Inca mai doare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow! E atit de usor sa treci peste asa ceva?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

parolele nu se spun niciodata.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata.
Imi pare rau sa aud prin ce treci, dar iti pot spune ca stiu ce simti caci am trecut prin aceeasi situatie acum 6 ani si am decis sa mergem mai departe caci un pas gresit il poate avea oricine, dar iti mai spun ca niciodata nu o sa mai ai increderea pe care ai avut-o inainte si niciodata nu ai sa mai fi sigura de dragostea lui.
Sper sa ai taria sa crezi din nou in el, desi iti va fi foarte greu.
Dar cere-i sa-ti demonstreze ca a terminat cu ea si sa fi sigura de spusele lui caci altfel o sa suferi si mai tare.
Un pupic dulce de la Onyx si Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Onyx si Vlad - pupici si de la noi (adic de la Nico si fetele ei Petra si Elena) - sa stii ca mi-a oferit destule dovezi ca aterminat-o cu respectiva (cred ca si eu vreau sa cred lucrul asta), asa ca il consideram un episod incheiat. Sper sa nu aiba insa continuare sau vreun remake

dianaintruder, sincer imi pare rau pentru tine, intr-un fel parca a fost mai greu sa traiesc in incertitudine decat sa aflu adevarul. Oricum, eu incerc sa fac haz de necaz, iar una din primele reactii avute dupa ce am primit "dovada" a fost sa ma "bucur" ca nu sunt eu nebuna cu suspiciunile mele!
Rilbuc - mai am cateva mesaje de la ea salvate, poate odata o sa i trimit si o sa aiba si ea norocul sa-i deschida barbatul messingerul

Mergi la inceput