...singuratate in doi
Raspunsuri
Arhistefy spune:
Singuratate in doi? Atunci cand iubesti si nu esti iubita. Iar omul la care tii iti spune ca esti acum pentru el doar o prietena foarte buna dar nu se stie pe viitor ce va mai fi. Si nu ai puterea sa pleci desi iti dai seama cat esti de nefericita.
Mihaela
iris spune:
iar eu spun sa luati taurul de coarne!
viata poate fi frumoasa, trebuie sa ai curaj sa faci ce e bine pentru tine!
mutti spune:
Ce e singuratatea in doi... Atunci cand nu mai gasesti nimic sa iti spui inafara de lucrurile banale... pleci? ai venit? e cald afara? a facut azi fetita caca?... cand nici singura masa luata impreuna nu mai e moment asteptat, cand vine sambata si duminica si nu simti ca sunt zile libere si parca ti-ai dori sa fi mers la serviciu sau sa ai o ocupatie pentru a face timpul sa treaca mai usor, cand spui ce te deranjeaza si de ce crezi ca relatia nu mai merge si auzi ca asta e problema ta si deci sa o rezolvi... Decat singuratate in doi, mai bine singuratate in unul! si pentru noi (sa fim sincere) nici nu mai e singuratatea asa de mare cand ingerasul vine si te strange de gat si te intreaba "mama esti suparata"...
Julia spune:
Eu cred ca in viata fiecarui cuplu sunt momente cand se simt singuri. Important e cum rezolva situatia.
Pupici!Julia si bb Alex-Raoul
mamica dulce spune:
eu am citit undeva o vorba care mi s.a parut destul de inteleapta..era ceva de genul..sa te plictisesti impreuna cu el..e ok,dar sa te plictiseasca el e grav!!nu stiu daca am citat exact dar ideea am retinut.o bine
se poate dezvolta mult si bine..dar va stiu fete istete asa ca ma cam duc la culcus ca.i tarziu..
v.am pupat si sa n.aveti parte de asa ceva...
ancuta