Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, dragele mele!

Nu dati cu rosii c-am fost neserioasa si n-am venit nici cu raportul si nici cu pozele promise, dar am avut atata treabaaaaaa....
Ma gandesc sa fac ceva cu programul meu, pt ca in stilul asta o sa mor repede.

Raportul il pastrez pt luni. Din lipsa de timp nu mi-am facut obisnuitele cumparaturi si am mancat beep-uri cat incape si la ore de neimaginat! Nici n-am indraznit sa ma urc pe cantar!

Delidana, nu stiu nimic de miag, chiar ma gandeam azi la ea...
mephala, sa fie bb norocos in viata! Iar tu sa fii fericita cu doi baieti mari si frumosi si destepti! Ce-a spus Iustin cand l-a vazut pe bb?
zuzilici, faci fata normei intregi de mama? Sunt sigura ca da. In Malta nu l-am intalnit pe Fat Frumos! De fapt, eram cu ochelarii de soare, n-aveam cum sa-l vad!
crystina, uite-acum lucrez la poze. O sa vezi si poza pt tine! Vezi, Zuzilici? In Malta io ma gandeam la crystina, nu la Feti Frumosi...

Va pup pe toate celelalte !
Mik, vino inapoooooi!

Revin cu pozele!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io cu rusine ... inca n-am cantar ... dar m-am ingrasat minim 3 kg ... nu gasesc forte, ma alatur si eu la Sigrid si MamicaDulce ...
NU am ambitie, nu ma incap hainele, as manca non-stop ...
In alta ordine de ide :-)
Sofia
Tzuni - astept si io pozicile, na !
Crystinica - te admir pentru perseverenta
Mephala - te asteptaaaam cu detalii si pozeee
Zuzilicea - ti-am admirat printesa , o frumusete !
Si salut toate fetele si va pup in egala masura. Mai mult oleac` pe sefa sa nu se supere pe mine
Sper sa-mi revin ... nu stiu ce naiba sa fac ... ce sa incep sa ma pot tine ...
O zi faina sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by oLo

eu de ce am doar o floare??? am dreptu la doo flori juma!!! fac skandal!!!!!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Olo - uite inca doua de la mine!! si un in plus...!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, iertare, nu stiu cum de mi-a scapat. Am remediat situatia.
Crystina, sotul se simte bine, va merge iar la un control peste o luna sau 2.
Tzuni, sa stii ca n-ai scapat, tot vreau sa-ti stiu parerea cu privire la acel link pe care l-am postat despre cartea "Fast Food Nation". Astept cu mare nerabdare.
Daria, lasa interzisele, baga fructe si vegetale cind te ia foamea si mai stai pe la noi, s-ar putea sa-ti prinda bine, mai ales ca vad ca si fetele au inceput sa se mobilizeze (si eu printre ele ).
Leeloo, te admir pentru ambitie si ma ales ca rezisti cu un astfel de meniu. Eu daca as minca doar fructe pina la prinz, mi s-ar lungi urechile de foame si as da iama in frigider. Poate daca n-are trebui sa mai merg la servici as rezista, insa asa....n-as avea energie. Stiu pentru ca am incercat.
Khristin, Cami, Sigrid si mamicadulce, voi ce mai faceti?
Am plecat la sala....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Delidana fac curat si apoi sunt invitata la o onomastica si cum sunt singura invitata , nu stiu daca pot refuza mancarea , sper totusi sa nu fac abuz.

Mamagiuliei hai sa ne revenim, i am zis si lui Anca sa scrie si ne apucam toate iar de dieta, poate face fiecare un meniu pe zi si il respectam sau vinosi tu cu o idee,

v am pupat

Carmen, cum mai stai cu durerea?Sper din tot sufletul ca ti ai revenit !

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

POZE MALTA

POZA PT CRYSTINA

vizionare placuta!

_

Mergi la inceput

Delidana, fug sa citesc articolul! V-am spus ca mi-am luat documentarul "Supersize-me"?

Cami , ce mai spui? Cand incepi marea actiune?
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzuni, ce-ai ochit-o!!! Iti doresc sa stapanesti si tu una cat mai curand! In alta ordine de idei, m-am uitat pe toate pozele si nu cred ca trebuie sa-ti mai spun ca arati extraordinar..te prinde bine asa cum esti! Ai si muncit sau a fost numai concediu?

Daria, sper si eu sa-ti revii! Sunt sigura ca poti..mi-e dor de spaghetele tale cu ciumperci! Serios acum..meniurile tale ma inspirau si pe mine!

Delia,ma bucur ca sotul tau se simte mai bine!

Ies putin la o plimbare cu bicicleta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crystina

Tzuni, ce-ai ochit-o!!! Iti doresc sa stapanesti si tu una cat mai curand! In alta ordine de idei, m-am uitat pe toate pozele si nu cred ca trebuie sa-ti mai spun ca arati extraordinar..te prinde bine asa cum esti! Ai si muncit sau a fost numai concediu?

Era plin in Malta de Forduri Ka, toate culorile, cu volanul pe dreapta (ca a ta, cred)! Asa ca, mi-a stat gandul mereu la tine!
A fost doar vacanta, n-am muncit acolo! Acolo "m-am muncit" cu tot felul de beep-uri. Multumesc pt complimente, dar am avut grija sa stau in poze in pozitii avantajoase!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Tzuni, nu stiu cum o fi cu pozitiile alea dar io zic ca arati minunat! Si -ti mai zic ceva..io daca mi-as pune o poza taiata de la gat in jus mi se "citesc" suncile pana si pe fatza!

Ce-ti face baby cat? Cu cine a stat?

Mergi la inceput