Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danna,tu ai dreptate ca persistenta si rabdarea fac minuni,doar asa se explica reusita mea de a-l face pe alexut sa adoarma singurel,fara proteste,si o noapte intreaga!Dar cat mi-a luat,cu cate chinuri,ca nu mai intrevedeam nici o speranta!Nu stiu cata rabdare voi mai avea sa aplic pe caposelul meu metode care la altii merg,iar la el greu si abia dupa un stagiu de balamuc al ma-sii
Iar cu scara te-am intrebat ca poate ai tu idei in plus,eu fiind realmente obsedata!Am crescut la bloc,si in copilarie o vecinica de-a noastra de 2 ani a cazut in casa scarilor,scari pe balustrada carora noi zburam lejer toata ziua,ca deh,copiii cam au tendinta sa faca"ce nu e voie",asa ca am ramas marcata de atunci

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Cred ca si oana a ramas marcata,si s-a speriat de muci ca fiind uvertura a ceva mai groaznic,de care tocmai au scapat...Eu ii doresc sa fie doar atat...niste muci!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

E foarte importanti ca toti cei implicati in educatia lui Alexutu (cred eu) sa respecte aceleasi reguli si aceasi linie de educatie, pentru ca daca cineva ii permite un lucru pe care tu il interzici creeaza precedente si portite in fav lui (cred eu). Sunt sigura ca tu faci o treaba buna cu Alexutu, si ai grija ca nimeni sa nu strice asta :)! Succes si pe mai departe si Felicitari cu reusita dormitul toata noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

imi cer scuze ca m-am intins cu explicatii si instrunctiuni ca si cum eu l-as stii pe toate, ceea ce e departe de adevar, am cate-odata tendinta asta, care poate sa para aroganta! O noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Oana, ufff, va tinem pumnii sa nu evolueze mucisorii, si sa scapati de ei fara alte complicatii.

Dana, nu esti aroganta, si nici nu pari asa. Ca o paranteza- de cand am inceput sa privesc racelile cu indiferenta parca nici n-au mai venit, dar cum am spus si mai sus ii tinem pumii lui Leti sa fie o raceala nesemnificativa si lui Leti si Sarei si mamicilor.

Daria, tinem pumnii stransi stransi si bafta multa, multa! Sper sa ai maine motiv sa dai de baut

Acu despre rabdare, ma bag si io... nu ca nu ar fi tarziu si maine ma trezesc la 6 dar ma mananca buricele dejtelor. Bia stie ce inseamna nu, si daca dau din cap ca nu ma asculta de ma uimeste, numai ca asta se intampla cand nu isi doreste neaparat lucrul respecti. La un moment dat asculta mereu. Acum, mai nou, vine si loveste sau musca, se enerveaza si tipa. Eu ma tin tare si Hugo la fel. De exemplu daca nu ii fac pe plac imcepe sa ma bata peste mana sa o iau daca tin mana pe ceva al ei, haine, carut... etc. Se imbufneaza si intoarce spatele cateodata nici nu tipa si pune o fata serioasa. Dupa ce-mi trage doua se intoarce si cu alte cuvinte ... nu mai vorbesc cu tine. In cateva ... 10 minute uita. Dar cum sa o fac sa renunte la asemenea comportament. Pt ca nu ii pot spune nu mai da, ca ea da odata si gata. Ii spun sa nu mai dai bla bla, dar ea e intoarsa si parca nu ma mai aude, nu se intampla des dar se intampla... cum sa fac? Voi cum ati proceda?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Anca Micaela ce mai faceti? Cum sunteti? I-ati dat Emei vestea cea mare? Numai bine va doresc!

Noapte buna!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

danna,nu pari aroganta,eu ti-am cerut parerea si tu mi-ai raspuns in detaliu,nimic mai firesc.
ank,vad ca deja incepem sa avem dileme in educarea comportamentala a piticilor nostri.sincer,nu stiu cum as proceda[sau mai bine zis daca ar fi corect dpdv psihologic "santajul sentimental].Cred ca m-as preface ca plang,ca sa inteleaga ca ma doare si este ceva rau.Nu m-am izbit inca de lovituri si muscaturi,dar nu prea cred ca scapam,asa ca sunt cu urechile ciulite ce se spune pe aici

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Felicitari AncaMicaela! Sa ai o sarcina usoara!
Le-am vazut pe ecele doua domnisoare Sara si Bia! Ce frumusele sunt ele amandoua!Ce de branzeturi acolo...delicatese! Si celor doua mamici le sta bine impreuna!
Adriana ... chiar nu se vad pozele!
Danna ai foarte mare dreptate cand spui ca nu trebuie copilul dezorientat.Nu trebuie lasat de altcineva sa faca ceva ce tu ii interzici. Aici si eu sunt foarte ferma! In schimb la capitolul "nu ai voie"....e cam greu! Stie, intelege ca nu are voie dar nu intotdeauna se conformeaza. Cred ca depinde si de starea lui de spirit. Cateodata ma asculta si pleaca, cateodata se supara si incepe sa planga iar cateodata ma trateaza cu indiferenta si face tot ce vrea el. Asa ca exersam ca nu avem incotro!
An-k nu prea stiu nici eu ce sa-ti spun ca inca nu am avut parte de asa ceva. Am avut un episod cu muscaturi dar a trecut de la sine.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Oanamc iti tin pumnii sa nu mai ai parte de raceli, sa fie numai niste muci, asa cum spunea Mamacita!
Din pacate si noi suntem bolnavi. De vineri a inceput sa aiba mucisori, de fapt robinet in loc de nas...Nu am reusit sa-i fac nici un tratament. Supozitoarele nu le suporta si face foarte urat, siropul nici pe asta nu-l accepta si ma feresc sa-i dau ca de obicei se strica la burta. Am incercat sa-i dau cate un sfert de paracetamol cu un pic de apa si miere dar nu prea am avut succes! Am sperat sa- treaca dar n-a fost asa. De aseara a inceput sa tuseasca, azi-noapte a dormit cam rau si a facut si un pic de febra. M-am luptat cu el sa-i pun un supozitor si n-am reusit, nici temperatura n-am reusit sa o iau. L-am fortat sa ia niste sirop...nu mai stiu ce sa-i fac ca mi-e groaza de febra. Orice, numai febra nu! Vine doctorita pe la 14,30 sa-l consulte un pic.
Inca o dovada in plus ca ceva nu-i n ordine e ca a adormit pe la 9. E adevarat ca-i treaz de la 6,30 dar de regula adoarme pe la 12.
Uf, sper sa fie bine, nici afara nu putem iesi, nici de mancat nu mananca de vreo 2,3 zile ca are doua maselutze iesite cate un colt si una gata sa iasa...Au tabarat toate penoi, chiar acum cand mai sunt cateva zile de toamna frumoasa, cu soare!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna dimineata!

Am vazut aseara doua fetite frumoase foc, de care imi era asa de doooor!Danna, Sara a crescut mult, e o adevarata domnisoara acum, si seamana cu mamica ei (mie asa mi se pare).Aveti o casa foarte frumoasa, sa o stapaniti sanatosi, sa fiti mereu fericiti acolo, sa fie mereu un camin cald si primitor pentru voi! Si sa stii ca nu esti aroganta deloc, eu am ascultat intotdeauna sfaturile tale, si mi-au prins foarte bine.

An-k Bia e pur si simplu fermecatoare! Stiu ca am mai spus-o de n ori, dar ochisorii ei ma baga in boala! Si tu arati foarte bine, spor la regim in continuare. Iti tinem pumnii ca bb 2 sa vina si la voi, atunci cand veti vrea voi. Ca sfat pentru comportamentul Biei, nu stiu ce sa iti spun, dar la noi nu merge cu "plange mami", vine la mine, si imi ia mana de la ochi si zice "cuc!", dar iar ma loveste daca nu fac ce vrea ea Deci nu ma ia in serios cu plansul, crede ca ma joc cu ea.

Oana offf Doamne, iar? Ati fost la dr? ce a zis? e posibil ca dupa un tratament cu injectii sa aibe asa de repede iar mucisori? Nu stiu ce sa iti spun, pentru ca si noi suntem vesnic cu "rosu in gat", deja imi vine sa urlu cand o aud pe dr. ca zice asa. Eu am dus-o pe Alexandra la un dr. homeopat si parca am scapat mai repede de raceala de saptamana trecuta, decat cu tratamentul cu nurofen, efferalgan, sau mai stiu eu ce alte medicamente. Tinem pumnii sa fie totul OK!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput