impartasesti.
adseana cum e Ale? A vam vomat?Uite,sa stii ca am sesizat un lucru la Brien. I-am dat struguri cu coaja si seminte de vreo 3-4 ori.ei bine,dupa fiecare zi in care a mancat,toata noaptea s-a zvarcolit s gemut.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Daria, Ale nu a mai vomat, si a primit mancarica de regim. Voi mai incerca cu struguri si saptamana viitoare, dar sper sa nu uit iar si sa ii dau cereale cu lapte dupa (noi nu bem lapte deloc, numai cereale, iaurt, branzica).
Sa stapaniti sanatosi masina si fara evenimente! Ceva poze i-ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!

Oana imi pare tare rau ca iar e bolnavioara Letitia! Ce sa-ti spun, poate in timp o sa-si intareasca sistemul imunitar, acum e mica inca! Multa sanatate!

Noi am trecut pe Nurofen si sirop din muguri de brad, pin si ienupar. Sper sa-i treaca mai repede. Nu ma lasa deloc sa-i curat nasucul si mi-e frica sa nu faca vreo infectie ceva.
Azi iar am patit-o in parc. a cazut cu tot cu carutz... si eu eram la doi pasi de el si n-am reusit sa-l prind. Cel mai mult ii place sa plimbe carutul prin parc si la un moment dat s-a si suit in el, s-a lasat prea mult intr-o parte si zbang! a cazut cu fata pe trotuar...N-a patit nimic,doar s-a zgariat la barbie si s-a speriat. Si tot nu s-a invatat minte, tot vroia sa se suie singur in el...Si nu inteleg, doar acasa in escaladeaza mereu si se suie din toate partile si n-a cazut niciodata! Trebuia sa se intample in parc si sa vina cu fata de ciment!

Da, si la noi e urat afara, dimineata a si plouat, sambata mergem un pic la mama si sunt foarte fericita ca n-am vazut-o de mult timp!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

elinia, intr-adeva nazdravan Stefan.Pupam sa-i treaca mercipt pm
adseana,ma bucur ca suneti ami bine.Pun poze cumasinuta,imediat ce o sa fac mai de aproape si cu mine la volan.
[BIS]asatazi mergem la opera,la balet rock- DANCING QUEEN.Abia astept!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

multumesc Daria, va doresc si eu sa va bucurati de masinuta voastra, sa va duca peste tot si sa fiti fericiti cu ea! Esti un exemplu de ambitie si succes ! Oana, speram ca Leti e mai bine ! Ii trimitem muulta sanatate!Fetelor ce sa facem noi? Precum citesc mai toti copilasii nostri au cate un incident, trebuie sa ne obisnuim cu asta pana vor fi ei mari si pe picioarele lor, acum vedem si noi prin ce au trecut mamicutele noastre cu noi ! Sunt putin obosita, ma gandesc serios sa-i caut o bona sarei unde sa o duc sa aiba grija de ea, adica la o mamica care are grija de cativa copii la ea acasa, sunt din ce in ce mai obosita si asta ca sunt in permanenta cu Sara si eu si Narcis... simt nevoia sa iau o pauza sa ma ocup putin de mine si de Narcis, nu e usor chiar daca ea e cumintica, e greu sa fii in permanenta in priza cu ea... vom incerca sa cauta o mamica prin apropriere pana vom avea si noi un loc la cresa la care suntem inscrisi. Vreau apoi sa incep sa lucrez ceva pana incep cursul si sa am timp si de mine... sa recuperez din obseala acumulata dupa nastere si dupa un an jumatate cu Sara non stop!Vremea e superba aici, imi dau seara ca toamna ramane anotimul meu preferat in care imi regasesc sufletul, ma face sa-mi doresc mai mult!

Mergi la inceput