Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Roxana, spor la treaba cu dieta daneza si multe kile sa dai jos
Ce-ti mai face feciorul?
O zi placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

olim: am vazut ca traiesti in spania. vreo retzeta buna de gazpacio stii? sau trimite niste cutii de gazpacio de la supermercat, ca p-aici nu gasesc sa dau cu tunu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna felelor! M-am decis sa ma altur si eu voua, celor care au reusit sa-si schimbe modul de viata. Ajunsa la glorioasa greutate de 83 kg (mai mult decat cantaream la maternitate gata sa nasc), am pus piciorul in prag si m-am decis sa slabesc. Un coleg de serviciu mi-a dat o paginuta in care se descria metoda Atkins de slabit, si uimitor a doua zi m-am si apucat.
Asta e a 5-a zi dar nu m-am cantarit inca. O sa ma cantaresc miercuri ca sa fie surpriza mai mare!
Primele 2 zile a fost mai greu dar acum deja mi se pare usor si ce mi se pare super este faptul ca nu mai am senzatia de foame tot timpul. Inainte gustaream tot timpul cate ceva! Acum am trei mese pe zi, le asortez si eu cum pot, adica pe langa carne mananc fie salata fie branzica, oua masiv. Dupa ora 6 seara nu mai mananc nimic si beau apa plata in prostie.
Iau si un complex de vitamine si minerale, ca sa suplinesc un pic lipsa celorlalte alimente si sper ca la finalul curei sa fiu mai supla.
Mi-am fixat ca target 70 de kg intr-o prima faza, dar daca se poate si mai mult cu atat mai bine. Normal ar fi sa ajung la 60 dar cred ca cer cam mult
Bafta tuturor si sa reusim impreuna!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

printze , bina ai venit printre noi si Succes!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Uitasem ...
Pranz: piept de pui la gratar cu salata de varza alba.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

printze, succes si tie
Sa speram ca vom avea toate rezultatele dorite cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare,
In sfirsit si eu cu vesti bune, n-am absolut nimic! Macar mi-am luat si de-o grija si mi-am facut si controlul anual PAP-ul. Cica ar fi normal ca CM sa varieze cantitativ in functie de schimbarile hormonale. Vivien a fost cu mine si uimitor de cuminte si de curioasa pe acolo.
Pt. raport 73,8Kg
Tzuni, dar ce are somnul cu greutatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, tu ai dreptate, un minus de 18 kg pare mult, dar eu faceam comparatie prima oara gindindu-ma ca are undeva pe la 1.65m inaltime si atunci 40 kg mi se pareau neverosimile...oricum, off the records, cind m-am maritat aveam in jur de 50 kg la 1.67m si aratam super... nicidecum filiforma...dar duse sunt vremurile alea...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

olo, gazpacho eu il cumpar in general, dar mai si fac.
Am sa iti trimit reteta, doar sa o gasesc pe undeva, ca nu stiu pe unde e, prin ce fisier, si is un pic stresata cu sefu.
Promit sa ti-o scriu repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Printze, bine ai venit printre noi! Daca vrei sa te trec pe lista imi trebuie inaltimea ta si "tinta" (greutatea la care vrei sa ajungi). Cind ai timp si daca te intereseaza, raspunde la intrebarile de pe prima pagina. Raportul se da in zilele de luni si marti, in fiecare saptamina. Incercam sa postam meniul zilnic, in limita timpului disponibil; poti sa faci si tu la fel, asa ne mai inspiram si noi.
Narcisa, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine.
Mamicadulce si Sigrid, va astept si pe voi la raport!
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput