Haine Mibo

Haine Mibo | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Ati comandat de la aceasta firma? Am vazut ceva dragut pe site-ul lor si as vrea sa comand, dar vroiam sa cer si parerea vostra. Ati luat de la ei, cum sunt produsele ? Sunt lucrate bine, vin bine pe tine?? Astept pareri ca am vazut o rochie draguta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x-woman spune:

Buna :)

Mibo e pe piata de multi ani. Eram in liceu (intre timp am terminat si o facultate) cand am vazut reclama lor in revista Liceenii pe care o tot cumparam.... In fine, atunci nu stiam de vreun site al lor sau ceva de genul acesta. Aveau modele si taloane de comanda in revista respectiva.

Initial mi-a placut un costumas sport (ceva cu o fusta + bustiera rosie) pe care l-am si comandat si o bluzita (din alea cu buricul gol .....Deh, eram si eu tanara ). Comanda a ajuns la timp. Problema a fost calitatea materialelor - un soi de tricot, nici nu stiu cum sa explic exact.... In fine, entuziasmul a fost atat de mare incat am trecut cu vederea ca produsele dupa 2 spalari se "pishcasera" deja.... Ca si cum ar fi fost foarte vechi, iar la spalare apareau gaurele micutze prin ele.

In fine, am vazut mai apoi un compleu frumos pentru mama. Un soi de rochie lunga cu o vesta pe deasupra (cred ca e si acu in oferta lor, pentru ca uitandu-ma pe site am vazut muuuuulte modele din anii respectivi). Totul era pe maron/roshcat. Am comandat. SURPRIZA! Cand a ajuns coletul avea rochia neagra si vesta maron. Ni s-a explicat frumos ca nu mai aveau rochii la culoare pe stoc si au inlocuit-o din proprie initiativa cu negrul....Daca avem vreo reclamatie, sa trimitem coletul inapoi. In fine.....ar fi fost prea mare tevatura, asa ca am lasat-o cum a picat. Acest set il am si acum, vesta e chiar dragutza, lunga si cu fermoar.

Nu stiu, nu vreau sa te influentez. Pe vremea aia, dupa prima comanda mie imi trimiteau si plicuri cu flyerele lor si mostre de material din care erau confectionate hainutele. Poate e mai bine inainte sa-i intrebi daca nu au vreun punct de desfacere prin Bucuresti, sau daca nu-ti pot trimite niste mostre.... Asta ca sa nu te dezamagesti dupa ce dai banii.

Cu alte cuvinte eu sunt neutra in ceea ce priveste produsele lor. Singura remarca e aceea ca nu inlocuiesc modelele.......I-am dat un edit. Am intrat acu de curiozitate pe site-ul lor... Bluzita de acu 5 - 6 ani e asta http://www.mibo.ro/product_info.php/cPath/71/products_id/342

Pupici si s-auzim de bine....

P.S. Ce rochita vrei?

Mergi la inceput