noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Bine ati venit NMA si ANNNNa.
Nu am mai reusit sa intru pt ca am reusit in sfarsit sa raman din nou insarcinata si-mi este fff rau(ameteli,greturi).Andrei inca nu merge singur si trebuie sa-l car in brate....
Maine se implineste 1 an de cand a fost operat Andrei.Cred ca-mi voi aminti fiecare secunda.......... .Sunt amintiri pe care le-am ingropat in adancul sufletului meu....,dar care in aceasta perioada m-au bantuit....

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Crisa-77 chiar ma gandeam la tine. ma bucur ca ai aparut si mai ales cu o veste buna. sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si copil sanatos.
ma bucur ca si Andrei al tau e bine.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Sarcina usoara, Crisa si multa sanatate!

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

hehe ma bag si eu in club,dc ma primiti .eu 25.11.1980 si sotul leuuuu ,vad ca suntem multe perechi sagatatoare-lei.si comoara mea mika,care va face 1 an peste o luna ,ati ghicit :o leoaica mika si capoasa si care da din picior cand nu i convine ceva...
pupici si sarcini usoare
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc crisa. felicitari pt sarcina. sper sa scapi repede de greturi.
multa sanatate si multa putere sa treceti peste toate.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

salutare!
nimeni nimic?

andreea cum e cu 2 lei in familie?

la mine pustiul e rac, dar are multe si de la leu si bb2 ar trebui sa fie leu. eu in principiu ma inteleg destul de bine cu leii.

nico33+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Salutare!
Sa va zic si eu de inpravile copilul meu. Mancalar mama de istet (sper ca am scris corect)!
azi dimineata l-am gasit in patut asezat in fundulet si batand caruselul.
caruselul e montat undeva pe la mijlocul patutului, iar jucariile care atarna sunt la nivelul ochilor lui cand sta in fundulet.

la pranz l-am culcat, dupa 30 min aud iar jucariile zdranganite, si el iar in fundulet.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

m_monique se pare ca va faceti mari. peste putin timp o sa-l vezi cum se ridica sustinut de gratiile patutului.
flacaul.

peste 2-3 ore imi vine si mie pustiul de la bunici (a stat 3 saptamani acolo). din pacate mie imi e foarte rau. nu imi dau seama de la ce.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput

nma cum te mai simti?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

salutare
am lipsit o vreme de pe forum si vad ca nici voi nu ati mai fost. am gasit subiectul la pag 4.
eu sunt bine. obosesc repede si din pacate nu pot sa dorm noaptea, dar e normal in sarcina. e greu cu caldura asta.
mi-a venit copilul acasa, a fost la bunici 3 saptamani si imi ocupa mai tot timpul. pe langa asta mai am cate un proiect in lucru. sper sa termin cu toate pana nasc caci dupa va fi mai greu.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput