Prichindei martie-aprilie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza noi mancam toti asa, e mai simplu si mai sanatos. Chiar nu-mi mai place painea alba. Dar, cum ti-am zis, mancam si prostii. Nu chiar asa de prostii ca snack-uri, dar ca inghetata, mezeluri, s.am.d.

tuturor! Noapte buna!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

DA, propun alcatuirea unui comitet de sustinere a pufuletilor. Cine este pentru?

Din pacate imi cad ochii in gura, nu pot combate aici cu voi, dar am o problema, mie chiar imi plac pufuletii. Aia de Baia Mare.

Ma mai laud ca Radu sta la taiatul unghiilor, fara sa urle... (sac sac mamacita). Si al meu scurma prin pamint , chiar radea sotul cand am plecat in Bulgaria , ca la granitza el scurma pe acolo si cica: mey opreste-te ca ne opresc astia la vama ca trecem pamant romanesc la bulgari

Va doresc noapte buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, eu stiam ca nu se recomanda painea neagra copiilor sub 2 ani pe motiv ca este foarte greu de digerat! Ioana papa si ea?
edit: si noi(nu si Rares) mancam de obicei paine neagra sau graham! Dar uneori la painea neagra, am asa o banuiala ca este doar colorata

ligia, eventual o listutza cu iubitorii de pufuleti la inceputul capitolului?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Am foat in carrefour si m-am uitat la ambalaje
Am gasit pufuleti care contineau direct faine de grau,iar altii doar malt(care este o sursa de gluten).Sau aveau coloranti caramel care de asemenea este o sursa de gluten.Din fericire erau mentionate chestiile astea pe ambalaj.Am gasit si fulgi de porum care nu aveau nici o urma de gluten.
In SUA exista obligativitatea sa se scrie pe produs daca are sau nu gluten,iar puffed corn-pufuletii sunt in categoria produselor fara gluten.
Mamacita nici eu nu am gasit nici macar o propozitie care sa zica ca sunt nocivi pufuletii

Noi nu mancam deloc sanatos.Mezelurile sunt ale noastre,iar dulciuri,chipsuri,ce sa mai zic,suntem morti fara ele.Macar Matei nu are ocazia sa guste din chestiile astea si sper ca macar cativa ani sa aiba acest "regim de austeritate"

Azi i-am recoltata(evident ca nu eu)pentru analize si pe luni avem si rezultatele.

Noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!
Ce mai faceti? Am intrat sa-mi beau cafeluta cu voi si sa va salut!
Sper ca sunteti bine, mamici si bebici!
Va pup!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Maria!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza painea neagra si cea integrala sunt absolut ok, Ioana mananca asa ceva. Fata de painea alba au in plus doar faina din coaja bobului de grau, nu vad de ce ar fi greu de digerat, din contra, ajuta digestia prin fibrele continute si mai aduc si un aport insemnat de vitamine. Dealtfel nu i-a venit nimanui idee ca cerealele integrale consumate de bebei ar fi greu de digerat.
Da, unele paini "negre" sunt colorate, dar le deosebesti foarte usor. Nu trebuie sa fie colorate in masa, trebuie sa poti vedea bucatele de coaja macinate, la fel cum vezi in faina integrala. Mega Image are paine neagra in regula de exemplu.

Ellinia bine ai mai trecut pe la noi! Mai spune-ne despre Stef!

Vad eu bine ca v-a casunat pe pufuleti acum! Scrieti un articol, trimite-ti-l adminilor sa-l puna la articole DC si gata! Sa stie toata lumea!!!

Si nu in ultimul rand:
La multi ani!!! Mariilor, Marinilor si celorlalti aniversati, mici si mari!!!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rrox3

Andruzza painea neagra si cea integrala sunt absolut ok, Ioana mananca asa ceva. Fata de painea alba au in plus doar faina din coaja bobului de grau, nu vad de ce ar fi greu de digerat, din contra, ajuta digestia prin fibrele continute si mai aduc si un aport insemnat de vitamine. Dealtfel nu i-a venit nimanui idee ca cerealele integrale consumate de bebei ar fi greu de digerat.
[

Poate ai dreptate, nu te contrazic! Eu chiar am intrebat 2 dr. pediatri si asta mi-au spus. Poate nu era bine informati
Cereale integrale pentru bebei?? Care sunt? Ca eu n-am vazut pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Exista andrruzza.Cel putin aici gasesti.Bubu papa cereale cu lapte vollkorn(integrale)de la Milupa.Uite aici:http://milupa.de/produkte/produkte_milchbreie_abDem6Monat_milchbreiVollkorn.php
Nu stiu daca sunt si in Ro...

revin sa va mai povestesc si eu de papica,de painica,etc...Din pacate n_am timp acum.

Zi buna tuturor!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput