piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am impresia ca sunt ultima din grup care n-am luat olita?!
atunci barem sa am un avantaj . de care sa-i iau? am inteles ca de-aia muzicala e riscant pt psihicul nostru. ca ar fi buna cu spatar, ca ar fi buna cu coarne. asta-i din ce imi aduc aminte. acuma ma gandesc si ca daca are prea multe spatare, coarne, jucarii sau mai stiu eu ce, o sa fie aiurea s-o car cu mine in vreo vizita sau in vreo excursie. sau cum?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Kristinutza
si nu esti ultima fara olita, Ioana nici nu isi ia pina pe la 2 ani? nu-i asa Ioana?????? sau gresesc.
Pai noi avem si cind o aud ca vrea kk, pina aduc pina o desfac, a si facut in pampers. Mai nimeresc eu dar nu prea are ora fixa de kk, inca o monitorizez.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Hi, hi, hi, cge, cand ma amuzam mai tare ca Ancuta a mancat pamant, intorc capul si ma uit la fi-mea care scormonea de zor in ghiveci .Nu ma invat deloc minte sa il mut de acolo.

Tonnia, 300g de bebe! Tin minte ca atunci cand mi-a zis dr. ca Anya are 265g mi se parea ca nu pot fi mai gravida de atat . Ce dor imi e de vremurile alea...
In alta ordine de idei, cand imi e mai greu cu trezirile nocturne, ma gandesc la tine (desi Anya nu se trezeste atat de des). Asa ca, tot respectu'...

Kid, bine ai revenit. E inaltuta Alex la 77cm, poate si de aceea pare mai slaba. Anya are acum 73.5-74cm si cam 9 kile si are un aspect relativ pufos.

Multumim tuturor celor care ne-au incurajat sa ne treca mucii. Au trecut si totul a revenit la normal.
Am uitat sa va spun cat de mult va invidiez pe cele care aveti cu cine lasa copiii. Noi am carat copilu' peste tot cu noi in vara asta, la nunti, botezuri, petreceri, in concediu (si am avut cam 10 pana acum si mai avem vreo 4; e drept ca atunci cand am cununat a venit mama sa stea cu ea in ziua respectiva, la Brasov). Ma consolez si eu ca poate dupa 1 an cand vreau s-o intarc o sa avem si noi cateva zile doar pentru noi. Ma bate gandul sa ma reintorc la serviciu, dar nu stiu ce sa fac cu ea. Bunicile nu au cum sa stea cu ea si cred ca singura solutie este sa caut o bona. Cand vad cate probleme aveti voi cu bonele, cred ca o sa-mi fie greu sa gasesc pe cineva. Vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

simo , chiar si miruna are olita! de decor, ce-i drept, dar are .
mda, radu ar avea ora fixa de kk... idei, idei, idei...

anya, de ce nu-i pui anyei niste biscuitei in ghiveciul ala?
radu e incredibil, ii spun "nu!" si chiar pleaca de langa ghiveci. de fapt e singurul lucru din casa la care ii spun nu. se duce la ghiveci, se uita la el, mi-l arata cu degetul de la departare, zic "nu" si pleaca. o sa va anunt cand n-o sa mai fie asa de fraier sa ma asculte.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Sunt f suparata ca Mario nu a mancat deloc acum la pranz. Nu stiu c naiba... E si ff marait dar dinti noi nu se vad la orizont....ooffff Nici dimineata nu s-a omorat cu mancatul. Sa se termine odata si cu dintii astia sa vedem pe ce mai dam vina.
Nici noi nu avem olita, dar o sa luam sa vedem cum reactioneaza, nu ma stresez inca prea tare.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna la gagici,niclole74 si noi trebuie sa repetam vaccinul din maternitate, dar inca nu ne-a chemat dr , zicea ca pana al 1 an trebuie facut si vad ca inca nimic pana acum. Parca vad ca o sa-i faca 2 odata Kid, bine ai revenit, sa ne povestesti cum fu in concediu. Pupici pt AlexVad ca o multime de bebei sunt bolnaviori si chiar e disperare cu virozele astea si kk-rile dese. Multa sanatate si sa speram ca vor trece repede.Si Teodora a fost un pic atinsa de o semiraceala , numai cu muci- a avut o noapte scancita, dar dimineata nu mai avea nimic- i-am pus niste picaturi cu apa de mare si propolis si niste homeopate si s-a rezolvat. Ieri m-am enervat groznic, la centrul unde fac cu ea gimnastica se juca o antrenoare cu Teodora si ce-mi vad ochii - o scapa in fata mea, s-a lovit copchilu' la cap de nu mai puteam s-o potolesc. Imi venea s-o bat si sa-i crap capul . Ziceti si voi- ma duc sa fac una si ma capat cu alta Al naibii ghinion!! A cazut din picioare pe spate si s-a lovit cu capul de dusumea, au mai patit copii asa, sau e cazul sa-mi fac griji?? Eu am pazit-o ca pe ou si nu am reusit niciodata s-o lovesc la cap si nici ea nu a cazut din pat sau kestii din astea, dar se vede treaba ca daca nu reusim noi, o fac altii Locca, merci pt raspunsul cu laptele.Mai fetelor, dar restul bebelusilor sa inteleg ca beau toti formule?Eu as vrea sa incep sa-i introduc Dorna sau Milli, dar inca nu stiu ce sa fac, ca voi nu ziceti nimic la capitolul asta.Mai astept si eu sugestii...Revin ,ca s-a trezit TeoTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Da, kristinutza, cu biscuitii e o idee buna...Doar ca am vroe 80 de ghivece . Dar ea are acces doar la vreo 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna de dimineata la pranz!
Multzamim, Tonnia de urari. Dar sa stii ca eu am fost asa de zapacita ca am uitat ca fie-mea a facut 11 luni, abia aseara mi-am amintit . Cand am venit de la servici.
Olita avem si noi, si cu coarne, si cu spatar si cu muzica. Si cu sertar care se scoate, ca sa arunci "productia". Sta pe ea daca o pun imbracata, cam 2 minute maxim. Dupa care se arunca intr-o parte. A inceput sa mearga tinandu-se de mobila prin casa. Daca ii pun diverse obstacole ca sa nu iasa din camera respectiva (de ex tzarcul), se uita pe langa barele lui si plange. Ce, ea e fraiera? nu vede ca e pus intentionat? Pamant a mancat si ea din ghiveci, evident ii place si cum are ocazia, direct la el se duce. Si acolo i-am pus o masuta, in fata ghiveciului, sa nu mai ajunga.
Norina, si Catalina a cazut la bucatarie, cu capul de ciment. S-a ridicat in picioare si se tinea de galeata, care era scoasa afara. (curatam eu zarzavaturi). Galeata era usoara pt ca era goala. S-a rasturnat galeata si a cazut si fata. Noroc ca a cazut intai in fund si apoi a dat cu capul de ciment. A plans putin, vreo 2, 3 minute si gata. Nici cucui nu a facut.
De mancat, manaca 4 mese pe zi: 2 solide si 2 de lapte chior. Lapte ii dau inca Milumil. Pe la 1 an si vreo 2 luni poate o trec pe Dorna. Asupra marcii de lapte m-am hotarat dar nu m-am hotarat cand fac schimbarea. Ea are 10 kg, dar inaltime nu stiu, ca nu am mai masurat-o de vreo 5 luni.
Am mai pus cateva poze de la munte de cand am fost, mai noi nu mai am de lene.

Catalina

Mergi la inceput

Of, Norina, nu e prea placut ce s-a intamplat cu Teo. Daca te mai linisteste, sa stii ca in mod frecvent se lovesc asa astia mici. Anya a vrut sa coboare din pat mai devreme (a invatat de cateva zile sa se dea singura jos; pune un picior, apoi altul, se suceste nu stiu cum si gata) si chiar sub okii mei a gresit tinta si a cazut pe spate, cu capul de parchet. S-a auzit cam sinistru, dar mai mult s-a speriat (ca nu era prima oara )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Norina, si sotul meu vrea sa-i introducem mirunei lapte la dorna dimineata. Cred ca de miine demaram operatiunea, te anunt cum merge.
Simona, Miruna are olita, pentru ca i-au luat parintii mei cit am fost eu in concediu. E chicco, 18 lei, cu spatar inalt, simpla (fara miner, fara zorzoane). Eu nu am asezat-o pe Miruna niciodata pe ea, o tin de decor la baie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput