Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

liana30 nu mai ai ceva vesti de la Mirela, cum se mai simnte, ce mai spun medici?

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

ange primit, multumim

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am depus 50 RON(referinta BRFOQDG02243901)!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ana_maria - eu am depus mandat electronic nr.3177 din 12.09.2006 si din cite stiu eu ar fi trebuit sa ajunga, mai ales ca din discutiile lor am inteles ca este acelasi OP de la care se si ridica banii (OP 76 colt cu Valea Cascadelor). Sper ca astazi totusi sa-ti ajunga! Inca o data numele meu este Gabriela Galatanu - eventual cred ca poti intreba direct.
Astept de la tine confirmarea atunci cind poti!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Ana_maria - eu am depus mandat electronic nr.3177 din 12.09.2006 si din cite stiu eu ar fi trebuit sa ajunga, mai ales ca din discutiile lor am inteles ca este acelasi OP de la care se si ridica banii (OP 76 colt cu Valea Cascadelor). Sper ca astazi totusi sa-ti ajunga! Inca o data numele meu este Gabriela Galatanu - eventual cred ca poti intreba direct.

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Daca e mandat electronic, sigur este mandat online, care ajunge instantaneu si pentru asta trebuie sa te prezinti la oficiul postal care lucreaza cu asa ceva. Nu te anunta nimeni acasa.
La ghiseu trebuie sa stii numele expeditorului, de unde trimite banii si suma.
Mama lucreaza la posta, de-aia stiu aceste informatii.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Contati si pe ajutorul meu,o sa ii transfer in Banca Transilvania 150$ azi.Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Iubita..da-mi numele destinatarului, suma si de unde ii trimiti! Ca sa intreb eu maine la posta!!!

Fetelor, azi nu pot ajunge la posta..imi cer mii de scuze...ajung maine...

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Gabriela am vorbit acum cu ea..e mult mai bine!!!am ras..am povestit cate in luna si'n stele..e minunata!!si mai ales sa'i auzi rasul cristalin..io o ibesc pe fata asta..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am primit confirmarea ca si din partea mea au ajuns 150$ in contul lui Marius.Success in continuare.Ma duc la somn ca e tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ana-Maria222, ma bucur ca au ajuns banii, ti-am trimis si PM.
Multa santate Mirelei si sunteti minutate toate.
Pia Nitulescu

Mergi la inceput