Calatorie Paris + o bucatica mica din Franta :)

Calatorie Paris + o bucatica mica din Franta :) | Autor: nikomiko

Link direct la acest mesaj

Am dat deja sfoara-n tara ca ne punem la drum si deja am primit ceva informatii.

Dar bineinteles, cum data plecarii se apropie, cresc si emotiile.
Traseul la dus e destul de bine stabilit. La intors insa mai sunt multe de pus la punct.

De-asta as vrea sa va intreb, daca stiti careva, cam unde ar fi interesant de oprit in Franta undeva intre Paris si Zürich? Am vrea sa ramanem undeva pe drum 2 nopti, dar inca nu stim exact unde. Interesant ar fi sa fie in Franta si sa fie intr-o localitate mai mica, dar frumoasa.

Si bineinteles, daca vreti careva sa povestiti despre experientele voastre din Paris (sau Franta in general), eu abia astept sa citesc, orice tipp e binevenit

- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu am fost in Paris acum 6 ani de revelion si mi-a placut tare mult.
Eu cred ca cel mai bine ar fii sa treci pe la fetele din Franta sa intrebi de dormit, ele te pot indruma la vreo pensiune sau ceva.
In Paris iti trebuie ceva timp sa vezi tot, dar tot ai timp de ceva.Notre Dame, LoUVRE, tURNUL, LAFAYETTE, Moulen Rouge,eu cred ca ar fii bine sa cauti site-ul cu Parisul si sa faci un tur virtual-
Cred ca ar fii bine sa te duci cu autobuzele rosii, si ele te lasa la fiecare obiectiv turistic.Noi am luat niste cartele de pe Champs Elise si am avut mari reduceri la intrari si la unele obiective am intrat gratis, dar asta acum 6 ani
Vacanta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Va puteti opri in regiunea Champagne, este superb si puteti gusta cata sampanie doriti :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Olim, am intrebat la fetele din Franta, asa am aflat de cazare ok in Paris.
Autobuzele rosii cred ca o sa le cam ocolim... cu ele ajungi sa vezi numai obiectivele turistice, orasul propriu-zis e mai mult decat numai obiectivele turistice... cel putin asa cred eu.

blackpanterro, ne-am gandit si la regiunea Champagne, nu neaparat pt. a degusta sampania, dar am auzit ca e frumos :)

Am facut un fel de plan de batalie. Daca vreti sa-l vedeti, il gasiti www.unet.univie.ac.at/~a0307778/paris/" target="_blank">aici. Pe hartulia de-acolo am desenat cu rosu drumul pe care am vrea sa mai ramanem inca 2 nopti pe undeva. O sa vedem ce gasim, daca nu, probabil scurtam concediul sau ramanem prin Austria pe undeva, ca si aici sunt multe locuri frumoase :).

- - - - - -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Nikomiko, daca tot am vazut ca ajungi la Zurich, fa in asa fel sa va opriti si la Cascada Rinului, e impresionanta, deosebita...se afla la vreo 40km nord de Zurich, pe drumul spre Villingen (Germania), dar in Elvetia (nu mai stiu exact localitatea, dar poate stiu sa-ti zica fetele din Elvetia). Nu o sa-ti para rau, cu sigurata..

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

LauraT, super, trec imediat pe listuta. Super saru'mana de info!
Sa nu radeti asa tare de mine cu lista, dar imi place sa fac plan de batalie, iar la sfarsit sa vad cat am facut din ce ne-am propus (sau depinde... ce-am facut pe langa :) ).
Acum ma gandesc ca poate mai bine stam mai mult pe langa Zürich, ca nu-i chiar asa mare drumul din Paris pana acolo.

Pe localitate cred ca o cheama Schaffhausen (cel putin asa am gasit eu acum).
Uite ce-am mai gasit www.rheinfall.com/" target="_blank">aici si www.rheinfall.com/Ghost/index-e.html" target="_blank">aici.

- - - - - -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

La mine la poze sunt unele de cand am fost in Paris.....
E orasul meu de suflet.....si am vazut ceva la viata mea!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ana-Maria, am vazut acum pozele tale... tare frumoase. Abia astept sa ajung si eu sa fac o multime de poze

Uite poza asta mi-a placut tare de la tine din album, desi nu-i din Paris .

- - - - - -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

nikomiko...unde o sa va cazati in Paris...eu acum sunr in cautarea unui loc dragut...pentru decembrie insa!

Edit:...abia acum ti-am vazut planul de bataie pt Franta !

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Ooana, inca nu stim .
Dar pana in la sf. week-end-ului o sa stim cu siguranta, ca e prea tarziu pe urma.
Iti spun eventual atunci... sau si mai bine, iti spun cand ne intoarcem, ca atunci pot sa-ti povestesc si ce noroc am avut

- - - - - -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by nikomiko

LauraT, super, trec imediat pe listuta. Super saru'mana de info!
Sa nu radeti asa tare de mine cu lista, dar imi place sa fac plan de batalie, iar la sfarsit sa vad cat am facut din ce ne-am propus (sau depinde... ce-am facut pe langa :) ).
Acum ma gandesc ca poate mai bine stam mai mult pe langa Zürich, ca nu-i chiar asa mare drumul din Paris pana acolo.

Pe localitate cred ca o cheama Schaffhausen (cel putin asa am gasit eu acum).
Uite ce-am mai gasit www.rheinfall.com/" target="_blank">aici si www.rheinfall.com/Ghost/index-e.html" target="_blank">aici.

- - - - - -

Da, aceea e localitatea, du-te neaparat! Vezi ca in albumul meu la poze noi e o poza de acolo, nu stiu daca e prea sugestiva, dar nu ratati...macar o ora mergeti acolo...nu dureaza mult, dar e super!!

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput