Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Crisnemes, faptul ca sunt/eram mereu pe drumuri ma facea sa cred ca nu-i momentul sa am un copil. Sa fiu sincera, eu asa gandeam, intai sa calatoresc, sa vad lumea, apoi sa am copii. Dar Doamne-Doamne a avut alt plan pentru mine, si uite ca mi-a dat o sarcina neasteptata, o adevarata surpriza. Poate o sa povestesc despre asta cand o sa scriu si despre cum a decurs nasterea. Ideea e ca sarcina asta m-a facut atat de fericita cum nu mi-as fi imaginat niciodata, mi se pare incredibil ca am eu parte de binecuvantarea asta, ma bucur zi de zi de ce mi se intampla si consider ca momentele in care-ti simti bebelusul miscand in burtica sunt cele mai frumoase senzatii fizice traite vreodata. Traiesc fiecare clipa de femeie insarcinata la intensitate maxima, ma bucur de orice mi se intampla si de fiecare clipa prenatala, pentru ca n-am de unde sa stiu cand/daca voi mai trai vreodata senzatiile astea. Poate din acest motiv nici nu-mi doresc sa nasc mai repede, vreau ca totul sa se produca firesc, dupa legile naturii. La urma urmei, insarcinata sunt 9 luni, mama sunt pe viata...de ce sa nu savurez fiecare clipa de sarcina?

Hai c-am deviat un pic...scuze fetelor.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Katia, nici eu nu ma pricep la listuta. Poate o mamica mai priceputa o va include pe Amihaelam, daca ne va da ea mai multe date. In alta ordine de idei, ce mai faci? Cum te simti?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Fetelor, contractiile mele nu se opresc cu toate ca am luat 2 nospa. Le am cam la 20-30 de minute dar nu sunt foarte dureroase doar ca nu ma lasa sa stau intr-un loc, simt nevoia sa ma misc mereu. Mai iau o nospa si ma culc...poate imi trece pana maine....vreau sa ma duc in we sa-i iau bebitei cadita, aparatori pentru patut si o scoica pentru masina.

36+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

CECILIA mie personal imi place numele BRIANA,dar acum sper sa nu te superi...ca de obicei nu prea tin cu barbatii,dar acum chiar imi place numele care ii place sotului tau...de fapt este nume de printesa..deci inca un vot ptr.BRIANA
GETY dar ce ieftine sunt patuturile la voi la iasi,pai la noi cred ca un astfel de patut fara 3 sau 4 mil.nu l ai gasi...e super patutul,si mai ales ca are sertarul acela...pe la noi chiar nu prea am vazut cu sertar asa,cel putin pe unde m am mai uitat eu...bine ca l ati cumparat ,acu tre sa l udati...
IONICA SA TI TRAIASCA PITICA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!asta in cazul in care ai nasct deja,eu asa cred...MULT LAPTIC SI REFACERE USOARA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Fetelor stie cineva de O PASTILUTA care ti-o baga pt a-ti provoca nasterea? Mi-a spus cineva acum ca asa a nascut pt ca depasise termenul.Eu auzisem de injectii nu de pastilute.

Da, mie mi-a bagat "pastiluta" cand mi-a indus nasterea, prostaglandina se cheama, inmoaie colul si este similar cu dilatatia fiziologica. Eu am nascut in 5 ore dupa introducerea pastilei.
Mie mi-a facut si injectie, dar apoi am aflat ca injectia era ceva de "linistire" doar, pastiluta a avut rolul cel important.

Fetelor, va felicit pe cele care ati nascut si va tin pumnii celor care nasteti maine.
Va doresc toate cele bune!

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mersi Naty ca mi-ai zis parerea ta, deci pana acuma e 2-0 pt Briana, ha ha...oricum mai am un pic de timp sa ma mai gandesc..acum mi-a mai venit un nume in minte si anume Beatrice
Hai ca nu va mai plicitisesc cu numele mele

Va doresc nasteri usoare sau mai bine zis recuperari usoare la cele care aveti cezariene maine si va asteptam cu detalii si poze.

Pupici si noapte buna celor care nu s-au culcat inca. Somn usor

38+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetele!

Dau buzna la voi sa va anunt doar ca scumpa noastra prietena de la un "Nou stil de viata",Carmen (Mephala 30) a nascut in seara asta.Acesta este mesajul sotului: "hi to all...
sunt Lucian, sotul lui Carmen...azi 06.09.2006 ora 20.25 s-a nascut al doilea flacau al nostru...3.4kg, sanatos,voinic...Carmen si bebe sunt super OK
"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutari din Vancouver la gravidutze si mamici!!!
Va multumesc din suflet la toate pentru felicitarile de LA MULTI ANI!!! M-au podidit lacrimile ....multumesc din suflet!!!
Ce noutati sa va mai dam despre noi? Asteptam data de 10 octombrie cu nerabdare, iar pe de alta parte nu vreau sa ma grabesc, as vrea sa stea cat mai mult in burtica pentru ca acolo ai e bine!!!De catva timp ma confrunt cu niste dureri de spate groaznice, si nu stiu ce sa mai fac.Inca merg la munca pentru ca sunt la faza angajatului unor persoane care sa-mi tina locul. Nu este usor sa gasesti oameni de incredere, si acum sincera sa fiu in starea in care sunt nici nu prea am rabdare sa le fac trainingul la cei pe care nu-i vad destul de interesati. Pe de alta parte , nu imi e totuna pe cine las in locul meu....
Dar ce sa facem, o sa ne descurcam pana la urma, si ma rog la D-zeu sa-mi trimita pe cineva de incredere in drum
Citeam ce ati scris despre dormitul pe spate...si doctorul meu mi-a spus acelasi lucru, asa ca probabil este "verificat" din moment ce de pe continente diferite sunt aceleasi pareri. Eu dorm cu niste perne de o parte si de alta si nu imi e tocmai usor, pentru ca gogosica mea este foarte activa si daca nu-i convine pozitzia, imi trage niste suturi pana imi schimb pozitzia.
In rest, MULTA BAFTA FETELOR CARE URMEAZA SA NASCA IN URMATOARELE ZILE, BEBEII SANATOSI SI MANCACIOSI, SI INSANATOSIRE GRABNICA!!!
Pupici din Vancouver, si va tinem la curent cu stirile despre noi!!!

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

33+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

sunt singurica pe aici... dupa ce dorm pe mine toata ziua, noaptea sunt plina de energie.
Fetelor..v-am injurat azi, recunosc! Atata ati vorbit de galustile alea, ca a trebuit sa fac si eu. M-am chinuit vreo 2 ore cu aluatul, ca era super-lipicios, si nu statea deloc pe ticaloasele alea de prune. Imi ramanea lipit pe dejte'. Asta pana am aflat ca tre' sa dau cu faina pe maini, ca sa nu se mai lipeasca, dupa care a urmat indopatul. E 1 noaptea si eu nu ma pot desparti de platoul cu galuste. Per total cred ca am stat vreo 3 ore jumate in bucatarie, in picioare, ca daca ma asezam nu ma mai puteam ridica. Am avut timp sa va zic de dulce . Voi si cu obsesiile voastre pt mancare ! Parca n-as fi destul de

POZE
www.TickerFactory.com/" target="_blank">

"Fiecare om cu nebunia lui: a mea a fost aceea de a mă crede normal, periculos de normal.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Roxana sa-ti traiasca grasunica si sa va bucurati de ea

Bafta multa fetelo9r care isi vor tine maine bebeii in brate

notquiteso3 ore in picioare? Eu stau 30 min si deja am impresia ca o sa cad efectiv ca un sac in jos dak nu stau jos.

36 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput