Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi, nu vreu sa plece nimeni, ci doar sa inceteze rautatile. Stiu ca putem sta frumos toate impreuna si sa ne intelegem bine, dar pt asta trebuie facut un efort.
Olga deci te rugam si pe tine sa te intorci

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello old friends! (asta e de la cenusareasa lu' fii'mea)
moama ce vad aici, si nu-mi place deloc
va pup pe toate fara nici o exceptie. o sa revin mai pe larg cind o sa faca alexa nani.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alinuto,sunteti la capitolul Cenusareasa?

Edit dupa 2 ore de plictiseala:bey,eu tre' sa stau in casa cu fii-mea .
mai ziceti si voi ceva ,ca ma plictisesc.
ori sunteti prin plimbari? sau
Alinuto ,n-ai culcat copilul?
Cami ,trezirea !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, ce-i cu linistea asta aici? suntetzi la somnu de frumusetze?

hai ca dau si pt tata gasca , dar in mod special pt Cami si Olga.

va tzuc pe tate si mai vin..........

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

aici sunt. abia acu' a adormit fii'mea. am fost prin centru dupa un cadou pt un pustiulica de 2 ani.
tre' sa spal aragazu', sa calc si sa ma spal pe cap. asta in 2 ore de somn ale alexei.
mmiha, f frumoase pozelele. ia mariutei era mai ieftina ca la bran?
mirela, mare dreptate ai cu mediatizarea cazurilor de la umanitare. sa ma ierte DD, la fel am gindit si io:(
dana, cum mai e alexandra? da' tu? da' suntem la capitolu' cenusareasa si "petisoru"=nemo. ce urmeaza?
mai bag un ochi in pauzele lungi si dese...

alexa

Mergi la inceput

asa ,mai fetelor!
Bianca,care somn de frumusete ? eu nu mai dorm nici noaptea,dar ziua.
Alina,vezi ca a aparut si Cenusareasa partea adoua. adicaq dupa ce se marita cu printul.
Alex e mai bine .nu mai are febra ,a dormit azi noapte bine ,dar este f umflata la radacina nasului.e cam desfigurata de la umflatura si o cercetez din 2 in 2 minute sa vad daca s-a mai desumflat.
voi plecati la party?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

da mey, banano, partea a 2-a e preferata, cu soriceii, cu printu', cu petrecerile...
sper ca fetele nu se tin de cuvint si ne parasesc, ca rapid ma imbarc, destinatia canada si le dau cite o mama de bataie...
gata argazu' si vasele

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aoleu Bananuto ce are Alex s-a lovit? hai ca eu sunt pe dinafara total dar pup umflatura sa treaca.
Danutaaaa eu am incercat sa-mi iau pa-pa de pe chat si nu-mi aparea nimik asa ca am plecat. Dar AM TERMINAT HARTOGARAIA SI DE MARTI MERGEM LA CRESA
Alinuto bravo mai ca esti harnicuta, o sa va distrati super la petrecere. Bine ca zisesi sa descarc si io Cinderella aia, ca am ramas la capitolul Alba ca Zapada in franceza (in engleza nu-i placea, o suna mai melodios) si Pantera Roz. Bai nene are un desen animat pantera asta cu cucul din ceas pe care-l adora Uca, azi noapte cine-mi canta "cu-cuuu" in urechi? uca in tandem cu inaripatul A si mai e si Barbie of Swan Lake, ai vazut? Orice tine de printese ne place, asa ca pe cenusareasa part 2 ne punem daca zici ca e cu baluri chestii trestii
Eu va pup, ma duc sa ma imbrac ca mor de frig.

PS: am editat ca gresisem la greu, bananuto, noi suntem cu piticii voinicii, dar cred ca tai partile cu "baba lulata"

Mergi la inceput

aha! deci sunteti la partea a doua?
alba ca zapada ii place?

Dana

Mergi la inceput

Andora,nu s-a lovit .
a avut un rahat de viroza si a facut complicatii. infectie bateriana.
s-a umflat la radacina nasului cam rau. sora-mea( e la medicina)zice ca faptul ca s-a umflat acolo e bine, ca acolo se da batalia si infectia nu inainteaza. ma rog ,nu prea stiu sa-ti explic.sora-mea e desteapta nu eu.

Dana

Mergi la inceput