Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, azi n-am deschis calculatorul deloc ca am avut musafiri toata ziua, sunt terminata.

Clau, te declaram fotograful grupei.
Foarte fain pozele, e un scump Bogdan si e tare grasunel si Flavia arata foarte bine.

Gabi, hai ca tu esti curajoasa! Ne rugam pentru tine, iti tinem pumnii si sigur va fi bine. Abia astept sa aflu ca ai scapat cu bine si sunteti ok.

Ioana, mai bine te-ar programa si pe tine sa nu astepti sa se declanseze travaliul, e mai simplu cu organizarea si cu Alesio, cel putin mie asa mi s-a parut ca a fost mai bine la mine.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau !

Alinush maine aflam exact ce si cum....sper sa scap si eu odata ca nu mai pot!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clauditzo iti dai seama ca vin la tine!!!N-am putut sa vin dupa-masa ca am lucrat 12 ore si de la ora 14 am fost singura pe sectie dar saptamana viitoare sunt libera (ca sa invat ca am examen in 20-21) si cand mergeti la Gabi merg cu voi.S-au mai bine sa nu promit nimic ?Tu sti ca eu sunt "tanti problema" .Dar zau mi-ar face placere sa merg in grup cu voi.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Uitati www.aradulonline.ro/tudor/index.php?folder=Gabi_si_Ioana_1_zi_inainte" target="_blank">aici
cu ce ne-am delectat de cand am venit acasa. am vrut sa am amintire cu burtica pentru ca nu o sa ma mai intalnesc cu ea

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

[Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii esti mortala , sa stii ca si eu am poze asa ca si tine.A venit si Ovi sa le vada ( l-au facut curios exclamatiile mele )si a zis ca burta ta e mai mare decat a fost a mea . Oricum a zis ca sunt OK

Clau faine poze si a doua e mutra Flaviei ce se vede la Bogdanel, nu ? mie asa mi se pare.

No vreau sa va spun ca si pe mine m-a surprins Flavia cu cat de degajarta si linistita era.Tip top , la fel ca si Alina.Sa va vedem pe urmatoarele

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu stiti la ce m-am gandit? ca ar fi trbeuit sa ne facem abonament la matern Eu voi fi la a patra saptamana consecutiva in vizita la matern

Tanti problema te asteptam sa te alaturi grupului

Gabi, esti superba faina amintire. Si eu am poze de astea sexi si cu burtoi

Alina, ce mai face gongutza ta? tot asa frumoasa e?

Nico, da tu cat ai avut burta? de fapt ce minge ai inghitit? mai mica ca a lu Gabi? uauuu, ce gravide subtirele

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Gabi, ti-ai facut bagajul?

Nico, ceva poze de la gratar?

Mergi la inceput

Clau, ai vreau sa vii la petit cu Raul?
Gonguta mea e bine, cumintica (pana acum!), in schimb Dragos "ma dispera", se "enerveaza" si se supara din orice plus ca trebuie sa fiu foarte atenta cum vorbesc cu Adelina.
Avem o gramada de poze, dar nu am timp sa le pun in album pe webshots, poate saptamana asta.

Gabi, sa stii ca si mie mi-e dor de burtica, cred ca v-am scris si ieri chestia asta. No,tie cand ti dor te uiti la poze.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Gabi, ti-ai facut bagajul?

Nico, ceva poze de la gratar?

ALina, iti raspund eu in locul lu Gabi...NU

Gabi m-am tot uitat la poze si burta parca e mult mai mare decat in realitate. Si ti-am zis eu e putin intr-o parte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Clau, ai vreau sa vii la petit cu Raul?

sssssssstttt, am veni, sa vedem poate o punem de-o lipeala...sssttt sa nu ne auda cuscra mea

Mergi la inceput