35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura, dar de ce nu doar voi doi daca ai fi vrut asa???
Eu am petrecut pana la miezul noptii, azi dimineata abia m-am trezit:)))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eu am picat mai devreme decit Gabi,dar tinind cont ca la ora aia nu mai eram decit noi doua,m-am riscat.

Si uite asa fetelor,ce vehemente erati voi,si nici macar nu v-ati aratat nasucul la petrecere.

Sa fie legat tot de cifra aia? De 35?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

'neata fetelor!

Eu am plecat mai repede de la petrecere ca m-am afundat in lectura. Mi-am terminat cartea (ca eram pe ultima suta de metri) si am stat pina la 2 noaptea. Azi zint mahmura si buna de lucru . Sint la serviciu ca la noi duminica e zi lucratoare .

V-am zis eu ca Laura ne lasa singure. Bine cel putin ca ne-a lasat casa la dispozitie si a dupa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Gabi, nu tineam neaparat sa mergem doar noi doi, de altfel nici nu se poate caci nu avem la cine sa-l lasam pe andrei, problema este ca aici suntem o comunitate de romani (colegi de-ai sotului meu cu sotiile si copii)35 in total, pe care nu putem sa-i ignoram la evenimente, cum nici ei nu ne ignora pe noi. Eu sunt prietena cu sotiile celorlalti si se obisnuieste sa ne sarbatorim toate evenimentele impreuna. Problema e alta: anul trecut eram doar 20 persoane si puteam sa facem petreceri in aparamente sau case (ce are fiecare), dar anul acesta au mai venit 15 persoane si nu se mai poate face in case, suntem prea multi. De aceea am organizat ziua mea, la un restaurant. Numai ca acolo nu ne-am putut desfasura, adica sa dansam si sa ne distram ca la noi acasa.
De asta am spus ca nu a fost ce am vrut eu!

cat despre faptul ca nu am venit la petrecerea de pe forum, fiti convinse ca am fost cu gandul alaturi de voi! Chiar l-am rugat pe sot sa-mi faca o poza cu toate florile primite, sa o pun aici, asa pentru voi! Dar mai tarziu un pic, caci acum trebuie sa plecam iar!
Oricum, din partea mea!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Laura,nu-i bai,sper ca n-am lasat deranj prea mare,bine ca te-ai sarbatorit.
Inc o data La Multi Ani! si data viitoare o facem mai lata.....

BRENDA

Mergi la inceput

Laura, m-am linistit... deci a fost bine, doar ca tam-tamul nu era pe masura asteptarilor:))) Dar sa-ti vina o gashca asa de mare la chef, e un lucru frumos:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu ce sa mai zic ca am petrecut singura! pt ca diferentza de ora e cam naspa , dar tare m-am distrat am baut,am mancat am dansat am avut fun.
Si toata ziua am stat cu gandul la Laura.Acum trebuie sa ne spui si ce cadouri ai primit.

Mergi la inceput

Musai.....

BRENDA

Mergi la inceput

daaa sunt si eu curioasa...:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Gabi intrebai ce a patit....si-a tras o noptiera peste picioare. Si a stat o luna cu piciorul stang in gips. Nu are rost sa va zic ce am putut sa trag luna asta. Bebe e destul de activ si nu voia sa accepte sub nici o forma ca nu se poate misca. Si ce putea sa accepte la cele 17 luni ale lui. Bine ca a trecut...

Apropo de chefuri. Obisnuiam in fiecare an sa trag cate un chef dar asa cu mancaruri, bauturi garla, etc. Ma credeti ca nu mai am chef? In fiecare an incercam sa ma simt foarte bine si de fiecare data o sfarseam prin a fi dezamagita, trista, etc. Asa ca am decis ca anul asta sa uit si eu cand mi-e ziua si sa mai fac chef cand a fi copilul meu mare. Nu stiu dar brus si dintr-o data m-am saturat sa fiu gazda perfecta la care toti vin sa se simta bine si care nu e invitata nicaieri ....Adica nu prea e reciproca. Oare din cauza ca e asa bine la mine? Oricum ideea e ca vreau si eu sa fiu musafir, dar vreau rau de tot.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput