Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raspunsuri - Pagina 18
alinamoro spune:
Am trimis si eu azi in contul lui Marius 20 RON.
Vreau sa mai trimit si saptamana viitoare. Pana cand se strang banii?
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
akella spune:
Chiar in aceasta dupa amiaza, cand ies de la servici, merg la banca sa depun niste bani in cont. Sunt cu sufletul alaturi de Barbye!
papadie spune:
quote:
Originally posted by danyhoneyquote:
Originally posted by papadie
Un gest mare de la Marunzika - am primit pliculet cu 15 euro.
multumim!
Buna tuturor !!! Eu am descoperit povestea Mirelei multumita unui membru de pe un alt forum unde sunt eu de obicei.
Papadie...am vazut ca esti in Germania .As vrea sa trimit si eu cativa banutzi pentru Mirela....as putea sa-i trimit pe adresa ta sau mai bine sa-i virez in contul deschis de Marius ? Multumesc pentru raspuns .
RESPECT VOUA TUTUROR PENTRU CEEA CE FACETI PENTRU MIRELA !!
ti-am dat un email.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
quote:
Originally posted by armic
Doresc sa trimit si eu un plic pentru Barbye,dar la ce adresa sa-l trimit?
daca vrei sa trimiti plicul in deutschland da-mi un pm.
papadie spune:
Plicuri doicilandezia
MArunzika - 15 e
alba - 5 e
vikinga - 20 e
desprecopii spune:
am pus la punct sistemul de reward: Inimioara pentru Barbye.
asadar, speram sa aiba toti membrii, o inimioara la profil.
3 euro sau 100,000 de lei este o suma pe care si-o permite orice membru al comunitatii DC.
multumim,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ana Maria222 asa cred, ca-i poti lua si de la posta! Ce am complicat treaba!!! Mai bine ii puneam in plic! Sper sa reusesti sa intri in posesia lor!
Poze Laura
Laura...pana acum nici un semn....sper sa ajunga cu bine...
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
gabiu spune:
asa cum am zis, azi am pus si eu in contul lui marius 50 ron. Sper din suflet sa se stranga mai multi si sa o putem ajuta pe mirela in felul asta.
chit BRF0TLJ00375601
multa sanatate tuturor
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Kya spune:
Fetelor, dragelor
asa-mi creste inima cind vad ca mai exista bunatate pe lume! Este cumplit ceea ce i s-a intimplat Mirelei, dar e minunat cum s-a mobilizat toata lumea sa o ajute. Fiecare a sarit, din orice coltisor de lume. Sunt convinsa ca toate gandurile noastre bune o ajuta foarte mult.
Un mare BRAVO pentru noi toate! Inca exista omenie! Si ceea ce conteaza si mai mult este ca vine din partea unor oameni care nu se cunosc personal, si singurul interes este sa ajute sincer!
Asa ca Mirela scumpa mea, nu esti singura, esti in "comunitatea DC", si toata lumea se roaga pentru tine. Capul sus si curaj!
P.S. eu am trecut astazi pe la banca si am transferat niste bani in contul deschis de Marius. Intreba cineva pina cind se string bani. Chiar asa, exista o limita de timp? Pentru ca as mai dona si saptamina viitoare.
Kya - viitoare mamica in asteptare
Alexa Ioana spune:
marius, a fost sotul meu acuma la banca si a depus niste bani in contul de RON pe care l'ai dat. te rog mult sa'mi confirmi cand poti. chitanta nr: brfoced00006401.
multumesc mult !
mirela, suntem alaturi de tine !
alexa si mami