35- Inceputul declinului?
Raspunsuri - Pagina 10
Ortansa spune:
asa ceva
?[:-D]oricum,bine ca ai avut curaj.eu nu m-as fi incumetat.:-)
si pe mine ma binedispun cumparaturile(de orice fel,cumparaturi sa fie) si o tunsoare noua.chiar vroiam sa-ti spun sa te vopsesti-ai sa vezi ce volum si culoare o sa aiba parul dupa.
sanatate puiului mic si pupici gimnastei lu' mama.
enn spune:
Ce ma bucur ca subiectul asta evolueaza în directia Jurnalului de rasfat![]()
Va doresc tuturor o zi cu soare,
E.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by vilma
Trebuie sa fac un anunt. Am intrat in perioada optimista a ciclului menstrual si hormonal. Zilele acestea nu sunt dispusa sa recunosc nici un declin. Ma duc sa ma rasfat la coafor (ma vopsesc, am prea multe fire de par alb..ooops), o sa-mi cumpar ceva dragut, o sa ma uit in oglinda si o sa vad o persoana demna de toata lauda.
De folosit zilele astea: anticearcan (probleme cu baiatul bolnav noaptea), penseta (mi-a iesit un fir aiurea in barba...pfiuuu), pantofi cu toc, indiferent cat sunt de incomozi (sunt intr-o dispozitie in care pot sa sufar pentru imagine). Cam atat.
PS: cand eram mica, pe la 7 ani, mama m-a dat la gimnastica (era moda Nadia) si faceam tot felul de figuri, dintre care cea mai usoara era "podul". Va amintiti? Am incercat sa fac aseara podul, ca-mi arata fiica-mea cum face ea. Puteti sa ghiciti rezultatul?
cate oase ti-ai lovit?

dar uite ca-mi place cum gindesti.....cool......vino si povesteste-ne rezultatul....
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by enn
Ce ma bucur ca subiectul asta evolueaza în directia Jurnalului de rasfat
Va doresc tuturor o zi cu soare,
E.
din pacate ala a cazut in paragina......sau cade mereu
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
da, rasfat!!!!
Acum fac cozonac, cine vrea?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
gabi,la 35 de ani,asta-i chin,nu rasfatz....

BRENDA
Cu dedicatie:
gabibarta spune:
Brenda, poate la 35 e un chin, dar la 39 e rasfat curat cozonacul:)))) Acum am scos iar unul din aparat, arata bineeeee, de miros nu mai zic nimik...
Enn, am reteta pt. aparat de paine, vrei?
vilma spune:
Brenda, vrei sa ma fac de rusine asa....hai ca o sa zic mai incolo, sa-mi fac curaj.
Dar inainte, sa va zic ce mi-a trecut prin minte azi, dupa o satisfacatoare seara gen "porumbei", sa-i zicem o scurta "pauza de miere":
- Ar trebui separata faza asta, sa zicem 35-37-39, ca fiind un preludiul spre o stare de mai bine (la care se pare ca se ajunge undeva dupa 40 de ani), perioada aceasta caracterizandu-se prin oscilatii mari ale sanatatii (pe principiul preistoric "cine rezista, scapa") si ale starilor psihice.
- mama n-a avut noroc, si a intrat la menopauza taman cand trebuia sa inceapa a doua tinerete.....damn
- sper sa nu seman cu mama
Ca sa raman in spiritul mai sus pomenitului jurnal de rasfat (n-am citit acolo, dar daca ziceti voi, asa o fi), mi-am luat haine masura S, (wow, intra pe mine! si ce daca ma misc ca o marioneta?), mai putin jeansii care -oricat mi-as dori sa-mi iau din aia de papusa- n-o sa-mi intre never-ever nici pe-o mana. Trebuie sa ma inscriu in programul zilnic "jos cu aripioarele". Si tenului meu i-ar trebui o reabilitare...
Cam atat.
Mai am totusi o intrebare sondaj: ce inseamna pentru voi daca un barbat intoarce capul admirativ dupa voi, pe strada (barbat necunoscut, tanar, atractiv)
PS:cand am incercat sa fac podul, nu am reusit sa ma ridic de la sol mai mult de 5 cm

Bravo, Vilma, asa te vrem! Succes la shopping si la schimbarea look-ului!
. Zilele acestea nu sunt dispusa sa recunosc nici un declin. Ma duc sa ma rasfat la coafor (ma vopsesc, am prea multe fire de par alb..ooops), o sa-mi cumpar ceva dragut, o sa ma uit in oglinda si o sa vad o persoana demna de toata lauda.
Lili 17.05.2002
sau macar imaginea/reteta.....
,