35- Inceputul declinului?
Raspunsuri - Pagina 11
teodraghici spune:
Sa raspund si eu la sondaj: Oare unde e femeia careia nu-i place sa fie admirata? S-o fi nascut? Eu sincer nu cred!
vilma spune:
Multumesc pentru raspuns, Teo.
Placerea de a fi admirata, atunci cand tu insati nu mai vezi in oglinda mare lucru de admirat, nu stiu cat mai e placere.
Adica sunt constienta ca nu ma poate admira decat prin contrast.
Ceva de genul: "arata destul de bine pentru 2 nasteri" sau "se imbraca fain (cool) pentru varsta ei"....
in fine, cam asta voiam sa zic.
Lemoni spune:
Ieri a venit fimiu acasa cu prietena lui si au gasit pozele mele vechi din copilarie si tineretze,doamne ce sportiva eram ,am facut pana si parasutism wow ce nebuna si acum imi e frica sa mai merg si in parcul de distractii sa ma dau in masinutze.
Si am inceput sa uit mai frate rau de tot aveam dresaj cu cateleul la 10 dimineatza si apar si eu la 11 ca eu atunci credeam ca am desi ma duceam de trei saptamini.E trist trebuie sa imi fac agenda si sa-mi scriu lucrurile acolo sa pot sa imi amintesc,duminica serialul meu preferat l-am ratat e bine aveam si musafirii dar si am uitat ca o sa fie in seara aia mi-am adus aminte adoua zi.
Voi cum stati cu tinerea de minte? Eu pana de curind o duceam excelent acum nici numai stiu ce vroiam sa zic..........haaaaaa glumesc
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by vilma
Multumesc pentru raspuns, .
Placerea de a fi admirata, atunci cand tu insati nu mai vezi in oglinda mare lucru de admirat, nu stiu cat mai e placere.
Ceva de genul: "arata destul de bine pentru 2 nasteri" sau "se imbraca fain (cool) pentru varsta ei"....
Vilma, eu am 30 de ani...deci nu-mi prea am locul pe aici dar: dupa nastere, BB mic acasa, treburi peste treburi parca ma cuprinsese un fel de depresie, nu mai puteam efectiv! Ce am facut? M-am apucat de slabit(de la 110 am ajuns la 80kg si 1,80 inaltime-nu e bine dar nici rau), m-am dus la coafor, cosmetica , masaj, etc si chiar am ajuns sa ma simt bine in pielea mea. Cam asa stau treburile cu mine..mai am putin si eu pana la 35

vilma spune:
Teo, abia ai schimbat prefixul, inca nu te-ai dezmeticit. Eu la inceput m-am simtit excelent (la 30 fix), apoi, trecand anii, am inceput sa fac diferenta.
Lemoni, mi-a mers la suflet raspunsul tau, mai ales ca am fost telepatice. Aseara mi-am cumparat niste suplimente pentru memorie, Memoplus de la Walmark si am inceput sa le iau.
Si eu stau foarte prost la capitolul memorie, si e vorba de memoria recenta, lucruri care se intampla zielel astea, caci tot ce s-a intamplat inainte sa apara copiii le tin minte foarte bine. Din 2001 parca mi s-a pus o ceata pe creier. Tind sa tin minte numai ceea ce e legat de copiii, dar nici acolo complet.
Ma intreb cum faceau fata parintii nostri, adica mamele. O s-o intreb pe-a mea.
OlgaTarziu spune:
Eu voi face curand 35 si trebuie sa va spun ca asa bine, asa puternica si frumoasa nu m-am simtit pana acum. Toata viata am facut sport dar normal ca in sarcina am pus ca o disperata. Am dat jos kg si pot zice ca niciodata nu am avut un corp mai frumos, e matur, am curbe. Singura chestie care ma pune pe ganduri e ca pana acum nu am avut nici un rid. Noptile nedormite, stresul isi spune cuvantul si incep sa apara. Pun creme, ma vopsesc ca-s alba de la 28, fac sport, mananc chestii destepte si sper sa imbatranesc frumos asa cum am vazut multi imbatranind pe aici. La 70 ii vezi in drumetii, in canoe pe lac, jucandu-se cu nepotii in parc.
Am fost in tara acum 6 luni si m-a socat cat de imbatraniti aratau prietenii nostri de o varsta cu noi. Adevarul e ca toti fumeaza, se bea mai mult ca aici, majoritatea sunt statici.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Lemoni spune:
olga dragutza sa nu ma intelegi gresit dar la 35 nici eu nu aveam nimic acum de cateva luni m-a apucat si cred ca este numai inceputul .In rest si eu sunt bine tinerica si frumusica hai ca ma pup singura.....deci varsta nu ma da de gol inca ,dar organismul a inceput sa ma lase.
Vilma sa imi spui te rog daca pastilele alea de memorie ajuta la ceva.
Donia spune:
quote:
Originally posted by vilma
Multumesc pentru raspuns, Teo.
Hai sa-ti zic si eu atunci de verisoara mea care pe la 41-42 de ani, maritata fiind si avand o fata de vreo 20 de ani, a inceput o relatie cu un tip de 25 de ani. Scandal mare in ambele familii, si a ei si a tipului, dar ei si-au vazut de drum. Ea a divortat, s-au mutat impreuna, s-au casatorit si apoi au avut si o fetita. Si sunt o familie fericita.
Ce am vrut sa spun cu asta? Ca o femeie matura poate inspira nu doar admiratie, dar si pasiune si iubire din partea unuia mai tanar (cu muuult).
In al doilea rand, ca nu e niciodata prea tarziu sa faci niste schimbari radicale care sa iti aduca fericire.
Iar de mine ce sa mai spun? La aproape 37 de ani voi naste al doilea copil si acum parca duc sarcina mai usor decat pe prima, ma misc mult, merg pe jos, am fost la fitness la inceputul sarcinii, umblu pe coclauri pe dealuri si prin paduri... Sa indraznesc sa iti recomand acelasi remediu contra declinului?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
vilma spune:
Donia
, iti multumesc si sa stii ca apreciez acest stil al tau (ceea ce spui, cum spui, ce faci). Am avut o tentativa de fitness asta vara, mi-am luat abonament, dar n-am ajuns decat de 2 ori. Din lipsa de timp, nu ca n-as fi vrut. Chiar imi place sa fac sport.
Olga, ma pune pe ganduri ceea ce ai spus, mai ales ca am observat si eu o diferenta intre cum arata femeile care traiesc in alte tari (de obicei cele mai dezvoltate), de regula o diferenta negativa in ceea ce priveste dimensiunile corporale, dar una pozitiva in ceea ce priveste tenul, parul, pielea. Olga, eu alta intrebare am. De unde scoateti timpul necesar pentru loisir? Spune-mi, te rog, cum decurge programul unei saptamani la voi, pentru o familie cu cel putin 2 copii.
Lemoni, trebuie sa mai ai putintica rabdare, abia am o zi de cand am inceput sa le iau.