TIMISOARA, impreuna! (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Salutare fetili!

Am mai sosit si eu, ca de mult nu am mai fost pe-aici. Noi mai avem putin nasucul infundat, dar trece el.

In primul rand sa o felicit pe Ionela-Roxana pentru minunea ei : DRAGOS. Sa-ti traiasca si sa de-a Domnul sa fie sanatos, cuminte si sa asculte pe minunatii parinti care i-au dat viata.

Apoi pe Doris, imi pare rau ca nu am intrat mai devreme sa fiu si eu alaturi de cei ce iti ureaza: la multi ani!, dar daca o fac acum te superi LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Am vazut si pozele ce fain te-ai distrat. Ma bucur. Si am vazut-o si pe Ines la gradi ce dulce e! Vali ce mai face? se descurca? pupa si prichindelul mic doar asa virtual ca sa nu-i dau raceala.

Si cu ocazia asta LA MULTI ANI! si pentru sotul lui Katik. Sper sa va distrati. Oare cum te descurci si cu bursucul mic, cu Kristinitza si pedeasupra mai e si ziua sotului? Mai rezisti? uite ca sa te ajut si totul iese asa cum vrei tu.

Mihi esti super ocupata cu doi nazdravani care merg la... gradi sau scoala? Si sunt de acord cu tine in legatura cu parintii, mult ne ajuta,cel putin pe mine si mama si soacra. Ne-am descurca noi si fara ei ca nu ai ce face, dar nu ar fi totuna. Dumnezeu sa le dea sanatate cat de multa.

Dana ce poeta esti ca imi inchipuiam exact cum ai scris tu peisajul. Eu una nu-l puteam descrie mai bine. Si tot obosita te intorci de acolo? Mai ai emisiunea la tv? ca parca nu te-am mai vazut. Ce-ti face printesa, la gradi?

Gabi faine poze. Sunt spectacol cele alb-negru. Tare faza cu nunta. Asa ceva nu am mai auzit.

Ana ce mai face? e super ocupata ba cu gradi, ba cu scoala? mai loveste-ne cu vreo poveste hazlie ca sa ne mai destindem si noi.

Simo vad ca vine ziua ta asa ca iti urez de pe acum LA MUTI ANI! cu sanatate, sa fi fericita alaturi de cele mai dragi fiinte Dragos si sotul tau. Va doresc numai bine. Si Dragos ce nazbatii face? voi unde iesiti la joaca?

Va pupam si va dorim o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Katik sa-tzi traiasca sotziorul...sa fie sanatos, sa aduca multzi bani acasa, sa fie un tata excelent...si un sotz asemenea...

Va pup pe toate...da unde atzi disparut?

MIHI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

LA MULTI ANI, BOGDAN al lui KATIK! Sa traiesti o mie de ani fericit si iubit!

Va pupacesc fetele, am intrat un pic de la lucru sa va salut si ma apuc apoi de treaba!

Mihi, multam de urari! Ti-au venit juniorii?

Danitin, nu pot sa mi te imaginez roscata!

Ana, unde te-ai ascuns? Silvana? Hello? Chiulangioaicele!

Amutza, ne bucuram ca mai aparusi si tu pe aici! Baga vizite mai dese, ca se cere!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Ieri am tras chiulu, v-am citit si cand sa scriu apareau alte probleme.
Am vorbit cu Katik pe messenger, va trasnmite multi pupici, e tare ocupata cu piticii. Kristina a inceput gradinita, iar belele are colici si plange mult.

Va pup si daca mai am timp mai intru azi
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti si va pup din fuga....zile aglomerate si agitate la mine...poveste lunga ,ca e bai cu scoala la Alex....La Luana e super ok...o lauda doamnele de numa'...Pup fetele !

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, azi stau un picut rau cu moralul si as vrea o parere din partea voastra. La noi s-a eliberat un post de redactor stiri. S-au trimis c.v.-uri, au fost selectati cativa, au trecut de interviu si acum vin pentru probe. Asta inseamna ca merg pe teren cu cate un redactor mai vechi, scriu si ei texte, sa vedem cum se descurca. Printre cei veniti e si o pustioaica, hai sa-i spun M. In prima zi cand a venit la probe i-a facut o curte turbata sefului si i-a barfito pe fata cu care a mers pe teren la modul: Nu stiu de ce m-a trimis Dana cu aia ca-i o proasta, vai ce intrebari putea sa puna, n-am ce invata de la ea, eu m-as descurca mai bine. Ma cheama sefu si imi relateaza discutia. Eu ii explic ca nu permit unui nou venit sa-mi faca oamenii de cacao si pana la proba contrara colega mea se descurca bine pe domeniile ei. Ma iau apoi celelate fete de la stiri si imi povestesc de M. ca e cam c. (o stiau din faculta) si, mai grav, fura. Eu trec peste asta pentru ca cred ca fiecare om merita o sansa. Dar ... dispar cateva cani de cafea. Trec si peste asta, nu am vrut sa dau vina pe ea fara nici o dovada. Astazi vine turata la maxim ca cineva i-a furat un parfum dinplasa. La noi chiar nu se intampla lucruri din astea! Ii spun sa caute mai bine ca nu are cine sa -il ia. Bun, merge pe teren vine inapoi cu un text de k.k. , incerc sa-i explic ce a gresit, imi raspunde obraznic si incearca sa o bage la apa pe colega cu care a mers acolo. La care ii spun ca imi pare rau dar consider ca a ratat proba, poate pleca. Adica pe langa o fire naspa nici nu era un bun redactor, nici chef sa invete nu avea. S-a pus pe plans... iar acum, tocmai cand imi parea rau de ea au venit fetele sa-mi spuna ca s-a dus la seful si a anuntat ca las ca o sa vad eu!

Telenovela M va continua si uite cu ce imi papa eu nervii si neuronii mei pretiosi!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna fetele....e drept ca-i pe la pranz

Binenteles cu scuze pentru intarziere LA MULTI ANI BOGDAN sotz de KATIK! Sa fiti fericiti toata viata si sa aveti parte numai de noroc si bucurii.

Amutza multumesc pentru urari.Dragos mai nou e frate geaman cu Bin Laden asa ca ti-am spus tot.

Dana nu m-ai pune si tu suflet chiar pentru orice. Nu cred ca merita sa-ti strici ziua si sa-ti mananci nervii pentru oricine. Asa sunt oamenii din ziua de azi( nu generalizez doamne fereste)

Doris facem afacerea cu cocul ori ba?

Pupici la toata lumea

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Danitin bine i-ai facut fofarlicii...daca e incompetenta si pe deasupra si c...de om si nu numai... sper ca sefu tau sa judece cu capul de sus...

Io sunt foarte nervoasa ...am descoperit ca cel mai mare dusman al meu sunt chiar io...tre sa am grija sa nu mai gresesc...am scris gresit intr-un bilet la ordin...data...normal banca trebuia sa-l respinga...da asta e...si nu o sa ma mai incred in competentza unora...o sa verific io mai intai...am pierdut 3 mil din cauza ca o fatuca mi-a propus sa fac plata externa azi...si euroiul intre timp a crescut...asta e...

va pupez de va inveninez...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io am o intrebare: Unde-i Doris?? ca azi n-am baut cafeaua.
Ana, care-i baiu cu scoala lu' Alex?
Mihi, uite aici
Simona, Bin Laden zici? Inseamna ca nu l-ai cunoscut pe fiu-miu!
Dani, nu merita sa-ti strici ziua cu parasute din astea si vorba lu' Mihi sper sa gandeasca sefu' cu capu' de sus

Va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Saluti...
Silva, sunt la scoala, intru scurt de la secretariat, nu mai pot intra diminetile, deoarece plec la 7 fara de acasa, fug sa o trezesc pe Ines, sa o imbrac, sa pun pachetelul, si apoi o duc/aduc de la gradi...si fug imediat la scoala.
Nu stiu cand mai pot intra, seara pot, dar nu mai e nimeni pe aici...
O sa va fac cafeaua in fuga, dimineata...matinala...
Va pup cu drag pe toate...sunt aici...si va citesc de pe unde si cum pot...nu va las, iubitelor....

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput