Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Ileana,sa-ti traiasca frumosul!La multi ani,Luca cel voinic!

Fetelor,eu o sa intru mai rarut o perioada,pana ma acomodez si eu cu noul loc de munca.Sa nu va suparati pe mine daca voi raspunde cu intarziere la mesaje.
Pe Robi l-am dus la mama la curte,are catel,iepurasi,este foarte incantat de noua lui resedinta.
Va pup pe toate!

poze foarte recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, iti multumesc pentru link-ul cu pozele de duminica!

Ileana, imi pare rau ca n-am reusit sa ajung ieri pe la voi, insa n-am reusit sa termin smotru ! Data viitoare vin sigur!

Mirela, bine ai venit pe meleagurii buzoiene "virtuale"!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La multi ani, Luca, baietel scump! Sa cresti mare si sanatos, s-o iubesti pe surioara Ilinca si amandoi sa le faceti parintilor vostri zile cat mai fericite!

Vazut pozele, frumoase mamici, dragalasi bebei! Ce-au crescut Roxana si Daria!

Mirela, bine ai venit printre buzoience! Si eu tot Mirela .

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Va multumesc pentru primire. De dimineata am primit un mail, de pe colegi (sper ca nu fac reclama) de la o fosta colega de liceu, pe care nu am mai revazut-o de la terminare si m-au cam napadit amintirile acelor vremuri...Am si plans un pic.

Mirela & Rares nazdravan(06.01.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mireladei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mirela, si eu corespondez cu cativa fosti colegi de liceu pe site-ul cu pricina. E o placere de fiecare data de cate ori iau legatura cu ei.
Chiar saptamana trecuta, de ziua mea, m-au sunat fostele mele colege de banca (am stat cate 4 in banca fiindca am invatat intr-un laborator de fizica).
Am fost extrem de emotionata si fericita ca nu m-au uitat.

Intotdeauna am spus ca cele mai frumoase prietenii sunt acelea legate in anii de liceu fiindca sunt sincere.

Hai, ca m-a cuprins si pe mine nostalgia.

Oana, pai sa ai parte de-un inceput cat mai usor la job, sa te acomodezi repede si sa te simti foarte bine cu noul colectiv !
Te asteptam oricand, chiar daca va fi mai rar .
In privinta lui Robi sa stii ca parerea mea ca ai facut cea mai buna alegere sa-l duci la bunica. Mai ales ca sta la curte, e perfect pentru varsta lui.

Alma, asa e. S-au facut maricele Daria si Roxanica.
Acum, acum creste si Ilinca si facem gradinita in adevaratul sens al cuvantului cand ne-om mai intalni.
Sa stii ca Oana mea mereu vorbeste de Diana ta. A placut-o foarte mult .

Ileana, gata pozele de la ziua lui Luca ?
Au iesit bine gandaceii cand se jucau pe covor ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, tot n-ai reusit sa vezi pozele ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Dana, la fel si Diana, cand ii aduc aminte de intalnirile noastre... "ce-o mai fi facand Oana mica? e o draguta". As vrea sa vin si eu la viitoarele intalniri, acum insa in weekenduri vine viitorul meu sot acasa (acum pot sa-i spun asa, ca m-am hotarat ), lucreaza in Bucuresti si nu-mi vine sa ies fara el dupa ce ca ne vedem atat de rar.
Mai aflu si eu noutati despre voi de-aici, mai vad si pozele, sunt oarecum in tema cu ce se intampla.

Oana se acomodeaza incet-incet, eu oricum sunt dispusa sa-i dau o mana de ajutor oricand, pana se va familiariza cu noul loc de munca, i-am spus-o si ei!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Am pus pozele cu Luk, de la ziua lui.

Mandra mea urla de ieri, asa ca nu prea am mai avut timp de forum...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

Ileana, imi pare rau sa aud ca Ilinca e plangacioasa! Poate e un episod trecator!
Foooarte frumoase pozele de la ziua lui Luk! Imi place, e frumusel foc , adica tu stii ca e febletea mea!

Oana, inca odata, bafta la noul loc de munca!

Mai fetelor, am o mare problema! Stitzi ca eu am inceput serviciu in iulie. E, atunci mama a zis ca se ocupa ea de fata in ideea ca vine ea si sta cu ea. Acum Daria a crescut si normal ca cere mai multa atentie si mai multa energie ! Eu o cred, sincer!Mama mi-a zis ca nu mai poate sa se trezeasca si sa vina ea dimineata cu noaptea in cap, asa ca de luni am dus-o pe Daria la ea dimineata si o iau seara. Treaba e ca azi nu s-a trezit la 7 (cum facea de obicei!) si n-am putut sa o duc si, va dati seama ca s-a dat tot programul peste cap. L-am chemat pe tata sa o preia cand se trezeste. Acuma ma bat la cap amandoi sa o las de tot la ei (de luni pana vineri)! Ce Dumnezeu sa fac? Asta inseamna sa o intarc si ... nu prea as vrea!
Abia astept sa ajung acasa sa lamuresc lucrurile !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Dana, am vazut pozele pana la urma. Am observat ca in ultima vreme nu imi merge yahoo dimineata. Nici emailurile nu le pot citi.
Faine pozele de la Crang, mamici frumoase, copilasi frumosi. In poza aia cand sunt Roxana cu Daria pe o paturica si Oana si Luca pe iarba mi-am zis, "uite ca lipseste unul", dar dupa aia mi-am amintit ca Ilinca e in carut, ea nu sta in fundulet.
Oana, sa ai o acomodare usoara la noul serviciu si te asteptam pe aici cu vesti cand mai ai timp.
Alma, pai sa fie intr-un ceas bun. Sa aveti parte de o casnicie luuuuunga, de fericire, iubire si tot ce va mai doriti. Deci te faci bucuresteanca sau se face el buzoian?
Mirela-mamica de Rares, am vazut si pozele voastre. Tare dragals piticul, iar pe tine nu te stiu, dar esti prea tinerica pentru o baba ca mine.
Si mie imi face o deosebita placere sa mai descopar cate un fost coleg si de fiecare data cand primesc un mesaj de pe colegi parca mi-o ia inima la trap de emotie. Din pacate pana acum nu mi-am descoperit decat fosti colegi de facultate.
Ilena, vazut pozele cu Luca. Mama, ce bine arata tortul ala. Sa inteleg ca Luca nu e in aceiasi grupa cu Oana la gradinita?
Pupicei la Ilinca cea mica. Treceti voi de perioada asta cu plansete, pana atunci rabdare.
Cami, grea problema mai ai si tu. Frate-miu si cumnata-mea au fost cam in aceiasi situatie cu tine. Dar ea a ales sa mearga mama la ea, altfel a zis ca, cauta pe altcineva. Eu am inteles-o si am incercat sa ii explic mamei atunci ca si eu as fi procedat la fel. Doar iarna au lasat-o la ai mei, ca ei nu aveau caldura, de reparat nu mai vroiau sa repare nimic ca deja erau cu un picior in Canada. Dar imi zicea cumnata-mea ca tare greu ii era si mergea zilnic dupa serviciu la ai mei, seara pleca acasa, cateodata mai ramaneau la ai mei si tot asa.
Vezi si tu ce alegi, sa o impaci si pe mama ta si sa te simti si tu bine.

Mergi la inceput