Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Al meu s-a jucat ca disperatu' pana acum, cand e gata supa. Si el a adormit . Eu marturisesc ca nu ma omor cu variatiunile la papa. Variatiune e ce-i adaug in pireul de legume, adica pui, vita sau galbenus. Pireul e intotdeauna acelasi (morcov, pastarnac, telina, patrunjel - radacina si frunze- ceapa, rosie, dovlecel, ardei gras, cartof). Asta in cazul fericit in care le am pe toate in casa. daca nu, ce se gaseste. A, si mai papa variat si de la borcanele, in week-end sau cand am drumuri de facut si n-apuc sa-i pregatesc ceva in casa. Vreau sa-i dau si ficat dar nu gasesc proaspat in zona. Trebuie sa ma deplasez la mama naibii si nici n-am certitudinea ca gasesc in ziua respectiva. Dar saptamana asta e musai sa-i dau. Si o sa-i mai dau saptamana asta si iaurt pt. prima oara, dar inca nu m-am hotarat de care. Doctorita de familie cica sa-i fac in casa, dar am zis pas. Nu cred sa-mi iasa si parca-i prea de tot.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

pufumic eu i-am dat vreo 3 -4 feluri de iaurt,printre care si facut de mine si nu i-au placut si asa ca am incercat cu crema de iaurt de la Milli nu mai tin minte care mamica mi-a zis(imi cer scuze ) si ala l-a papat foarte bine si ii place si acum, mai nou ii place cu biscuiti,prima data i-am dat gol si l-a papat si asa,altceva inafara de biscuiti nu am pus. Poate o sa ii placa...vezi si tu...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SALUTARE!!!!
iacaa si noi am revenit. am fost la tara toata sapt trecuta..am avut musafiri din germania...
la vaccinul de 6 luni n-am ajuns cu plecarea asta.poate miine sa vedem. abia am gasit infanrix hexa-da bine ca l-am gasit.
i-am luat ioanei scaun de masa de la primii pasi-e cu spatar reglabil-seamana cu polly de la chicco. ii place il el.
m-ati intrebat de ce i-am facut analize ioanei...ea a avut icter prelungit si la 2 luni zuza de ma-sa a intrat in panica-ca ped zicea ca nu-i probl si i-a facut analize.desigur avea o bilirubina de te durea capul-si i-am dat fenobarbital 5 zile si i-a trecut fetei.fierul i-a iesit bine atunci-da acu tare as mai face o hemograma sa vaz.ca sa nu ii dau fier de aiurea.
mergem pe calciu sirop 3 lingurite pe zi ...si cam atit.
in rest nimic nou...mincam ca de obicei-azi de exemplu ii dau piure de cartofi cu galbenus si unt. laptele ne place si bem mult...

pupici la bebici

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, bravo ca v-ati luat ap. cu 3 cam, mai ales acu ca e si Iarina. Ce intrebare stupida din partea soacrei! Ce sa iti zic ? Sa-l stapiniti sanatosi si sa va simtiti bine in el. Acu ce sa mai zic de Iarina, o sa aiba camera ei mititica.
Si eu am vrut sa iau Actimel intr-o zi, da cind am pus mina pe el si am vazut ca -i ca laptele de subtire m-am gindit ca n-o fi totusi iaurt. da miine iau si din asta.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Irinatunza soacra-mea e dusa rau...si cred ca le intrece pe toate socroseniile din lume...la idiotenie bineinteles.

Fetelor uitati cum a adormit saracuta mea Iarina dupa o tura de crize din cauza dintisorilor aici

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutari si de la noi,

Am fost iar plecati la bunici la Barlad, asa ca am reusit sa ma mai odihnesc si eu, caci in jurul meu erau multe maini doritoare sa-l alinte pe Theodor. Al meu fecior doarme foarte putin ziua. Vineri a atins recordul de jumatate de ora intr-o zi. Ai vostri cat dorm? Le faceti program?
Ma apuc sa citesc ce ati mai facut si ce peripetii ati mai avut, pana atunci urez concediu placut fetelor: Silvi, Bee, Luna Noua, giova si Teolinda. Sa va intoarceti sanatoase acasa.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Doina bine ca a fost bine si te-ai odihnit,conteaza mult niste maini doritoare
.Iatina mea doarme cand o apuca...nu are un program,in timp ce se joaca,in timp ce ma joc eu cu ea numai imi intoarce fundu si trage cate un somnic. Dar nu iti inchipui ca doarme mult...asa cate o juma de ora-o ora, dar este si cand doarme 3 ore depinde si de vremea de afara. In medie cam 3 ore si sunt si zile in care doarme 5-6 ore pe zi, noaptea baga la greu ,numai acum de 2 seri se mai trezeste pe la 1 din cauza dintisorilor.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani ! Teodor
Doina, Sabina doarme si ea cam 4-5 ore pe zi.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetili
in sf aavem si noi net,david e mai bine acu,nu mai are diaree,dar e un pic ragusit,chiuie toata ziua,dinti are tot 5,iesi si al 6 lea acu dar mai frate stiti ce strambi sunt,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol cum a fost la nunta? Ti-a placut la Baia Mare? la Davidut.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput