35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Bravo, Vilma, asa te vrem! Succes la shopping si la schimbarea look-ului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

asa ceva?[:-D]oricum,bine ca ai avut curaj.eu nu m-as fi incumetat.:-)
si pe mine ma binedispun cumparaturile(de orice fel,cumparaturi sa fie) si o tunsoare noua.chiar vroiam sa-ti spun sa te vopsesti-ai sa vezi ce volum si culoare o sa aiba parul dupa.

sanatate puiului mic si pupici gimnastei lu' mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Ce ma bucur ca subiectul asta evolueaza în directia Jurnalului de rasfat
Va doresc tuturor o zi cu soare,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

da, rasfat!!!!
Acum fac cozonac, cine vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by vilma

Trebuie sa fac un anunt. Am intrat in perioada optimista a ciclului menstrual si hormonal . Zilele acestea nu sunt dispusa sa recunosc nici un declin. Ma duc sa ma rasfat la coafor (ma vopsesc, am prea multe fire de par alb..ooops), o sa-mi cumpar ceva dragut, o sa ma uit in oglinda si o sa vad o persoana demna de toata lauda.
De folosit zilele astea: anticearcan (probleme cu baiatul bolnav noaptea), penseta (mi-a iesit un fir aiurea in barba...pfiuuu), pantofi cu toc, indiferent cat sunt de incomozi (sunt intr-o dispozitie in care pot sa sufar pentru imagine). Cam atat.

PS: cand eram mica, pe la 7 ani, mama m-a dat la gimnastica (era moda Nadia) si faceam tot felul de figuri, dintre care cea mai usoara era "podul". Va amintiti? Am incercat sa fac aseara podul, ca-mi arata fiica-mea cum face ea. Puteti sa ghiciti rezultatul?

cate oase ti-ai lovit?

dar uite ca-mi place cum gindesti.....cool......vino si povesteste-ne rezultatul....

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by enn

Ce ma bucur ca subiectul asta evolueaza în directia Jurnalului de rasfat
Va doresc tuturor o zi cu soare,
E.

din pacate ala a cazut in paragina......sau cade mereu

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

da, rasfat!!!!
Acum fac cozonac, cine vrea?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

gabi,la 35 de ani,asta-i chin,nu rasfatz....

BRENDA

Cu dedicatie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Eu vreau cozonac sau macar imaginea/reteta.....
Pupice de sub ,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Brenda, poate la 35 e un chin, dar la 39 e rasfat curat cozonacul:)))) Acum am scos iar unul din aparat, arata bineeeee, de miros nu mai zic nimik...
Enn, am reteta pt. aparat de paine, vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Brenda, vrei sa ma fac de rusine asa....hai ca o sa zic mai incolo, sa-mi fac curaj.
Dar inainte, sa va zic ce mi-a trecut prin minte azi, dupa o satisfacatoare seara gen "porumbei", sa-i zicem o scurta "pauza de miere":

• Ar trebui separata faza asta, sa zicem 35-37-39, ca fiind un preludiul spre o stare de mai bine (la care se pare ca se ajunge undeva dupa 40 de ani), perioada aceasta caracterizandu-se prin oscilatii mari ale sanatatii (pe principiul preistoric "cine rezista, scapa") si ale starilor psihice.

• mama n-a avut noroc, si a intrat la menopauza taman cand trebuia sa inceapa a doua tinerete.....damn

• sper sa nu seman cu mama

Ca sa raman in spiritul mai sus pomenitului jurnal de rasfat (n-am citit acolo, dar daca ziceti voi, asa o fi), mi-am luat haine masura S, (wow, intra pe mine! si ce daca ma misc ca o marioneta?), mai putin jeansii care -oricat mi-as dori sa-mi iau din aia de papusa- n-o sa-mi intre never-ever nici pe-o mana. Trebuie sa ma inscriu in programul zilnic "jos cu aripioarele". Si tenului meu i-ar trebui o reabilitare...
Cam atat.

Mai am totusi o intrebare sondaj: ce inseamna pentru voi daca un barbat intoarce capul admirativ dupa voi, pe strada (barbat necunoscut, tanar, atractiv)

PS:cand am incercat sa fac podul, nu am reusit sa ma ridic de la sol mai mult de 5 cm

Mergi la inceput