Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 22

pufymic spune:
Roxana felicitari!Mai dar ce bebelina grasuta ai!Sa va traiasca!
Carmen tin pumnii in seara asta sa fie totul bine!Curaj!
Pupici!
Ioana(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

MamiLili spune:
Mi-am amintit ceva important. S-a mai discutat despre asta in primavara, stiu ca Pufy a fost cea care a dat si explicatiile stiintifice atunci. Ma adresez mamicilor cu tensiune mica, gen 10 cu 5 sau 6 sau bineinteles mai mica. Evitati sa stati pe spate in pat, cand dormiti sau va uitati la tv, pentru ca bebe apasa pe venele si arterele prin care circula sangele, obstruandu-le, iar pe langa starea de slabiciune sau lesin pe care o simte mama si bebe sufera de hipoxie (lipsa oxigenarii). Mi-a atras azi atentia medicul de familie asupra acestei chestiuni si am zis ca-i bine sa v-o impartasesc si voua.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 34 cu

alexxia spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mi-am amintit ceva important. S-a mai discutat despre asta in primavara, stiu ca Pufy a fost cea care a dat si explicatiile stiintifice atunci. Ma adresez mamicilor cu tensiune mica, gen 10 cu 5 sau 6 sau bineinteles mai mica. Evitati sa stati pe spate in pat, cand dormiti sau va uitati la tv, pentru ca bebe apasa pe venele si arterele prin care circula sangele, obstruandu-le, iar pe langa starea de slabiciune sau lesin pe care o simte mama si bebe sufera de hipoxie (lipsa oxigenarii). Mi-a atras azi atentia medicul de familie asupra acestei chestiuni si am zis ca-i bine sa v-o impartasesc si voua.
Sanatate la mamici si bebici!
Lilisapt 34 cu
Din cate stiu ( tot de la medic ) nici daca ai tensiunea buna nu este indicat sa dormi pe spate ( dor datorita hipoxiei resimtite de bebe ).

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL

Monique_new spune:
WOOOOAUUU ce bebelina grasunica felicitari Roxana!!!
Bafta multa si curaj fetelor care fac cezariana miine. Sa va intoarceti cu vesti bune si cu bebei sanatosi
POZE
Monica 40 sapt

Crisnemes spune:
Roxana01- sa-ti traiasca grasunica si sa va aduca bucurii!Iar tie o refacere rapida.
CamiSol- cat a costat rata si de unde ati cumparat-o ?E tare frumoasa si sincer in Cluj eu nu am vazut .
Roxanae- cred ca tie greu dar lasa ca curatenia o sa o faci atunci cand o sa te simti in stare . Cred eu ca tot tie iti revine sarcina sau poate sotul iti face o surpriza . Dragos e la gradi de sapt asta si asa ca azi m-am cam rupt in figuri- spalat geamuri, covoare si restul iar acum nu ma mai pot indrepta asa ma doare spatele.
MamaLili - tu chiar esti plimbareata- Iasi-Suceava- da bine faci ca dupa aia nu se stie
Mexxa - ai grija de tine si daca durerile persista nu mai sta si mergi la medic
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO

katia spune:
buna seara!
Mama ce vesti!!! Roxana in sfarsit!!!! Sa-ti traiasca bebita si sa fie sanatoasa si mancaciaosa!!!!
Mephala, Ralu, Alessia va doresc somn la noapte pentru ca eu in locul vostru nu stiu daca m-as putea odihni.
Alesia sa-mi dai de stire cand se intampla minunea ok?
MamiLili am vazut si eu postarea mamicii din Cypru, o cheama Amihaelam. Eu nu ma pricep la modificat listute asa ca poate o trece cine se pricepe. Cat despre dormitul pe spate, ca eu sunt cu tensiune mica, eu nici nu pot sa stau pe spate ca dupa mai putin de un minut simt ca-mi amortesc picioarele si ametesc - deci are dreptate dr tau.
Deci Mihaela, bine ai venit si sa ai o nastere usoara si bb sanatos. Sa stii ca si eu am patit asa cu lapticul. Sunt perioade in care curge mai mult de-mi ud si patul dar nu ai motive de ingrijorare poate de bucurie ca o sa ai ce sa-i dai lu' bb sa pape.
Eu astazi am avut si inca am dureri de coloana si de burtica + contractii. Sper sa nu nasc inca..... 36+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Sephora spune:
Va pup pe toatesi
Roxana01 felicitari ptr nasterea naturala si pentru bebita grasunica,oau si eu ziceam ca al meu e mare dar vad ca mi-ati luat-o inainte,s-ar putea totusi sa ajung si eu acolo pana la termen.
Azi am fost sa-mi ia cultura,nu mi-a curs nici un pic de sange cum au zis fetele care au facut.Mi-a zis ca bebele e inca sus si ca mai am de asteptat pana nasc,deci ura o sa fie balanta.
pentru toate fetele care se pregataesc de marea intalnire.
Vad ca v-am cam starnit cu galustele,dar la mine e nasol ca inca m-a mai gandesc la bomboanele alea nesuferite care nu se gasesc aici.
Zicea cineva ca si-a cumparat cicolata de casa,am ramas cu gandul si la asta,dar maine cred ca am sa-mi fac eu acasa.
Eu m-a duc incontinuare la servici,multumesc Domnului ca m-a simt bine,a venit si vremea mea sa m-a simt bine,ca pana acum numai in rau.
Mexxa sper ca esti bine si ca-l mai poti tine inca pe bebe.
Noi maine intram in 37 s
Io36+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

gripo spune:
ROXANA, felicitari si tie si bebelinei, intr-adevar a meritat asteptarea, ai o bebelina grasuna si, nici nu ma indoiesc, frumoasa foc. Sa fiti fericiti toti, sa va bucurati de ea, sa fie cuminte si manacioasa!
Fetele de maine, bafta, si fiti barbate, ca trece, oricum cand o sa va vedeti bebeii o sa fiti in al 9-lea cer.38+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

matahut spune:
Salutare burtici,
Iaca am venit si noi de la dr, dupa o asteptare de 6 saptamani…. Totul e ok, bebelina e cu o sapt mai marisoara (DBP 97,7mm, greutate 3400 gr), se pare ca la termen va avea in jur de 3700-3900 gr, dar, cine stie? Masuratorile astea sunt foarte relative... Placenta e ok, cantiatea de lichid e ok, colul moale si deschis, se simte la index capul bebicei. Cu alte cuvinte, se pare ca va fi o nastere usoara (cat poate fi de usoara nasterea unei bebeline de 3900 gr?!), cu un travaliu scurt. Acum….daca a vrut sa ma incurajeze dl dr…a reusit!
Acum va las ca nu am mai apucat sa citesc nimic de aseara pana azi. Tre’ sa ma pun la curent cu noutatile….cine ce si cum a mai nascut etc. Oricum, succes celor ce maine vor deveni MAMICI!
A, dimineata am fost la biserica si am reusit sa ma spovedesc si sa ma impartasesc. De-acum pot naste linistita oricand! Ieri am tinut post pana la urma si n-a fost usor deloc cu vestea Bucuriilor de Bucuresti! Am fost si eu la Economatul din Cotroceni, dar ….nu aveau. Cica au avut mai demult, dar din cauza termenului de expirare prea stramt, s-au stricat si n-au mai comandat! Atentie deci! Uitati-va la termenul de garantie – daca sunt varsate, e mai greu, dar nu riscati!
Marina 37+,
Maruca si Ana (3 ani)