Fluturasi fitness

Fluturasi fitness | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

Am vazut in Cora acei fluturasi prezentati la tvshopping - cred ca stiti de care, ce se aplica pe muschiul pe care vrei sa-l lucrezi si transmit niste semnale electrice asupra muschiului, punandu-l la treaba. Are cineva? Sunt buni de ceva?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Eu am auzit ca sunt o porcarie. Ba mai mult, cica tre sa muti fluturasul pana ti se acopera toata aria pe care vrei sa o lucrezi.

Anka si Ubitu (26.06.2004)
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am avut si eu acum 2 ani parca, o mare mare tampenie, nu are nici un efect, te ciupeste fluturasul in functie de cum il setezi, atat. Nici braul nu e bun. Cel mai eficient mijloc de a lucra mushii fara sa faci efort este ELECTROSTIMULAREA. Este "sportul" cu care m-am rasfatat eu luni bune.

37 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mai mare porcarie nici ca am vazut. Am avut si noi dar nu erau buni de nimic

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De acord cu ce-au spus fetele. In plus se termina bateriile cand ti-e lumea mai draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Felicia, mergi la un cabinet de infrumusetare si fa electrostimulare. Fluturasii sunt vax albina, crema flora.
Eu o sa ma duc din toamna, iti spun pe privat unde.
Am mai facut electrostimulare in trei locuri si din experienta mea iti spun ca e important ce aparat folosesti.
Am fost la un salon altfel f misto, dar care avea pentru electrostimulare niste chestii chinezesti si comparativ cu celelalte... vax albina...
Acum, in august, am fost la Constanta la unul cu un aparat puternic, electrostimulare + infrarosii. Si e muuuult superior.
Bafta!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput