noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Teo cafeaua nu il agita pe bb? Eu stiu ca nu am baut cat timp am alaptat. Acum mai fur doar cate o gurita de la sot dar doar duminica caci in rest o bea la serviciu.
Ma bucur pt voi ca ati fost la munte. Sincer abia astept a merg si eu. Duminica am fost si noi la un gratar in cheile Bistritei, o zona superba (sa il sarbatorim pe Alex), dar desi eu am stat comod in masina, avem si AC, iar acolo nu am facut efort m-am simtit destul de rau peste noapte. Azi poate ne mutam la nasi caci ei stau la casa in afar orasului si parca e mai racoare caci se anunta iar temperaturi mari. Sotul ar fi vrut sa mergem la munte dar ar insemna sa o luam si pe dr cu noi caci e cam riscant. de azi am intrat in 37 de aptamani. Pe alex l-am nascut la 37, deci nu cred ca mai este mult nici acum, plus ca dupa eco bb a fost mereu mai mare cu 5-6 zile.
Gata ca m-am intins cam mult.
O zi buna tuturor.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Ce mai faceti sageti????
Ieri am fost la urgenta pt ca am sangerat.Nu l-am pierdut pe bb.....,dar am tras o spaima....Au vrut sa ma interneze.Nu am ramas pt ca trebuie sa am grija de Andrei si trebuie sa si plecam marti la Tg.Mures.Andrei este bine,ieri a mers singur aproape tot timpul cat am fost afara. Era fff mandru de el.Acum imi este greu ca nu trebuie sa-l mai car deloc in brate si el trage la mine ,dar il ia sotul cu vorba.Mi s-a spus sa stau mai mult in pat,dar nu am cum.
Va pupacim si va dorim multa sanatate.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Crisa-77 ai grija de tine. ma bucur ca Andrei merge.

noi maine dimineata plecam la tg mures, la parintii mei. e prima data cand plecam cu andrei la drum lung. sper sa reziste.
copilul meu se ridica in picioare in patut, iar de 3 zile a facut cea mai mare descoperire din viata lui: putza. sa vedeti ce fericit e. cand are ocazia sta si analizeaza.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

crisa eu zic sa stai cat mai mult in pat caci rezolva pana la urma. Si eu am stat destul, m-am speriat mai ales ca dr mi-a spus ca trebuie sa facem tratament pt maturarea plamanilor lui bb. si am facut injectiile. mi-a fost greu cu alex, cu mancarea, dar toate s-au rezolvat pana la urma. stiu ca e greu cu andrei mai ales ca a inceput sa mearga, dar e foarte importamta si sarcina.
m_monique o sa reziste andrei stai linistita. ii pui multe jucari si ii arati tot ce e interesant pe geam. noi pe alex l-am dus pt botez la socrii la 5 saptamani 400km. si pana la 1 an cred ca am facut aproape lunar acel drum dus intors. copilul s-a comportat bine la drum. sper sa fie si la voi la fel. si eu il lasam singur in spoate caci mie imi e rau daca stau in spate. acum cand mergem la drum lung nu suporta sa mai luam pe cineva in masina. vrea sa stea singur pe toata bancheta. si cand ii e somn se pune singur sa doarma, dar ii luam de acasa perna lui si paturica. fara ele nu putem pleca.

eu sunt bine.azi merg la dr si abia astept sa vedem ce spune. am intrerupt tratamentul, nici nu prea mai stau in pat, dar ma simt destul de bine. nu cred ca voi naste prea repede desi am fost foarte stresat de nasterea prematura.
hai ca iar m-am intins mult.
va . o zi buna tuturor.

nico37+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Buna dimineata! Pe unde umblati fetelor?
Eu inca nu am nascut. Mi-am programat nasterea pe 11 august. Poate sta bb pana atunci in burtica. e bine ca s-a mai racorit.
O zi buna tuturor!
Va pup.

nico37+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

eu sunt pe aici...daaa ,buna racorica asta
nma vei naste cu ceza?andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

andreea teoretic voi face cezariana. asa a fost si la prima sarcina. nu s-a putut altfel. acum asi vrea natural. dr a spus ca daca merg la spital cu dilataie de 4-5 ma lasa daca nu intervine. ii e teana ca nu resista operatia la un travaliu prea lung. in 11 o sa am 39 de saptamani si ii e teama sa ma lase mai mult. placenta are gradul 3, cordonul are ceva probleme asa ca nu vrea sa mai amanam. eu nu prea vreau cezariana la rece, dar daca asa e mai bine pt bb o voi face.

acum am remarcat ca maine e ziua printesei tale.
"LA MULTI ANI!" Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
V-ati gandit la bb2?

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by nma

andreea teoretic voi face cezariana. asa a fost si la prima sarcina. nu s-a putut altfel. acum asi vrea natural. dr a spus ca daca merg la spital cu dilataie de 4-5 ma lasa daca nu intervine. ii e teana ca nu resista operatia la un travaliu prea lung. in 11 o sa am 39 de saptamani si ii e teama sa ma lase mai mult. placenta are gradul 3, cordonul are ceva probleme asa ca nu vrea sa mai amanam. eu nu prea vreau cezariana la rece, dar daca asa e mai bine pt bb o voi face.acum am remarcat ca maine e ziua printesei tale.
"LA MULTI ANI!" Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
V-ati gandit la bb2?nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003

multumim,multumim .bb2 eu nu vreu,sotul cam da...am zis ca doar dc naste el.si eu tot cezariana si nu mai vreau alta! asa si eu mi am dorit mult sa nasc natural si am f dezamagita,dar asa a fost bine ptr bb asa ca...
iti doresc nastere usora,si totul sa decurga cum iti doresti.pupiciandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

www.flickr.com/photos/9544071@N07/" target="_blank">Pozici iunie-iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Noi nu am mai ajuns la Tg.Mures.Nu stiu daca stiti ca este epidemie de enterocolita in Galati.Asa ca am ajuns la reanimare in perfuzii cu varsaturi,dar fara diaree.Dupa o noapte de perfuzii,ne-au dat drumul acasa cu branula in picior ca sa putem merge dimineata si seara la tratament.Ne-au dat drumul pt ca nu mai erau locuri in spital.Peste noapte s-a umplut spitalul. :-SS .In seara cand ne-au "externat " pe mine si Andrei,l-a luat salvarea pe sotul meu cu acelasi diagnostic(numai ca sotul meu si varsa si avea si diaree.L-au dus la spital in perfuzii si pe el.Eu insarcinata cu iminenta de avort(cu cateva zile inainte sangerasem),nu stiam ce sa fac si unde s-o apuc.Asa ca am strigat dupa ajutor. ;) .In sfarsit,acum suntem bine dar cu regim in continuare.Lui Andrei i-au scos branula si era tare bucuros ca poate sa mearga din nou ;) .
In alta ordine de idei,am sunat la Tg.Mures la D-ra Dr sa ne cerem scuze ca nu am ajuns la control.Dar DR ne-a spus ca am facut bine ca nu am ajuns pt ca dumneaei este in concediu si ca ni s-a facut programarea gresit. x-( .Deci,tot raul spre bine.Asa ca pana pe 13 cand vine dr din concediu avem timp sa ne imbolnavim din nou :-o .Va dati seama daca plecam si cheltuiam atatia bani degeaba!!!! :-SS
Va pupacim si va dorim multa sanatate(sa n-aveti parte de astfel de evenimente) x-(

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Pt ca mormelvio nu a mai facut nici o vizita pe aici imi permit sa deschid eu un nou capitol. Sper ca nu se spupara nimeni.
capitolul 3 este aici

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003

Mergi la inceput