Aparat cu ultrasunete pt indepartat cainii ?

Aparat cu ultrasunete pt indepartat cainii ? | Autor: mess0804

Link direct la acest mesaj

Parca am auzit ca ar exista asa ceva... Oare unde se poate gasi (e scump?) si oare are efect? Oricat de tare as incerca sa-mi controlez frica fata de caini de pe strada, cand ii aud ca maraie si dupa ce saptamna asta au "hasurat" putin o colega de a mea trebuie sa gasesc o solutie... Ori nu mai ies din casa, ori ma las de servici (pt ca o data la 3 saptamani ne vine randul o saptamana la tura de dupa-amiaza care se termina la 9.30, ori se lasa barbatul de orice activitate sa vina dupa mine (adica m-am certat groaznic cu el ca nu a venit dupa mine din motive de meci ), ori gasesc vreo solutie... Asa ca va rog ajutati-ma cu vreo idee...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ia vezi www.caine-rau.ro/" target="_blank">aici sau www.sanatatea.secretul.ro/caini.htm" target="_blank">aici
si mie imi e teama de caini..succes!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Foarte bun subiectul. Si mie mi-e frica de caini si ma apuca disperarea cand ma gandesc ca va creste baietelul meu si va iesi singur (desi sper ca pana atunci sa se schimbe situatia...).
Nu stiam de existenta aparatelor. Oare sunt bune de ceva??

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Sunt f bune...aveam si eu unu acum cativa ani..nu stiu pe unde l-am ratacit......era extra super bun!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am studiat si eu un aparat de acest gen pentru indepartat insecte ,soareci,sobolani ,ciini ,insa pe prospect scria ca nu trebuie folosit in prezenta copiilor.Probabil ultrasunetele care-l deranjeaza pe ciine ii deranjeaza si pe copii,poate si pe adulti!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Mersi de raspunsuri.
Site-uri unde se vand am gasit si eu insa as vrea dintr-un magazin (ies in fata magazinului, gasesc un catel si testez )... Pe net tare ma tem sa nu iau teapa, sa dau 1 mil pe o chestie inutila... N-a cumparat nimeni de un anumit tip si e functional?
ies la 9.30 de la servici si nu inteleg de unde apar atatia caini, ca la amiaza nu vezi unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Intrebam si eu in urma cu ceva timp de un aparat cu ultrasunete pt indepartat sobolani. O interesa pe sora mea. Intre timp si-a cumparat dar nu e multumita deloc de el.
Nu stiu daca alea pt caini or fi mai bune...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Eu am incercat aparatul pentru tantari. Functioneaza.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by mess0804

Mersi de raspunsuri.
Site-uri unde se vand am gasit si eu insa as vrea dintr-un magazin (ies in fata magazinului, gasesc un catel si testez )... Pe net tare ma tem sa nu iau teapa, sa dau 1 mil pe o chestie inutila... N-a cumparat nimeni de un anumit tip si e functional?
ies la 9.30 de la servici si nu inteleg de unde apar atatia caini, ca la amiaza nu vezi unul...

Nu iei teapa! Deja si la noi shoppingul online e destul de bine dezvoltat. Daca e bun in magazin, e bun si pe net.

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu luasem la vremea respectiva, dintr-un pet shop.
M-a aparat cu succes.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pana la urma,are cineva si e multumit?Si daca nu cer prea mult ,as dori o recomandare!

Mergi la inceput