Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, sanatate multa lui Peter.
Ma bucur ca esti optimista in privinta Ecaterinei. Asa si trebuie, e mult prea isteata sa va faceti mari probleme. Eu tot cred ca e din cauza perioadei de acomodare.
Da... e biserica de langa Hasdeu .

Am rezolvat pana la urma cu ziua de azi.

Pe Oana am lasat-o dormind in grija soacra-mii. In majoritatea timpului fata a dormit, stia dinainte ca va fi mamaia acasa cand se va trezi, deci n-au fost probleme cu ea.

Am sunat-o pe asistenta de la cabinet mai devreme si am rugat-o sa se ocupe de noi primele, asa ca pe la 4 fara un sfert am reusit sa o vaccineze pe Roxanica. Mititica de ea a plans foarte-foarte putin, apoi am plecat cu ea razand. Pana acum nu sunt probleme cu ea (e vioaie, mananca, se joaca) si sper nici sa nu avem nici un fel de reactii urate.

Imediat dupa ce-am iesit de la cabinet, le-am dat-o pe Roxana parintilor mei (care oricum venisera cu ea acolo) si am plecat in graba spre camin. (Norocul meu ca nu sunt departate cabinetul si caminul).
Cert e ca am ajuns la timp si la sedinta, de unde am venit foarte multumita de tot ce-am aflat si-am discutat .

Cam astea-s noutatile mele .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Mai, fetelor, m-am distrat la culme .

Hai sa va povestesc si voua:

In seara asta Oana s-a jucat de-a v-ati ascunselea cu tati.
Ce credeti c-a facut fii-mea ?
Initial s-a asezat sa numere. Apoi si-a amintit ca la final trebuie sa spuna "cine nu-i gata / il iau cu lopata".
Dupa ce-a spus asta a plecat in camera ei si-a venit cu lopatica de plastic si a inceput sa-l caute pe tati (pai daca e vorba sa-l ia cu lopata ).

Ia uitati-va la pozele de aici (la finalul albumului) sa vedeti cum alearga ea cu lopata in mana si cum se ascunde... sub patura : AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Dana, e tare dulce Oana si are imaginatie. Auzi ce i-a tercut prin minte, dar avea fata dreptate si bine ca a avut lopatica.
Sper ca ati trecut cu bine peste vaccin si Roxana nu a facut febra.

Fetele, ajutati-ma si pe mine cu niste idei. La job vrem sa acordam niste burse, inca nu ne-am hotarat la cine si ce. Vrem sa dam la familii, dar si la studenti tineri, singuri si nelinistiti. Eu ma gandeam sa dam o bursa la o familie compusa dintr-un singur parinte. Oare ar fi o idee buna? La studenti oare ce le-am putea oferi in afara de bani? Oare un abonament pe autobuz? Aveti idei? Maine avem meeting si fiecare va veni cu propuneri, asa ca daca va vine vreo idee va astept cu raspunsuri.

Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Dana!!!! Sa traiesti, sa infloresti, ca marul, ca parul. Mai departe nu mai stiu.

Dana, a fost tare Oana cu lopata ei. Sa-i mai trimitem vreo cateva de la Luk, poate il urneste pe Cosmin.

Diana, pai burse, burse, da' ce buget aveti? Sa stim in ce ne incadram. Mie mi se pare buna ideea unei burse unei familii cu un singur parinte.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani,Dana!!!!!

poze foarte recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

Dana,

La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!

Diana, si eu zic ca e buna ideea bursei pentru o familie cu un singur parinte. Ce sa zic e bun si abonamentul , dar tot tu stii ce se preteaza mai bine la voi in zona.
Dana, a fost mortala Oana ta! Ai doua fete de milioane de ... pupici !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Uite ca am avut sansa sa ii zic prima la multi ani Danei si aseara pur si simplu am uitat, deh la mine era inca 27 sept. cand am scris mesajul.

Dana,.Sa fii fericita, iubita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca alaturi de familia ta minunata.

Ileana, pai nu sunt burse foarte mari. De fapt suma poate varia, in functie de propunere. Putem da burse de 400$ pe an scolar sau pe semestru. Sau mai putin, dar mai mult , nu cred. Vad eu ce iese azi, dar as vrea sa reusesc sa dam mai multe burse la familii si banuiesc ca iar o sa imi sara in cap restul ca prea sunt fixata pe familii.

Mergi la inceput

Cami, super mesajul tau catre Dana, parca imi vine sa ridic si eu paharul cu toate ca la mine nu e nici noua dimineata. De fapt nu e greu de ridicat paharul, dar vorba aia, daca il ridici trebuie sa il bei pana la fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by diana12

Cami, super mesajul tau catre Dana, parca imi vine sa ridic si eu paharul cu toate ca la mine nu e nici noua dimineata. De fapt nu e greu de ridicat paharul, dar vorba aia, daca il ridici trebuie sa il bei pana la fund.

03/02/2006 si 25/04/2000

Multumesc Diana!

Fetelor, mia venit si mie azi CM ! In cele din urma!!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Dragele mele, VA MULTUMESC DIN SUFLET pentru toate urarile voastre !

Chiar daca vremea a fost urata, eu m-am simtit foarte bine azi.
Am primit multe urari, semn ca si-au adus cu totii aminte de mine si a contat foarte mult pentru moralul meu.

Cami, esti o dulce, ca de obicei . Multumesc si pentru urarea foarte reusita si pentru telefon.

Mergi la inceput