Mamici de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 31
Susa spune:
Buna seara fetelor...
multumesc de aprecieri pentru camera lui Lucas...mai am si eu un pic si o sa-l tin in brate...vineri aflu sigur daca va fi luni ori marti cezariana...
Flavia-Ramona...
Alina bine ai venit acasa...
noi suntem bine, nici un semn de vanzoleala in burtica doar valurase caputul lui tot in diafragmul meu impinge...nu cred ca are nici un gand de intoarcere ori coborare...el singur cere cezariana, eu mi-asi fi dorit naturala dar asta e....
va pupicesc pe toate si sanatate maxima....
Silvia38+ cu Lukas-Daniel
POZE
cata14 spune:
Nokia, pe mine ma enerveaza rau cand sughite bebe ... mai ales daca e noaptea ca nu pot dormi.
Catalina, 38+
cata14 spune:
Gripo, eu nu am vrut sa va spun nimic de Steve Irwin ptr ca am plans oricum aseara si n-am putut sa dorm toata noaptea. la noi a fost pe toate programele, au dat o multime de reportaje cu el ... noi am fost socati si ... intradevar o mare pierdere ptr umanitate. Can am fost in N Queensland nu ne-am mai dus si la Australian Zoo unde era el ... acum imi pare f rau.
... a lasat in urma 2 copii de 3 si 8 ani ...
Hai ca ies ca nu vreau sa va intristez si pe voi sunt eu destul de trista.
Catalina, 38+
anangel_lexi spune:
Neata! Uite ca mi-a plecat sotul la pescuit si m-am trezit de pe la 4. N-am mai putut sa adorm...
Alessia, deci incepem galeria...
Alina bine ai revenit acasa, laptic mult pt. Adelina!!!
Noi am fost ieri la doctor, am colul inchis si dur, bebe e sus si doctorita mea mi-a zis ca am toate sansele sa prind 20 septembrie "nenascuta". Deci o sa-mi depasesc DPN-ul cu destul. Exact cum banuiam...
La doctor m-am intalnit si cu Ralu, dar ii las ei placerea de a va anunta vestea cea mare
Gata, ma intorc in pat, ca simt ca vine Mos Ene.
38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png