Nou stil de viata (112)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Raport matinal: 66.6 kg. vreau cele doo flori inapoi!!!!!

bubuleana: locuiesc in Seychelles cum locuieste Tzuni in Brazilia... Cu gandu' ;)

tre sa ma reapuc de fugeala. ca vreau sa merg la iarna la ski, si n-am chef sa ma apuce febra musculara din prima zi...
Sper sa ma urnesc saptamana asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Eu de azi m-am reapucat de WW pt ca cantarul s-a incapatzanat sa stagneze. Asa ca...imi voi organiza programul in cele 3 mese principale si sper sa dau jos saptamana asta macar un kg.

Klaus am citit bine 40 kg?????

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetele!
Eu incep saptamina foarte bine - pentru raport dimineata aveam 74.8kg - macara asat sa fie ok - acasa am santier, e praf peste tot si ma simt de parca suntem in curs de evacuare... Colac peste pupaza am aflat ca in saptamina 9-13 trebuie sa plec la un training care e in afara Bucurestiului si ma intreb cum il pot lasa pe piticul meu singur cu taica-sau si cu santierul de acasa...
In rest am avut un weekend agitat - am fost dupa gresie si faianta, am ajuns cu piticul la spital la camera de garda din cauza de inceput de enteroviroza, m-au innebunit astia cu francofonia simbata la simulare si tot asa...
Am reusit totusi sa pun gogonelele vineri seara, pe ultima suta de metri pentru ca simbata si duminica am dezmembrat bucataria si am carat vechea mobila la mama, sper sa fi iesit bune!

Era sa o citez si eu pe Dordia ca si pe mine m-a surprins raportul lui Klaus - chiar 40 kg???? Dar dupa aia am vazut ca are 1.58m, asa ca greutatea e chiar ok!
Olim, bine ai venit printre noi!

Meniul de azi e urmatorul:
MD: o banana
Gustare: prune
Prinz: piept pui la gratar cu salata
Gustare: o nectarina
Cina: salata de ton

O saptamina buna sa avem!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Pentru raport: 63 kg fix

Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina + 2 kiwi
P: salata de cartofi cu castraveti, ardei si ulei de masline
S; 1 kefir + 100 gr migdale

2 l apa + ceai verde + vitamine.

Olim, bine ai venit printre noi ! Abia acum am vazut ca esti pe-aici...

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: eu, de astazi, imi numar nu doar kilele, ci si orele de somn.
So, duminica / luni = 6.30 h

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza la fete!

Delia, Roxa, ok, vom schimba impresii dupa ce-l vom vedea (eu si Roxana, poate si Tzuni)

Leeloo, nu e chiar ok greutatea lui Klaus: la 1,58 m are un minus de 18 kile, destul de mult...ca si cum ai avea tu 49 de kile (manechin...)

Narcisa, tinem pumnii sa afli vesti bune azi.

Tzuni, stai binisor. Eu am dormit cam 5 ore ast' noapte (cu intreruperi, bineinteles)

Crystina, spor la invatat si bafta la examen. Si felicitari pentru kg. pierdut!

Olo, sa raportezi daca te-ai tinut de sport. Nu de alta...macar sa meriti cele doua flori.

Mamicadulce, voi pune zilele astea poze noi cu Teo si-ti voi da link-ul. Cateva poze cu el sunt la semnatura, in albumul 'Teodor'.

V-am pupat!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Vin si eu la raport, am 80 de kile, am slabit 2 kile cu dieta daneza.
Azi meniu:
ceai
spanac cu o rosie
piept de pui cu salata
Va doresc tuturor o saptamana buna si la cat mai multe kile jos.
Va multumesc tuturor pentru incurajari

Mergi la inceput

mephala, am pierdut sirul.... Ce tre sa vad? Ce film?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

'neatza!

Azi din pacate nu pot da raportul cu kg ,nu m-am cantarit de dimineatza ptr ca sunt racitaaaa.
Oricum nu cred ca sunt probleme ,cu toata nunta la care am participat sambata si ieri ...nu am mancat decat peste si ciorba ....
Azi am program intens de sport ,cu toata raceala sper sa o inving.

Meniul de azi :
- Dimineatza : cereale cu lapte ;
- Pranz: -niciodata nus tiu dimineatza ce voi manca la pranz ,depinde ce gasesc la cantina societatii , asa ca revin dupa ce voi lua pranzul ;
- Cina : Pui la cuptor .

Va pup si o zi buna .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata fetelor. azi sunt in concediu, dar nu fac nimic deosebit...poate doar o tura de bicla eliptica, sa ajut cumva corpul in dieta pe care am inceput-o de azi!

Raport: 59.5 kg ... si Delidana, pregateste lopata si rasadurile ca am inceput daneza!

Tzuni, era vorba de filmul The Libertine, abia astept sa-l vaz! Acu ma facuratzi curioasa si cu Broken Flowers..grea viata asta, atatea filme de vazut...btw io asta noapte, cand dormeai tu, m-am delectat cu Original Sin

Carmen no asa, incingem o dezbatere finala pe chat sau YM dupa ce vizionam ceva filmaretze, ce ziceti?

bebelushelor, va las, revin mai incoo, pe cand o sa fiu moarta de foame si deprimata....

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput