Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 22
irinatunza spune:
J, supa de vita eu o fac din rasol de vita cu un pic de os. Tai carnea cubulete si o pun la fiert, aleg spuma si dupa ce mai da in clocot de citeva ori si nici spuma nu mai iese, arunc apa in care a fiert si apoi spal si carnea. Pun alta apa si las sa fiarba asa mai mult si adaug si sare. Cind e aproape fiarta carnea adaug legumele: morcov, ardei si ceapa (eu nu pun radacina de patrujel pt. ca nu ii mai place Sabinei, dar tu poti sa pui) si le fierb in continuare. Galustile de gris la fac dintr-un ou la care adaug gris pina iese o compozitie asa ca o smintina mai groasa sau chiar un pic mai groasa ca sa nu se desfaca. Le pun si pe astea cind is legumele aproape fierte si mai las la fiert inca vreo 10 minute pina se fierb si galustile. La sfirsit pun frunze de patrunjel si e gata supa. In functie de cantitatea de carne sa pui si apa ca daca pui prea multa apa nu mai e asa de gustoasa. Am fost destul de explicita? ca-s asa de nervoasa la ora asta de sunt in stare nu stiu ce sa fac. Al meu copil n-a papat la prinz decit vreo citeva lingurite de pilaf , de unde eu o laudasem ca incepe sa pape ea ma facu acu de rusine.
Si eu la fel cu timpul liber. Ori spal biberoane, ori vase, ori fac de papa, eu hranesc bebe, ori fac curat, ori calc, ori.... ori...ori DC
... si tot asa pina se face noapte.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Cosmi, si eu ii dau Sabinei Danonino din ala mare de 100 g. I-am dat si Milli , dar ieri nu stiu ce-o avut ca n-a mai vrut decit vreo 70 g.
poze Sabina
szaboali spune:

chiar ati crezut ca ma plicti?

nuuuuuuuuuuuu dar aveam putin timp liber asa de respiro si nu era nomeni pe aici si asa ca am zis ca ma plicti
. Se pare ca cititi ce scriu si eu
. V-am prins...![]()
irinatunza hai ma....ca sunt si exceptii cum e azi ca nu a vrut sa pape numai 250 ml. laptic dar nu vrea si gata nu am ce sa-i fac a papa ea cand ii v-a fi fomica.
la papacioasa ca vad ca se da pe breazda...
incet,incet dar persevereaza.![]()
Cosmi am vrut sa-i dau Danonino dar nu a vrut si am incercat cu Danone sincer nu cred ca e diferenta intre ele dar a papat(poate ii place ambalajul mai mult
, nu stiu ce sa zic....)
la Stefanut cel frumusel.
J G sa sti ca si Iarina mai imi face cate o tura de trezire noapte dar la ea cauza e dintisorii, o fac cu calgel si gata adoarme in 10 minute.La voi nu or fi tot dintisorii? sau pt. papica se trezeste.
Monica
lui Dia si tie.
Fetelor v-am pupat
ca am treaba.....serioasa.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Apropo am uitat sa va intreb gagici voi tot timpul masurati/cantariti mancarica? Ca eu o zic asa la ochi
, eu am un bolut din care ii dau si are cam 300 gr. Si cu ce cantariti....la laptic inteleg ca nu sunt chiar asa de
.
aaaaaa......si eu nu mai fac curatenie numai asa pe deasupra ca nu mai am chef....cu mutarea asta...![]()

Iarina imi sta in picioruse daca o tin de manute
Acum chiar va
ca plec sa ii fac papica la Iarina![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
irinatunza spune:
Ali, eu masor cu un borcanel din ala de 125 g de la Hipp sau alteori ochiometric. Eu voiam cintar de bucatarie, dar nu m-o lasat sotul sa iau ca o zis ca ce-mi mai trebuie inca un factor de stres in plus . Insa eu masor cu borcanelul ala. daca papa un borcanel din ala sunt multumita, daca nu... mai putin multumita.
De ce va mutati, Ali?
Si eu i-am dat iaurt Danone delicios si a papat si din ala. Tre sa le descoperim gusturile. Eu zic ? ca uneori am impresia ca esuez lamentabil in activitatea asta
poze Sabina
anasebe spune:
Ali Eu am un cantar de bucatarie, d-ala ieftin din piata. Dar trebuie sa recunosc ca nu ma omor cu cantaritul. Daca manaca tot ce-i prepar sunt foarte multumita. Daca manaca apropate tot, sunt multumita. Dar si Tibi e destul de mofturos. Nu-i dau 2 zile aceeasi mancare ca risc sa mi-o refuze, plus ca la masa de pranz ii dau mai multe feluri de mancare: legume(supa) si desert. Oricum sunt in pana maaaaaare de idei de papa.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
szaboali spune:
Gata...am pus de supica , Iarina doarme...si eu ma "plicti"
AnaS exact chestia asta am observat-o si eu la Iarina,ca nu papa doua zile la rand din aceeasi mancare (seamana cu tata-so)
si asa ca ma conformez si incerc pe cat posibil sa imi mai pun capul la contributie
.
irinatunza pai ne mutam ce vrem mai multe camere
, acum stam la garsoniera si ne-am luat ap.cu 3 camere (ne ducem din lac in Dunare
)
Exact chestia asta ne-a intrebat si soacra-mea , numai ca ea ne intrebat ca la ce ne trebe ap. ca doar avem garsoniera....ce idei are...cei care au idei se numesc...cum?....IDIOTI...da si cum ea are asa idei i-am acordat titlul.![]()
la bebeici ca voi sunteti mari deja![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
asteryaro spune:
Dar Actimel de ce nu incercati? Eu il dau cu bibele lui Razvanel. Cica este singurul iaurt verificat si recomandat de medici la bebelusi asa de mici. O fi, n-o fi...
Si Campina iarasi cica este destul de gustos si aproape natural, ca si ingrediente.
Ma rog...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
szaboali spune:
asteryaro sincer eu nu am cumparat niciodata Actimel, e asa de subtire de il dai cu bibe ? O sa incercam si asta...
la Razvanel
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
cuscroooo ce imi mai face ginerica...Edy cel frumos? nu mai dai un semn de viata....Iarina ma tot intreaba ...io ce sa ii zic? 

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni