Imi cade parul rau-ajutor !!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Lolly spune:
Un tratament mai "babesc" este cel cu galbenusul de ou. Adica... aplici galbenus de ou la radacina parului cu jumatate de ora ianinte de spalare si il lasi asa. Bine, pui ceva pe cap, chiar si prosop.
Dar, parul are perioade in care cade mai mult decat de obicei: se regenereaza.
Eu am aplicat aceasta metoda si mi-a folosit.
Unul dintre factorii care pot "asigura" caderea parului este stresul... Asa ca tratamentul trebuie sa mai vina si din "interior" uneori.

Christel spune:
Brunetica, cu fiola de vitC te dai pe parul uscat si numai la radacina. O folosesti inainte de a te spala de cap(o lasi sa actioneze 1-2 ore dupa care te speli).
Succes si sa ne spui rezultatul.
quote:
Originally posted by brunetica
Multumesc mult fetelor.
Christel,eu am parul lung, ce zici tot o fiola sa folosesc?Se da numai la radacina , sau se intinde pe tot parul?Se da pe parul curat sau spalat?Te intreb atatea, pt ca la ora asta in casa am doar fiola de vit c, si ma gandeam sa incep din seara asta.
Va pup si va multumesc mult , mult
anda141 spune:
Eu folosesc un ulei contra caderii parului natural, pe baza de plante,costa cam 180 000 55 ml, se aplica pe par si se lasa cateva ore ( asa e indicat, daca se poate si peste noapte e si mai bine) , dar vreau s ava spun ca da rezultate,intr-adevar. Daca vreti va spun numele firmei ptr. cine e interesat.
Or fi bune si cele facute in casa, dar eu una nu am rabdarea sa stau sa amestec oua si alte minuni si nici nu le-as suporta in cap.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
numeioana spune:
Ieri am cumparat sampon impotriva caderii parului din gama Petrole Hahn, cu Provitamina B5 si ulei esential de cimbru.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
alexia718 spune:
Buna, fetelor! Va dau eu o lotiune grozava impotriva caderii parului. Pana acum, toti care au folosit-o mi-au spus ca e super:
Se amesteca in proportii egale:
- tinctura de brusture;
- tinctura de urzica;
- tinctura de mesteacan;
- tinctura de ardei iute. (le gasiti pe toate la magazinele cu produse naturiste)
Se pun intr-o sticla inchisa la culoare si se pastreaza la loc racoros, pentru mai multe utilizari.
Se amesteca 1 lingura tinctura cu 1 galbenus de ou si 1 lingura de apa.(bineinteles, cine are parul lung, dubleaza sau tripleaza cantitatea, dupa caz)
Cu amestecul se maseaza capul, se lasa 30 de minute, apoi se spala.
Se foloseste de 1-2 ori pe saptamana, timp de 4-6 saptamani.
Se fac doua tratamente pe an.
OlgaTarziu spune:
Brunetica mie mi-a cazut super rau dupa ce am nascut. Vreo 3-4 luni am crezut ca raman cheala.
- m-am tuns scurt
- am lasat-o usor cu vopsitul
- am inceput sa iau multiminerale
- o data la doua saptamani fac masca pentru par din ulei de ricin, ulei de jojoba, miere de albine.
Nu stiu daca a fost hormonal sau nu dar masurile luate au functionat. Nu am chiar parul de dinainte dar e mult mai sanatos si nu mai cade.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
eu am folosit DERCOS fiole, au si sampon, lotiune de par, dar tratamentul este cu fiole. Au la farmacie. Du-te si intreaba parerea unei farmaciste ca stie mai bine, la mine a functionat.
miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Parul s-a regenerat complet?
Eu am nascut anul trecut in august, la inceput nu mi-a cazut, abia dupa cateva luni, am pus pe seama alaptatului sau a schimbarilor hormonale. De catva timp imi cade si mai rau, daca mai cade raman cheala, vreau ceva care sa functioneze. Eu n-am avut niciodata parul des, dar nici ca acum.
Noi
bufi spune:
Eu cred ca este si de la sampon, in conditiile in care am folosit mult timp L'Oreal profesional, luat de la salon, sampon+tratament, apoi am considerat ca trebuie schimbat si mi-am luat de la Contrast tot sampon+tratament, parca Elvian...tot profesional si schimbarea asta nu mi-a facut bine...de la schimbarea asta imi cade parul si parca se ingrasa mai repede decat de obicei.
Trebuie sa revin la ce foloseam inainte sau altceva, dar tot profesional...ce este in comert nu suport
Bufi
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Eu propun o metoda naturala 100% si o poti combina si cu pastile impotriva caderii parului.
In loc de sampon poti folosi un amestec facut dintr-un galbenus de ou proaspat, l ligurita ulei de ricin si o lingurita ulei de nuca( se gasesc in farmaciile cu profil naturist).
Iar ca lotiune de par poti utiliza de la Gerovital- Lotiune impotriva caderii parului( este o noua prezentare a vechiului gaz folosit de bunicile noastre).
Alinasi printul Rares
![]()
Pozele noastre
Le amesteci sau faci ca o maioneza din galbenus si ulei? Dupa cat timp se vad rezultatele?
Noi
daniella4 spune:
Eu stiu ca amestecul de galbenus si ulei de ricin il faci ca o maioneza, il pui pe par, apoi invelesti capul cu folie alimentara si-l tii vreo 2-3 ore.
Apoi speli parul cu un sampon normal.

si printul Rares