Prietene din 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Sa va mai spun despre noi.Letitia rezista cu stoicism "roiului de albinute",dar noi(eu si Cristi) am cedat nervos.Mai avem doua injectii si gata.Initial am avut 10 apoi am fost la control si am mai primit 3,sa fie complet vindecata.Initial a fost diagnosticata cu bronsita,iar dupa doua zile de antibiotic puternic(care s-a dovedit apa de ploaie)a primit diagnosticul bronsiolita.Bine ca m-am dus la control dupa 2 zile,ca altfel mai ajungeam la spital cu pneumonie,Doamne fereste.
In rest totul e ok,Letitia e foarte vorbareata,repeta dupa noi absolut tot,are un vocabular bogat,ii place sa deseneze,nu mai suporta sa se urce in carucior,asa ca ne plimbam la pas,apoi in brate,apoi la pas,si tot asa.Ii plac cumparaturile(are pe cine semana ),intra in toate magazinele si saluta toti oamenii(e foarte civilizata),ii place sa vorbeasca la telefon,ii plac locurile de joaca de la mall,aproape ca nu o putem lua de acolo.Cel mai mult ii plac cartile.I-am luat o gramada de carti mici,copertate,educative,cu animale,pasari,fructe si le stie aproape pe toate.Nu are rabdare sa ii spun povesti,dar asculta cu placere poezii si cantece pentru copii pe care le animez cu gesturi.
Cu mancarea,tot asa cum ne stiti,e mofturoasa si ma chinuie,trebuie sa dau recital ca sa pape cat de cat.
La televizor nu se uita decat duminica dimineata cand e pe TVR o emisiune cu copii si Letitia canta si danseaza cu ei,ii place la nebunie.In rest ascultam muzica toata ziua si dansam non-stop.
E poznasa si face chestii tare dragute,ne imita pe mine si pe Cristi cum ne pupam,iar daca avem "moment" fara ea,dar cu ea de fata,se uita gales la noi si vine si ea la pupacit.Daca ii spun ca nu are voie sa puna manuta undeva(la aragaz,de exemplu)ea merge aproape de el si ma striga cu mana intinsa spre buton,sa o vad ca vrea sa puna mana acolo,apoi spune:"nu-nu" si fuge.E foarte sociabila,ii plac copii mai mari ca ea si ii agreseaza pe cei mai mici,adica daca vede un copil mai mic spune foarte suav "bebe-bebe" si da impresia ca e tandra ca peste o secunda sa zboare direct la caruciorul copilului sa-si infiga mana in el,cica ii face "draga-draga".
Ma gandesc sa urmez exemplul Mamacitei cu bona pentru ca,mi-am pus in gand sa ma intorc la servici de prin ianuarie.
Na,cam atat,vorba An-kai,m-am intins ca o placinta.
Pupicei si noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oana imi pare rau sa aud ca ati avut asemenea probleme.micutei sa se faca bine,sa uitre trauma injectiilor.
adriana frumossss nume! felicitari pt master. Fi atenta,am prins o sesiune in luna a 9 si cealalta cand copilul avea 2-3 luni.Dizertatia nu mi-a dat-o,ca de' ziceam ca io nu pot invata cu copilul mic. Bine ca acu'(in octombrie trebuie sa ma apuc sa citesc si sa scriu lucrarea de dizertatie),cu titirezul o sa pot.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Oana, bine ati revenit sanatoase! Imi era dor de felul haios in care ne povestesti tu de Leti. Ii dorim muuuulta, multa sanatate, si muti pupici de la mine si Bia. Avetzi poze?:D

Adriana, felicitari! Mult, mult succes iti doresc! O sa va descurcati ai sa vezi. Si poate ii fac Anastasiei partener de joaca, ce zici?

Dana mare dreptate ai tu cu papa peste tot. singurul loc unde ii iau mancare biei este in masina la drum lung sau daca stiu ca ne prinde ora de masa sau de gustare pe undeva, altfel invatam sa si asteptam, sa respectam orele de masa dar si ceea ce au altii, trebuie sa invete ca nu se poate oricand orice. Mai iar te trag de maneca... pe cand pozele???

Daria, felicitari lui Brien pt propozitie, si bia si-a mai dat drumul la vb saptamana asta, deja zice mai multe cuvinte dar inca nu le leaga, aaaa si ma anunta cand face pisu, azi prima data dar am fost eu prea inceata cu olita si a facut pe podea. Dar de maine incepem operatiune olitza, mai ales ca azi a cerut singurica 'pissss'.

Elinia, ma bucur sa mai citesc despre voi, imi era dor

Si cum mai spuneam... am inceput scoala si simt destul de mult pentru ca sunt zile intregi, plec la 7 dimineata si la 18 ajung acasa. Acum e mama mea la noi, nu sa pot respira, ci invatza, dar e tare bine cu mama.....si sta doar o luna

Va urez o noapte linistita si vise cat mai placute.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oana offf Doamne, prin ce ati btrecut iar. Multa sanatate ii dorim Letitiei, iar voua nervi de otel, te inteleg perfect, stiu ce inseamna.Si Alexandra e rosie in gat asa de des, ca nu mai stiu ce sa fac cu ea. Cu papa, stam si noi la fel, vrea numai super blenduit, daca simte ceva bucatica mai mare decat un fir de nisip, automat vomita. Si nu vrea sa pape singura, sa-i bage mami in gurita si ea numai sa inghita, nu mesteca nimic. Am incercat sa o pun cu noi la masa, sa nu ii dau sa pape mai multe ore, nimic nu ajuta. Nu mai stiu ce metoda sa aplic cu ea

Adriana felicitari si mult succes la master. Acum ma gandesc ce bine ca eu am terminat totul inainte de a o avea pe Ale. Nu cred ca as mai avea acum putere si chef sa invat. Si ce frumos nume ati ales voi pentru surioara lui Cezar Dar daca va fi baietel?

An-k lasa mama ca trece si perioada asta de scoli, bine ca ai un pic de ajutor acum. VA pupam

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ank, am admirat cu mare placere pozele din Spania. Mi-au placut tare mult. Bia este superba! Tu arati excelent, mai tii regim inca?

danna, sa stii ca astept cu mare nerabdare poze cu voi!

adriana, succes la master! Gata, ati ales si numele pentru surioara? Frumos nume!

adseana, pozele de la petrcerea ta le-am vazut de cateva ori. Alexandra e o frumoasa si tu la fel.

oana, sanatate multa Letitiei!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Andrruzza thx!

Mergi la inceput

Daria am vazut si ultimele poze. Imi pare rau ca nu ati ajuns la circ, lasa, poate data viitoare. Felicitari pentru propozitie...ce scump trebuie sa fi fost ginerica al meu, si ce memorie buna areeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Danna multumesc! Am sa incerc sa pun in aplicare sfaturile tale! Da, asa ar trebui sa fie un copil disciplinat, sper doar sa reusesc in timp sa-l dezvat de cerut.
Oanamc multa sanatate Letitiei! Si felicitari vorbaretei! Stefan inca nu vorbeste, pe limba lui insa turuie toata ziua!
Adriana mult succes la master! Frumos nume Anastasia! De ziua mea de nastere e Sfanta Anastasia, asa ca de multe ori am intrebat-o pe mama de ce nu m-a numit asa. Mi-ar fi placut!
Daria lasa ca urmatoarea data o sa ajungeti la timp si o sa va bucurati de spectacol!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Noi suntem bine,ieri chiar m-a uimit cat de bine a mancat (sa nu fie de deochi!), dormit si aproape patru ore, poate ca a trecut perioada aia mai grea. Inca mai avem maselute de iesit, are gingiile foarte umflate dar nu stiu de ce dureaza asa de mult pana ies...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

multumesc muult la toate fetele pt incurajari ( cu masterul) , acum daca m-am bagat in hora trebuie sa joc...sunt sigura ca ma descurc....

mamacita - management financiar bancar si bursier

numele il alesesem inainte de a stii ca cezar e baietel , daca e tot baiat...nu stiu...o s ama gandesc atunci, deocamdata vreau pe anastasia

elinia nu stiam ca exista si sf anastasia , mersi

Sa-l ajutam pe Sebi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949

Mergi la inceput