Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oanamc ce ma bucur pt voi. Cum e Leti?A ramas cu spaima vis-a-vis de persoanele straine??
Astazi m-a sunat vara mea,al carei baietel(2,4 luni)vineri dimineata a fost intrenat la reanimare(unde a stat singurel,nic macar cu mama),duminica l-au trecut intr-o sectie normala(unde s-a intrenat si vara mea) si ieri au ajuns acasa.Din cauza de laringita. Imi povestea ca cel mic are reticenta la straini si pe ea o consulta toata ziua la burta si o pune sa scoata limba

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by dariaevelin
Astazi m-a sunat vara mea,al carei baietel(2,4 luni)vineri dimineata a fost intrenat la reanimare(unde a stat singurel,nic macar cu mama),duminica l-au trecut intr-o sectie normala(unde s-a intrenat si vara mea) si ieri au ajuns acasa.Din cauza de laringita. Imi povestea ca cel mic are reticenta la straini si pe ea o consulta toata ziua la burta si o pune sa scoata limba

Saracul baietel!Dar si parintii...
Cabinetul unde ma schimb este la etaj cu chirurgia pediatrica,asa ca de ani de zile intalnesc in orice moment al zilei ochisori tristi si speriati si lacrimi de parinti;e sfasietor!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna,fetelor!
Daria,imi pare tare rau ca sunteti iar raciti.Parca ii faci imunizare,nu?Se poate sa fie o reactie,cumva?Zic si eu,habar n-am!
Eu ii mai dau siropel pana vineri si vineri dimineata mergem la control,iar daca totul e ok,de luni incepem si noi imunizarea.Noua ne-a recomandat un vaccin sub forma de capsule,care se da 10 zile pe luna timp de 3 luni;se numeste bronhovaxon.Voi ati auzit ceva de asta?O fi bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

oanamc uite ce am gasit

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=341&whichpage=2

Sa-l ajutam pe Sebi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adriana,multumesc mult.Am mai gasit si eu cate ceva.Cam toate mamicile care l-au administrat copiilor au fost multumite.Sper sa fie ok.
Daria,m-ai intrebat daca Leti e speriata.E speriata rau,nici nu ma lasa sa ma apropii de ea sa ii schimb pampersul.Daca ma vede ca pun mana pe pantalonasi si am intentia sa ii dau jos,tipa ca din gura de sarpe si striga "nu-nu-nu-nu".
Ellinia,cum mai sunteti?Ti-a mai urcat moralul?Intr-un timp erai tare ingrijorata si trista.Mai povesteste-ne de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Postez si eu ultimul mesaj inainte de plecarea noastra.
Va multumesc mult pentru urarile frumoase si speram sa ne insoteasca in fiecare moment al excursiei.
V-am citit, dar nu apuc acum sa fiu in pas cu cele discutate.
Noi plecam maine seara, in jur de 6 pm. Am emotii cu papica Dariei, ca nu-i plac neam borcanelele, dar poate de foame le va accepta, nu stiu. Va manca si la restaurante, dar pe drum singura alternativa o reprezinta borcanelele.
Va pup si o sa-mi lipsiti!

Fug la nani ca e tarziu.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Gegea drum bun, distractie placuta si un concediu super fain la Paris! Sa aveti grija de voi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gegea cred ca sunteti pe drum acum, vreau sa va urez inca o dat adrum bun si concediu placut , va pupam si va asteptam cu poze

Sa-l ajutam pe Sebi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Gegea drum bun, sa va distrati cat mai bine! Eu cred ca Daria o sa manance si din borcanase, asa ca stai linistita!
Oanamc in timp o sa scape Letitia de fica de straini. Cred ca a fost traumatizant pentru ea sa faca atatea injectii. Bine ca a trecut! Noi suntem bine, eu am zile mai bune si mai proaste in functie de dispozitia lui Stefan. El a avut o perioada destul de agitata in care facea cate o fixatie pentru ceva gen telefon, geanta, televizor, laptop, oricum, ceva la care nu avea voie. Si statatea numai langa obiectul respctiv(mai ales daca stia ca e ascuns pe undeva) si tipa toata ziua "dei-dei" si cum nu-i dadeam facea un circ... si se trantea pe jos si cate si mai cate. Duminica dimineata m-a scos din pepeni...s-a trezit la 5,30 dimineata si s-a pus pe urlat la usa de la intrare ca vrea afara...vreo jumatate de ora de am crezut ca o iau razna. Apoi a adormit si s-a trezit la 9,30. N-am mai rezistat si m-am dus cu el la biserica, am zis ca l-o fi deochiat cineva - nu sunt neaparat superstitioasa dar cedasem nervos. Am vorbit cu un preot si l-a impartasit si i-a citit ceva acolo. Vreo cateva zle s-a linistit, chiar a inceput sa manance (chiar ziceam luni ca m-a uimit ce bine a mancat!). Azi-dimineata a inceput iar...s-a trezit la 6, a vazut telefonul sotului pe masa si a inceput circul "dei-dei" si tot asa urlete pe la 6 dimineata....Uf, na ca m-am intins cat o zi de post! Macar de as mai avea cu cine sa-l las din cand in cand, macar o ora, doua, ca de asta o iau eu razna...Va invidiez daca aveti o mama, o bunica, pe cineva langa voi care sa va ajute. Cresa am amanat-o dintr-un motv care ma cam obsedeaza: mi-e frica sa nu-l pocneasca vreo educatoare...la cat e el de obraznic, e destul sa-i dea vreo palma la fund sau eu stiu si mai ramane copilul traumatizat. Daca emai mare macar iti arata eu stiu "buba" sau chiar iti arata ca l-a pocnit dar asa de mic, nu stiu, mi-e frica. Daca era un pic mai cuminte il dadeam. Sa nu spuneti ca acum educatoarele sunt altfel pentru ca sunt si ele oameni,mai cedeaza nervos, si nu vreau sa risc.
Hai ca v-am plictisit deja, cred!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

of,ellinia,sa stii ca chiar ieri i-am povestit lui mircea despre Stefan si ma intrebam oare ce mai faceti si cum te descurci.Nu am idee ce sfat sa-ti dau. Stii,ca un facut,m-a sunat mama ieri si mi-a povestit ce un finut de-al lor care are 1,3 ani si care e piper. Imi spunea ca mama baiatului, se gandise exact ca tine ca ar avea nevoie de o femeia care sa stea cu Alexandru(asa-l cheama pe cel mic)macar 1 ora,ca sa poata reface macar putin apartamentul devastat si ca sa-si traga sufletul(pt ca e epuizata si fizic si psihic).Dar e convinsa ca nimeni n-ar face fatza agitatiei si nici toanelor copilului.
la cresa...stiu eu,ai puytea incerca sa vezi. Exista unele doamne(rarissime- eu am intalnit doar 1 in timpul practicii pedagogice-dar exista si asta-i imbucurator)care-s atat de blande,dedicate,cu tact pedagogic incat ar face fatza ffffffffff bine unui copilas cum e Stefan.Incearca sa vizitez 1-2-3 crese si vezi.Merita sa incerci macar.
oana,of ce rau imi pare de leti! Bine ca ati terminat.Despre bronhovaxom am auzit si eu ca ar fi eficace. Dar noua ne-a recomandat muscoi(am ramas la el si,pana acum pot spune ca am trait si io frica ta-teama de hipervitaminoza,dar nejustificata,pt ca Brien are rahitism,numai ca eu suflu si-n iaurt) Irs 19,tot un vaccin de imunizare. Sper sa dea rezultatele scontate ca ma doboara imbolnavirile astea repetate,chiar daca nu-i grav,sunt dese.
In rest,ce mai faceti,cum mai sunteti? Ai reusit sa inveti ce-mi povesteai cand ne-am intalnit(sa ma scuzi,dar n-am retinut exact)
ariadnabr- ce faceti? Cum sunteti? mai treci pe la noi.Abia astept sa ne spui mai detaliat cum a fost in rO,sa ne arati poze si sa ne mai povestesti despre Sonia,despre voi. Ce face Mick,cum e cu socrii acum? Te ajuta?Acum nu mai alaptezi,deci nu mai au scuze,nu?
raluka-mai spune-ne cate ceva despre voi. Si"la multi ani!" scuze pt intarziere
mamacita,da crut intr-adevar. saraca vara-mea m-a sunat exact dupa intrenare,plangand. Ce era sa-i zic? Orice am incercat tot n-a linistit-o.Copilul era in rezerva,intubat si perfuzat(cred),injectat peste masura si ea nu area dreptul sa-l vada. Ce sa-ti spun,crunt!
Si,ca sa ma laud: Iulia(sora mea)a luat licenta in medicina cu 9,99(9,98 scris si 10 sustinerea)

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput