TIMISOARA, impreuna! (47)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna seara Timisoara!
Vad ca am nimerit in plina petrecere...LA MULTI ANI! la toata lumea...
Primiti un oaspete care are nevoie de ajutor?

Eu am nu baietel Andrei,care inca nu vorbeste bine la 5 ani...are ALALIE MOTORIE

De curand am aflat de MEDICINA ANTROPOZOFICA...sunt fascinata... am aflat ca este si un spital la Masloc langa Timisoara unde s-ar putea face tratament naturist la Spitalul de Medicina Antropozofica cu dr. Barbut si dr. Shnaider...
Mi-a mai spus si despre EURITMIE...interpretare literelor
Pentru noi este un domeniu absolut nou...daca cineva a urmat acest tratament sau stie despre ce-i vorba...va rog sa-mi scrieti
Eu sunt departe...si nu as vrea sa-mi chinui copilul pana acolo si apoi sa fiu dezamagita...
Vreau cat mai multe pareri...

"Timp de mai mult de un secol, multi cercetatori au incercat sa afle cum functioneaza energia in interiorul organismului uman si, de asemenea, sa o masoare sau chiar sa o vizualizeze.

Inca din 1897 DR. BARADUC a incercat sa prinda "aura" pe placi fotografice. Apoi, R. Steiner, filozoful spiritualist care ne-a lasat medicina antropozofica, a dezvoltat o tehnica de cristalizare senzitiva care, prin analiza sangelui in urma cristalizarii intr-o solutie de clorura de fier, a permis indirect aprecierea starii functionale a organismului de la care s-a obtinut esantionul de sange.

In 1947 au urmat sotii KIRLIAN dupa numele carora a fost denumita o metoda care a aratat ca mediul biologic asupra caruia se aplica un curent de foarte inalta tensiune si intensitate scazuta nu permite acestui curent sa treaca uniform.

In 1974 DR. MANDEL, in clinicile sale din Germania, a studiat mai mult de douazeci de mii de cazuri de boli legand diagnosticul conventional de fotografii KIRLIAN; lui ii datoram prima scara de citire in acest scop.

De atunci, foarte multi oameni de stiinta au incercat sa explice fenomenul electromagnetic al organismului viu. Dintre acestia, pentru a numi doar cativa, fac parte Y. ROCARD, T. MOSS, L-C VINCENT, E. GUILLE etc.

In zilele noastre, energia isi gaseste explicatia in medicina Vestica prin intermediul neurofiziologiei. Energia este, de fapt, un curent electric care circula prin organism.

Acest curent este produs de schimburile celulare (pompa de Na+ si K+), care determina o diferenta in potentialul de membrana de ordinul a 60 mV.
Lucrarile lui Popp au aratat existenta razelor laser la nivelul ADN in fiecare celula a organismului. Datorita incarcaturii electrice si radierii laser a ADN-ului sau, celula este atat receptor cat si emitator de unde electromagnetice, iar limbajul intercelular sub forma de unde electrice permite organismului sa se mentina intr-un echilibru si, astfel, intr-o stare buna de sanatate.

"Dirijorul" acestui limbaj intercelular este creierul. Acesta actioneaza printr-un cod electromagnetic si prin eliberare de substante chimice (hormoni si neuromediatori).

DDFAO inregistreaza aceste circuite electrice (conductivitatea) si, astfel, inregistreaza schimbul celular la nivelul intregului organism. Prin aceasta permite:
detectarea anomaliilor la nivelul schimburilor celulare sau limbajului intercelular in diferite organe si sisteme
practicarea medicinei preventive
intocmirea unui profil psihologic (o crestere sau scadere a neuromediatorilor in anumite zone)
prescrierea unor tratamente bio-electronice (homeopatie, oligoelemente, fitoterapie)"

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Simina, nu stiam de existenta acestui spital, dar ce imi spui tu este minunat! Am citit Rudolf Steiner, unele din ideile lui mi se par extraordinare, dar pe alocuri o ia serios pe ulei.

In orice caz am sa ma interesez si cum aflu ceva, postez pe forum. Mai stai prin zona!

POZE

Mergi la inceput

Fetele, azi la 18 este ceva program de Halloween in Mall pentru copii! Mai veniti careva? Eu m-as duce, eventual.

POZE

Mergi la inceput

Helloooo? Anybody there?

Ati plecat toate la Halloween si acuma vreti sa ma speriati?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bu-hu-hu, Gabi!
Na, ca te-am speriat...
Saluti, acum am ajuns acasa, dimineata nu am avut timp sa scriu...
Ce faceti?
Gabi, te duci la Mall?
Cine mai merge?
Simina, eu sincer nu stiu nimic despre problema asta, de Masloc am auzit, persoane care s-au tratat de diverse boli, dar mai multe detalii nu stiu...poate stiu fetele...
Mihi, ce mai zici?
Ana, faine poze, scumpica foc hezbolaha...sa-ti traiasca, cred ca la gradi i-a placut cel mai mult, nu?
Silva, tot ocupata esti?
Danitin, felicitari Spiridusului pentru premiu....Bravo!
Eu am trait azi cea mai frumoasa zi din viata mea....si sunt tare fericita!!!

Va pup si va doresc o saptamana usoara!

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

Salutare fetelor,
Hop si eu dupa ceva timp, nu am prea avut timp la noi pe la lucru se schimba ceva pe computere se super securizeaza reteaua. Noi suntem ok al meu sot miine pleaca la BUcuresti pentru vreo 3 zile. Noi duminica ne-am chefuit a fost ziua prieteneoi mele Arina- Doris ai zis ca o cunosti, si am fost invitati la ea la prinz. Am mincat ca o scrofita si seara la limita nu m-a apucat criza de fiere. Am luata si redigest si triferment si ceai de sunatoare.....
Gabi ai fost azi la mall si ce a fost pe acolo?
Mihi m-a intrebat Zoli cind ne intilnim sa-mi dai si mie desenele alea magyarul?
SiminaO sa mai intreb la lucru , parca un coleg de-al meu are bunici in Masloc.
va pupicesc ca mor de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neata,...sa va treaca ceatza...

Am pus poze in album

cateva de la ziua lui Arpi cu jeppul...care a doua zi l-am dus la selgros...ca nici Lori nu putea pedala...apai Arpi nu mai zic...
ziua Arpisor

cu patutul minune...ca de cate ori aud un poc noaptea ...tremur ca nu cumva Lori sa fi cazut...desi nu are cum...numa daca-i somnambul...

PAT

si cateva din Ungaria...da numa cateva ca m-au lasat bateriile...frumoasa Buda lui peste...cochete unguroaicele...nu conteaza ca-s zbarcite...decolteu nu lipseste...nu conteaza ca-s slabute sau grasute...sunt imbracate la moda...bunicii acolo se distreaza...adica nu au numa grija nepotilor...bine e drept nu pot chiar sa generalizez dar la prima vedere asa pare...

Ungaria

va pup si o zi fara probleme, nervi si dureri...
mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti gagici....

Mihi,multam' de urari!Sa dea Dumnezeu la toata lumea tot ce-i mai bun!M-am uitat in pozele puse de tine:tare dulce e praslea al vostru!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!Sa sti ca mi-a placut tare mult scaunul de masina pe care statea Arpi.Ce marca e si de unde l-ati luat?Cat ai dat?Ne trebuie si noua,ca in doua-trei saptamani vine si masinuta noastra si e musai sa avem pentru mandra....
Doris....zi si mie care e treaba cu satisfactia si bucuria?Ce ai patit asa misto de esti bucuroasa?Hai ca is curioasa ca o matza!
Luanei i-a placut si la gradi si acasa...si era asa de serioasa si plina de importanta de ne busea rasul...tare increzuta si constienta ca este buricul pamantului!
Gabi,cum a fost la distractia din Mall?Sa te intreb,nu am verificat inca....ai pus cumva pozele de la ultima intalneala?A facut micutul vaccinul?Hai ca te-am asediat cu intrebarile...
Simina,imi cer scuze,dar eu nu te pot ajuta...si nu stiu despre ceea ce ai scris si ai cerut informatie.Las banatencele sadea sa te ajute si iti urez numai bine si succes!

Restul de gagici....halooooo....pe unde bantuiti fete?V-ati ascuns de ger?!
Pupaturi la toate si sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor! Multam de felicitari pentru primul premiul al Spiridusului.
Simina imi pare rau nici eu nu stiu nimic despre Masloc, promit sa ma interesez.
Mihi faine poze
Doris da ce patisi de esti asa fericita? Sau e secret?
Gabi vreau pe lista sarbatoritilor de noiembrie, in 20 imbatranesc un pic..
Ana si ce ger o sa vina, cica de joi ninge...
Dia ma bucur ca e bine puiutul. cat despre fierea ta, ai incercat cu ulei de maslina? Mamei mele i-a facut bine!
Silva ce antichitati misto?

Dragelor la noi fu baieram mare aseara. Tata a sculptat inca din 30 un dovleac. In 31 seara trebuia sa lucram amandoi dar eu am avut iar un meci cu sefu si mi-am bagat picioarele asa ca ajung acasa, ma enervez la tel. cu fiinta, ma bag in pat .... vin Spiridusul. Mami aprindem dovleacul? Da, iubita! Aprind dovleacul si vin cu el in camera - era lumina doar de la televizor. La care Spiridusul incepe sa scoata niste sunete ciudate, ceva intre ras, chicoteli si vaicareli. Adica ii era frica un pic de el dar o si pasiona. Jumate de ora i-a facut curte pana sa puna mana pe el. Dupa care ma intreaba daca petrecere nu facem? Mai, si ma paleste pe mine amocul, si o imbrac cu o fusta neagra de-a mea, un bolero cu blana pe maneci-tot negru si ii pun esarfa pe cap. Dupa care me deghiyey si eu, cu fusta de mare gala lunga neagra, camasa lalaie neagra si palaria de paie peste care trantesc un voal. Am facut bu hu hu pna ni s+au alaturat si vecinii, am mancat placinta cu dovleac, am calarit maturoiul si cand a ajuns tata acasa, obosit si infrigurat, s+a treyit in plina petrecere. Am dansat pana cand am observat ca lipseste Spiridusul, adormise pe canapea costumata inca in vrajitoare.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

Salutare gagici,

Dana Ma bucur ca vati distrat aseara cu dovleacaul si cu spiridusul tau. Ai avut o idee super faina. La anu o sa incerc sa fac si eu.
Mihi Super faine pozele imi plac tare mult patuturile, dar nu am prea inteles cu jeepul l-ai dus inapoi de unde l-ai cumparat adica la Selgros? Si ti la-u luat? Cum nu puteau sa pedaleze chiar asa de greu era.?

Noi astazi am ramas numai eu cu Robert ca Zoli este plecat la Bucu pina vineri. Am fost dupa gradi la gimnastica la ochi, dupa care dupamasa am fost la cimitir aici linga noi pe Rusu Sireanu. Voi ati cumparat la plozii vostri revista scooby Doo? A aparut deja nr.2.
Va pupicesc

Mergi la inceput