cel mai frumos concediu

cel mai frumos concediu | Autor: X-ray

Link direct la acest mesaj

desi ne apropiem de sfarsitul sezonului,m-am gandit sa ne scriem toti impresiile aici ,de genul ce ne-a placut si ce nu,ca sa stim la anul spre ce sa ne orientam.
chiar daca poate a mai fost deschis subiectul cred ca ramane oricand de actualitate.
asteptam sugestii pt sezonul de iarna(locatii,trasee,preturi...)

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

imi permit sa scriu despre concediile de anul asta ,din fericire au fost 2 si amandoua frumoase rau!
in feb am fost in austria la schi in zona salzburg-ului si a fost mirific.am stat la o batranica la o pensiune cu 9 camere ,care ne hranea dimineata cat sa nu ne mai trebuiasca pana la ora 16. era f curat si atat de cald de am lasat numai caloriferul din baie sa mearga.
am schiat la 20km de locul de cazare,la 1400 de m.era un nod de partii,cam 7-8,cu conditii de schiat excelente.drept urmare a invatat si sotul sa schieze,asa ca sigur vom mai merge.
iar acum in vara am fost in luna de miere 7 zile mallorca,7 ibiza fara cuvinte,perfect!
asa ca astept sugestii pt anul viitor!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Noi din pacate nu am facut anul asta nici un concediu fiind prinsi cu renovatul casei noastre. Insa imi amintesc cu placere concediul de acum trei ani, care este pe departe cel mai reusit dintre toate.
Initial am zburat la New York sa o vizitam pe sora mea. Am petrecut acolo craciunul, iar cu trei zile inainte de revelion sora mea ne-a surprins cu o invitatie in Florida. Nu voi uita niciodata acele zile superbe. Am serbat acolo ziua de nastere a sorei mele si revelionul intr-o atmosfera mirifica. Acum ne gindim serios sa mai repetam operatiunea Florida.

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Alina , mai ai adresa de la pensiunea respectiva ? Poti sa-mi dai si mie datele ,am vrea sa mergem la iarna .
Cel mai frumos concediu a fost de fapt o excursie la Cairo ,atmosfera m-a cucerit definitiv ,sper sa mai am ocazia sa merg in Africa .Multi sint nemultumiti de conditiile care nu corespund cu cele din Ro ,dar e ALTCEVA !Mergeti si o sa va placa !

Mergi la inceput

diana,maine dimineata iti voi scrie adresa,si mai multe amanunte despe zona .
nu vei regreta daca mergi acolo.

alina

Mergi la inceput

are pagina http://www.pensionseeblick.at/haus.htm
localitatea se numeste st.gilgen si e statiune de vara in principal.batranica tinea deschis si iarna.camera costa 48e,cu mic dejun inclus.
am schiat la postalm ski,sper ca am scris corect,si pana acolo sunt 12km cu masina si mai mergi inca 12 in sus pe munte.localitatea e pana in salzburg.
acolo la postalm e f ieftin si inchiriatul schiurilor si accesul pe partie.cred ca 9 euro costa o cartela pe toata ziua,pe toate partiile.si erau intr-o stare perfecta. gasesti pensiuni si mai aproape de partie dar erau putin mai scumpe,70-80e.
este autostrada pana la 20-30 km de st. gilgen.
nu-ti va parea rau.pt copii e excelent ca au o scara rulanta si partia de in cepatori parca te invata singura sa schiezi.
sper sa-ti placa.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Alina ,multumesc mult ,deocamdata string adrese ;mi s-a parut ca e si un lac in apropiere ,e f frumos .

Mergi la inceput

da zona e superba,sunt lacuri intre munti.
eu voi merge odata si vara ca prea e frumos

alina

Mergi la inceput