Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Cami,vad ca si tu ai patit exact ca mine.
Lui Robi i-au iesit primii dintisori la 7 luni.Atunci mi-a facut prima data rosu in gat,cu febra mare-39.5,s-a chinuit vreo 2 sapt. cat au erupt ambii dintisori.I-am dat antibiotice,avea si cateva puncte cu puroi in gat.Tot ospamox i-am dat si eu, e cam slab si nu prea si-a facut efectul.Ulterior l-am schimbat cu alt antibiotic,nu mai stiu care...
Stiu ca medicii zic ca nu are legatura,dar eu iti spun din proprie experienta,Robi a facut rosu in gat numai cand i-au erupt dintisorii.Ultima data,cand am fost si internata,a avut 6 eruptii,iar eu cred ca din cauza asta a ajuns in halul in care a fost.Cert este ca organismul e slabit in timpul eruptiilor,de aceea e foarte usor sa contacteze un virusel.
Sanatate multa Dariucai!

poze foarte recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Oana, multumesc mult pentru raspuns!
De dimineatza era mai bine si nu mai avea febra (avea 37.3).
Sa speram ca o sa fie bine ... nici nu stiu ce sa fac ... sa mai merg a dr. sau nu ! Oi vedea!
Mai nasoala e treaba cu scazutul/ neluatul in greutate !
Toti au inceput sa arunce cu rosii in mine ... ca din cauza laptelui meu, ca nu mai e hranitor alea-alea!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Cami,eu zic sa mergi cu ea la medic totusi.E bine ca i-a scazut febra,dar e posibil sa-ti faca iar daca a avut 39.5. pentru ca e clar ca ceva nu e in regula de ti-a facut febra asa mare.De obicei febra scade dimineata si creste iar noaptea,asta cam 3 zile la rand.Iti recomand sa te duci la Bobulet,azi are program de la 16-19.Este cea mai buna,crede-ma.Stii prin cate am trecut eu cu Robi.Am ajuns sa-i cunosc pe toti.
Sa stii ca nici Robi nu a fost vreun grasunel,si eu aveam senzatia ca de la laptele meu,dar i-am dat in continuare pana la 1 an.
Faza cu cantaritul nu este prea relevanta,erori se fac foarte des.Daca ea evoluaza bine,nu trebuie sa-ti faci probleme.

poze foarte recente

Mergi la inceput

Oana, o sa te sun putin mai tarziu ca sa-ti cer detalii referitoare la Bobulet !
Tu ce zici, sa incep sa-i dau si formula ? Eu vreau totusi sa o alaptez pana la 1 an (cel putin), consider ca asa este cel mai bine !

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

Cami,sambata seara am vazut-o pe Daria in Crang cu tati n-o sa-ti vina sa crezi dar am recunoscut-o din poze)!E dulcica rau!Insanatosire grabnica!Cu mancatul asta cred ca asa se intampla la mai toti copii.Eu am o prietena care are o fetitza de 1 an si 2 luni si tot asa se vaita sarcutza ca nu-i mai mananca mai nimic...si e slaba...nu stia ca sa mai faca!Si incet incet si-a dat singurica drumul la papa si acum a mai luat si in greutate.Ii dadea Picovit parca si Fier.Asa ca o sa fie o peioada asa mai nasoala pt ca are si rosu in gat de aia nu poate manca.dar o sa-i treaca pt ca Doamne Doamne are grija de toti copii!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalimana spune:

Camelia, dr Manole e f buna; si despre Bobulet am auzit numai cuvinte de lauda. Eu am fost la Manole 2 luni consecutive (duc fata lunar la control) dar am renuntat dintr-o chestie absolut minora: obiectul acela de ii apasa limba sa se uite in gat (are si o denumire cu care nu sunt familiarizata)nu era de unica folosinta, ci metalic care se sterilizeaza. Despre dr. numai cuv de lauda, dar nu am incredere in sterilizarea din policlinica. Am inteles ca are si cabinet particular. Eu am inceput sa merg la dr. Matei, care e sefa la pediatrie in spital. Are cabinet langa Pietroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, mai, Cami... ce rau imi pare de Daria.
Si eu am auzit tot numai cuvinte de lauda despre dr. Bobulet.
Am auzit insa si ca este foarte ocupata.
Va pup si va tin pumnii sa fie bine.

In privinta greutatii eu zic sa nu te stresezi prea tare. In primul rand modul in care se face cantarirea la doctoritza noastra este LIPSIT DE INCREDERE. (Si Oana mea a avut la 8 luni un minus de 100 grame la cantar.)
In al doilea rand atata vreme cat nu ai facut cantarirea cu acelasi aparat, valorile nu sunt relevante (mai ales cand e vorba de sute de grame).

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Anca, Dalimana, Dana, multumesc mult pentru raspunsuri !

Daria a facut si azi un pic de febra, de fapt nu chiar un pic (38.9-39) ! Am ajus dupa amiaza la dr-ita. Covalcica si mi-a placut in principiu. Si dansa e de parere ca poate fi o reactie de la vaccin insa nu m-a asperiat asa tare ca dr-ita. de la urgente cu rosu in gat, de fapt mi-a zis ca nu e foarte "urat". Vom continua cu ospamox si daca Doamne Fereste nu trece febra in 2 zile vom lua Augmentin. Dar poate o fi bin e ... Doamne Ajuta!

Camy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cami, ma bucur ca dr. Covalcica te-a mai linistit. Va tin pumnii sa aiba efect tratamentul acesta. Sanatate multa printesei !
Si eu si Ileana avem acelasi gen de experiente neplacute cu urgentele din spital ...

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Dana, asa e ... nu-mi mai trebuie urgente ! Sa dea Domnu' sa nu mai am nevoie vreodata; si nici voi sa nu aveti nevoie !

Camy & Daria

Mergi la inceput