Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)
Raspunsuri - Pagina 4
bamboletta spune:
am pus si noi video cu bebelina de la 29 sapt
sa-mi spune-ti daca se vede sper ca am facut bine
bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Raluca_u spune:
fetelor
apropo de salteluta. eu am gasit un magazin in Bucuresti in care au super preturi la toate articolele pentru bebei, e pe calea vacaresti si se cheama barza. eu am luat saltea din combinatie fibra de cocos relaxa si a fost 147 ron pentru 1.40 / 70 cm adica saltea mare.
daca sunteti interesate va mai dau detalii.
au si mobilier si carucioare si hainute. ziceau ca acum nu prea mai au marfa si mai aduc la mijlocul lui septembrie.
Raluca 30 + si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Bamboletta sa iti traiasca printesa. am vazut filmuletele. ce zbenguita e. si Adinuta mea dadea din picioruse cand ma uitam la filmulete.
sa fiti sanatoase amandoua.
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ingeras26a spune:
Atudor, sar'na frumos pt raspuns! Multa sanatate in continuare!
Cat despre saltelutza, eu stiu ca sora mea i-a luat lui bb cu fibra de cocos, dar doar la mijloc, sus si jos cred ca este relaxa. O sa ma uit si va spun. Si parca a dat vreo 2 mil pe ea...
Pupicei, Ingeras 24+ Maya
deny75 spune:
FETELOR,sunt suparici pentru ca nu imi spune si mie nimeni cum sa accesez gmailul sa iau si eu muzica!Chiar nu ma ajuta nimeni?
DENY31+
ingeras26a spune:
Bamboleta, tare frumoasa bebelina ta! sa o pupacesti si din partea noastra!
Pupicei, Ingeras 24+ Maya
Raluca_u spune:
Deny ti-am trimis PM daca mai ai nelamuriri spune si te mai ajut.
Raluca_u spune:
fetelor era asa liniste aici si acum s-au trezit picii si au inceput cu atata energie sa se manifeste...
e atat de frumos sa auzi glasurile lor vesele.
leyla spune:
Raluca, si eu am auzit de acest magazin Barza dar nu am reusit sa-l identific inca cu toate ca stau stau prin zona. Poti sa detaliezi putin cam pe unde este? Prin apropierea Pietei Timpuri Noi sau pe unde? Mersic.
Leyla 26+
quote:
Originally posted by Raluca_u
fetelor
apropo de salteluta. eu am gasit un magazin in Bucuresti in care au super preturi la toate articolele pentru bebei, e pe calea vacaresti si se cheama barza. eu am luat saltea din combinatie fibra de cocos relaxa si a fost 147 ron pentru 1.40 / 70 cm adica saltea mare.
daca sunteti interesate va mai dau detalii.
au si mobilier si carucioare si hainute. ziceau ca acum nu prea mai au marfa si mai aduc la mijlocul lui septembrie.
bamboletta spune:
Raluca_u, Ingeras26a -am pupat-o va pupam si noi pe voi
Salteluta eu vreau sa iau tip relaxa,dar un pic mai incolo pe la 5 luni pt ca pana atunci vom folosi primul nivel de la patut si este in forma ovala de cosulet si are si o salteluta
pupici
bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"