noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Buna dimineata, fetelor? Am intrat azi, desi ma asteapta un teanc de contracte si multe altele...Sunt intr-o pasa proasta(ieri am fost la prvenghiul unei prietene. leucemie...) si speram ca o conversatie cu voi sa ma mai inveseleasca! Am citit povestea Crissei si m-amingrozit! E posibil oare asa ceva... Din primele rinduri nu-mi imaginam ce avea sa urmaze...Chiar ma amuzam ca si eu cu sotul meu ne-am cunoscut tot acum 10 ani! Citeva rinduri mai jos mi-am adus aminte de sarcina mea cu probleme-gravibinon, dufaston, duvadilan...tratament care ma zapacea de cap si nu numai. Dar ceea ce urma nici prin cap nu-mi dadea. Pe mine ma bateau toti la cap sa renunt la sarcina...sa fac tratamentul si sa incercam dupa...E posibil ca toate aceste probleme pe care Crisa le are sa fie din cauza tratamentului, a operatiei suferite??? Mi-e groaza! Si medicii nostrii, chiar atit de incompetenti sunt??? Incredibil!Si eu care ma plingeam de problemele mele...Crisa, tot respectul! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceste probleme si sanatate lui Bogdanel! Sunteti niste luptatori! Ma intrebam de ce te-ai dus la Tg. Mures cu Bogdan si nu la Cluj? Din cite stiu eu acolo e gramada mare de cardiologi experti. Dar, desigur, tu stii mai bine! Si, crede-ma, imi dau seama ce e in sufletul tau! La nici 24 de ore Diana mea era cu perfuzia in cap...
Gata, ca iar jelesc!
Pupici tuturor!Mai intru dupa ce ma linistesc.

My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Dialnyko ,multumesc de incurajari.Si,da,in Rom medicii,majoritatea sunt incompetenti.M-am dus la Tg.Mures pt ca acolo sunt cei mai buni.Si de la Cluj,tot acolo vin(ma refer la cazurile grave);de aceea am fost acolo si tot acolo ma duc si in continuare.
Condoleante pt prietena ta.Imi pare rau.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Nu mai scrie nimeni nimic???
Noi iar am racit.Suntem cu mucii pana -n barba si ne curg si ochii.....Dar ne tratam.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am aparut si eu.
eu am fost racita saptamana trecuta. acum mi-a trecut. mai am nasul infundat noaptea.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Salut, mamicute sageti! Cum ati petrecut we? Noi nu tocmai bine. Galusca mea grasuna are secretii in bronsii...imi vine sa urlu! Am fost simbata la dr la bucuresti si mi-a confirmat. Asa ca luam tratament si speram s-o rezolvam repede!
Diana a vrut sa manince mar in cada, cind facea baie, si cind a iesit din cada a vomat...si-uite-asa am petrecut we. Ca sa nu mai spun ca l-am inceput cu inmormintarea unei prietene!
Dar, we a trecut, o saptamina noua a inceput... noi suntem optimiste si toate se vor aseza pe drumul cel bun! Am dreptate???
Hai, aruncati-va cu raspunsuri!

Life is short...and before you know it your feeling old!

My lady Di & Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

dialnyko Sanatate fetelor.

Nici eu nu am avut un we placut. Sambata dimineata au inceput sa chiraie copii cumpatamii cu noaptea in cap. Adica pe la 7. Apoi nu am putut sa imi beau nici macar cafeaua pt ca facea soacramea bagaje de dus la tara. Evident ca a trebuit sa ducem si noi cu masina o parte din ele, ca doar nu era sa nu semnez condica la tara. Seara am facut cu pitica mea mancare, snitele si salata orientala, din care eu am mancat doar un snitel si 2 linguri de salata. Duminica seara am reusit sa spal copilul abia la 11 noaptea. si uite asa sa dus la we meu. Si cred ca o sa ajung in curand la balamuc, ca deja locuiesc cu niste nebuni.

Crisa-77 Sanatate monique La fel si tie

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

eu sambata am fost cu sotul pana la Cheia. a fost foarte frumos.
doar bebe a fost cam neastamparat. mi-a tras la suturi ...

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Si eu pe aici....asa in fuga. Am ceva noutati dar nimic concret. Adica pe de o parte am depus dosar de adoptie, iar pe de alta parte vineri sunt programata la HSG. Asta printre contracte si o groaza de norme pe care trebuie sa le pun in aplicare de la 01.11.
A...si casa imi e intoarsa cu fundu-n sus ca azi mi-au pus termopane...si am la bolovani prin casa de ma apuca disperarea...dar asta e...tot inainte...ca pionierii...

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

mormelvio, ti-am raspuns si la aspirante si legatura cu HSG. sa nu-ti fie teama, ca nu e chiar asa de groaznic. e o durere cam ca la menstruatie, si oricum dureaza f. putin.
bafta si sa vi cu vesti bune.

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

'Neatza, mamicutze! Ce mai faceti voi azi??? S-a anuntat si la voi iarna, ca la noi deja se simte miros de geruiala! Brrr! Nici nu vreau sa ma gindesc. Deja imi ingheata nasu dimineata pina las fetele la gradi!
Mihaela, multa bafta in ambele actiuni initiate!
Mormelvio, nu dispera! Am trecut si eu prin socul termopanelor, si inca n-am scapat...Da usor-usor se fac toate! Eu vreau sa darim peretele la bucatarie si sa fac usa spre balcon. Vorba e ca a venit deja iarna si cucu mai sparge acu peretele
S-aveti o zi de marti fara ceasuri rele!
Pupici la toate mamicile si la toti copilasii!

Life is short...and before you know it your feeling old!

My lady Di & Aly

Mergi la inceput