Hai Buzau... Buzau... Buzau!!! (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nu am reusit sa-mi dau seama dc e ceva ce nu-i place la gradi, doar ca d-na asistenta tipa la ei sa faca liniste. Dar oricum imi imaginez ca asistenta nu sta tot timpul la ei in clasa. Pur si simplu cred ca se simte parasit si plange dupa mine.

Ilinca e ok, mai are o zi cu colici, una fara, depinde. Mai nasol ca a inceput si noaptea. Asa ca la noi in casa unul urla ziua, altul urla noaptea, deci tot sa traiesti si sa fii optimist.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Nervi de otel, Ileana.

Mirona si Andrada (20.03.2003)

POZE PROASPETE

Mergi la inceput

Azi nu l-am mi gasit plangand pe Luk si mi-a zis educatoarea ca nu a mai plans asa de mult ca zilele trecute. Pacat ca a venit weekendul, probabil luni o luam de la capat.

Mi-a iesit rezultatul partial la biopsie: nu e cancer. Nu se stie exact ce e, mai am de asteptat o saptamana, dar macar vestea buna e ca nu e cancer... Am crezut ca mor asteptand zilele astea...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ileana, ma bucur ca azi a fost mai bine la gradinitza. Incet, incet o sa fie si mai bine.
Ma bucur ca ti-a iesit rezultatul de la biopsie ok(chiar daca e partial).Nici macar nu stiu de ce l-ai facut.

Fetele, nu vreau sa isc nici o furtuna, dar m-am gandit ca poate e mai corect sa spun ce am de spus si sa nu dispar asa fara sa spun nimic. De ceva vreme ma simteam cam in plus pe subiectul asta, iar chestia de azi pe care a scris-o Ileana cu biopsia mi-a confirmat ce simteam eu de fapt. E adevarat ca primul impuls a fost sa caut in urma si sa vad daca Ileana a mai scris ceva de problemele ei, sa nu ma trezesc vorbind aiurea, dar nu am gasit nimic. Asa ca mi s-a parut aiurea sa raspunzi la ceva ce nu ai scris pe forum.
In fine, eu ma retrag frumusel din grupuletul vostru, probabil voi lua o pauza mai lunga de forumuri, dar promit ca daca ajungem in tara iau legatura cu voi si ne vom intalni.
Sa va creasca copilasii frumosi, gravidutzele sa aiba parte de nasteri usoare si bebelusi sanatosi si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Diana, sper ca glumesti cu retrasul de pe forum, da? Probabil ca mai uitam sa scriem informatii p-aci pentru ca ne vedem destul de des si vorbim destul de des, dar in nici un caz n-o facem intentionat pentru a face unele persoane sa se simta in plus... Si imi cer scuze daca, fara voia mea, am facut asta... Am primit acest rezultat la biopsie pentru ca in timpul operatiei de cezariana mi-au fost scoase un ovar si-o trompa din cauza unor chisturi foarte ciudate... Eu am scris despre asta pe forum, dar cred ca am facut-o la mamicile de sept-oct. Inca o data imi cer scuze, am facut-o fara intentie.
POate te mai gandesti cu retragerea de pe forum, te rog frumos.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

...Puneti-va pe nascocit nume de baieti ca si al meu e pe drum...!Un baietel de 1050 gr , sanatos si voinic...cu o mama fericita si un tata si mai si...
Va pupacesc!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Ankutza, felicitari! Nu stiu ce nume sa-ti sugerez caci si eu m-am hotarat tare greu. Dar am sa-ti spun ca o prietena a nascut curand si i-a pus copilasului 2 nume tare interesante: Carol Patric. Mie imi plac mult.
Pupici si multa sanatate lui bebe!

poze foarte recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ancuta-graviduta, felicitari !
Abia-l asteptam in grup pe bebe boy !

Diana, nu te supara. Ileana a explicat ca nu ai motiv.
Cum sa te simti exclusa ?
Esti de-a noastra !

Ileana !!!!!!!!!!!!!!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Diana, nu te supara! Nici eu nu scriu foarte des la subiect, am mai spus eu, toate fetele de aici, cu exceptia mea, au copii micuti, discuta mai multe, se intalnesc des, vorbesc si pe mess, dar nu ma simt exclusa. Imi sunt dragi fetele pe care le cunosc, inclusiv tu , copilasii la fel, e pacat sa ne raspandim care incotro.

Casoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Ileana, nici eu n-am stiut de problema ta, ma bucur ca nu e nimic grav, imi inchipui prin ce-ai trecut pana ai primit rezultatul. Sper ca problemele de adaptare la gradi sa se rezolve cat mai repede, cred ca Luca e un pic mai sensibil si, de ce nu, putin gelos ca Ilinca ramane acasa si el e nevoit sa mearga intr-un loc cu copii si adulti pe care nu-i cunoaste, insa in timp se va duce cu placere, o sa vezi.

Ancutza, felicitari pentru baietelul din burtica si sarcina usoara in continuare!

Dana, mi-au placut si mie jacheta si corsetul, chiar voiam sa-ti spun ca nu se prea potrivesc cu pantalonii , insa am aflat acum ca vei purta fusta. Petrecere frumoasa!

Casoca

Mergi la inceput