Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Raspunsuri - Pagina 10
bubulina1 spune:
M-a sunat Liana30 de la banca si se pare ca, contul in lei este inactiv!Va rog mult sa verificati ce s-a intamplat, eu o sun imediat ce primesc vesti.
Bubulina
<Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by Victoria
unde sunt filiale Banca Transilvania in Bucuresti, in centru?
http://www.btrl.ro/index/72/10.html
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Iileana, multumesc mult. In felul asta, fiecare poate localiza cea mai apropiata sucursala BT unde poate merge sa depuna banii.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Flaflo spune:
Marius, am virat niste bani in contul Euro, astept comfirmarea si imi pare rau ca nu pot sa fac mai multe de aici!
Flavia si Bianca
Anina_n spune:
Este valid contul, se poate vedea, www.convertor.ro/iban.php?iban=&iban1=RO87&iban2=BTRL&iban3=0050&iban4=1201&iban5=7838&iban6=64XX&S_iban_h=calculeaza" target="_blank">aici !
Mai ales ca am reusit si eu sa depun, de la Banca Transilvania Miercurea Ciuc, chiar acum 30 de min.
Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
marius spune:
Am vorbit la banca totul este Ok. Nu uitati sa treceti contul complet inclusiv XX de la capat.
Totul e Ok la conturi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Liana30 spune:
Dar nu a zis nimeni ca nu e VALID..am spus doar ca e inactiv!!!si nu am putut pune banii!!nu am avut cum sa ajung la o sala de net pt ca eram la banca si am rugat'o pe bubulina sa anunte..nu am avut nr ;lui Marius pentru ca il sunam direct pe el..
Uite ca de aici din provincia noastra nu s'a putut..si nu spun tampenii..am copiat bine contul..iar doamna de acolo mi'a spus ca nu s'a mai lucrat de mult pe acest cont si eate inactiv..am insistat dar nu s'a putut sa se depuna banii!!!
Acum sper ca s'a rezolvat problema!!!!
Va multumesc de inttelegere!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
mare ghinion ai tu, mai Liana! si banuiesc ca ai mai stat si la o coada interminabila.... la noi aici cam asa e!
Liana30 spune:
lachi doar stii ca toate mi se intampla numai mie!!!nu ma deranjeaza ca am stat la coada..pot sa stau ore intregi...voi mai sta nu e nici o problema..ceea ce ma doare este faptul ca nu ma crede nimeni!!!
si vreau sa'ti spun Marius ca da am scris si xx-rile..ce dumnezeu ca doar nu e prima donatie pe care o fac la Banca Tarnsilvania!!!!
lachi uitai sa'ti zic ..poate mi'l dai si mie..sau din cauza mea l'ai schimbat?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
marius spune:
Liana... prima mea reactie a fost sa sun la banca. E Ok. Merci pt mesaj. Poate ca a fost o problema poate nu. E mai bine sa se stie daca sunt probleme in cazul in care sunt doar asa se pot rezolva. Altfel raman nerezolvate. Deci nu te necaji. Sper sa fie totul Ok. Oricum am sa reverific maine in mod concret. Maine seara.
Deci capul sus.
Si multumesc pentru sprijin.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Kariris spune:
ei, nu te crede nimeni! de unde ai scos-o si pe asta? a fost doar o neintelegere. ce nu inteleg eu e de ce ti-a spus ca nu a mai fost folosit de mult acest cont si e inactiv...eu aveam impresia ca e un cont nou, deci clar ca nu a mai fost folosit ...