``Reguli`` pt. vizita la gyneco?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by hristina

Sunteti tare simpatice cu frezele pasaricilor!

Off topic: fata mea si-a gasit de vreo doua saptamani pasarica! Cand i-am spus ca-i rusine sa-si duca degetale "la pasarica" cand ii schimb pampersul, mi-a spus: "cip-cirip"!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Pai de...daca nu ii spui in termenii de dictionar, de-aia se gandeste fata la ciripite. Vezi subiectul mult dezbatut la parintii intreaba....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La prima intrebare ti-au raspuns fetele,cu mult simt al umorului,la a doua iti raspund eu,ti-as recomanda pe dr.Mihaeala Tirnovanu,lucreaza si la Cuza Voda dar are si cabinet particular pe langa Billa.Eu merg la ea de vreo 3 ani si sunt multumita.

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fatuca mea mi-a spus ca fetitele au pasarici iar mamicile lilieci. Am ramas interzisa!
Cat despre "breton" am o prietena care pregateste look special cand merge la gyneco: frezat, pensat si vopsit. Asa ca mosulica al meu era decent in pretentii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Cum adik VOPSIT ???? Hai ca m-ai dat gata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Ultima data cand am fost la gineco dr. mi-a zis ca ar fi bine sa ma duc imediat dupa "menstra" ca se vede mai bine nu stiu ce.......intrebarea e daca imi mai ramane inauntru vreo urma de ....eu cum fac?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by geniest

Cum adik VOPSIT ???? Hai ca m-ai dat gata!!!!!

ce nu ai auzit de vopsit pubian? Eu una nu mi-as face asa dar am auzit fete care isi fac. Eu mi-o epilez de tot , asta mai lipsea sa o si vopsesc. Insa nu vad care e legatura dintre culoare si ginecolog.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput