Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

I-am dat si eu lui Tibi Danonino, eu care am zis ca nu-i voi da ever never. Dar nu mai stiam ce sa-i dau sa pape. Pai....noua ne trebuie cate 2 iaurturi mari neene, a mancat fii-miu de rupt. Adevarul ca-s tare bune.
In rest, parca e mai bine cu raceala, singura problema este ca de la atata Nurofen si Eurespal date cu seringa fii-miu refuza biberonul.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

pufumic ba da o scot dar nu cand ploua ca si acum...si sufla un vant (de ma ia pe sus)...la noi in ultima vreme ploua cam tare de se fac belti in 5 minute,si o tine tot asa.
anasebe de morcovel nu mi-ai spus. Bravo lui Tiberica , e barbat deja cum sa nu pape 2 Donone ca papa Iarina pititica 1 ai inca un pic gigi baietel ai mai Ano...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!

Theodor!!!

Pufumic mergem in Lara Barut Resort. Sper sa fie misto, cel putin asa zice Lili. Ne convingem peste cateva ore.
Cand ma intorc iti pun niste poze, si cu blocurile din spatele hotelului sa-mi arati unde stai tu. Aseara cauta Clau poze sa-mi arate.
Anasebe mersi mult.
Ali si noi e vreme urata.

Ce sa va spun: eu cu dureri de burta si cascada, Clau racit cobza cu febra, iar Marco cu o energie de ne dispera.Sper sa fie ok in vacanta, ca bine nu am inceput.

va pe , tuturor sarbatoritilor.
Ne auzim in 11, cand ne intoarcem.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Giova distractie faina sa aveti.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Pe unde v-ati pitit gagici?
Slabuta miscare in dimineata asta.
Plec sa ii dau papa lui Iarina ca poate mai baga careva macar un rand pe aici ca eu tare ma plicti.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Neata, fete!
A papat sabina pilaf si a papat si supica de vita ieri. Nu mult asa precum Iarina cu sutele de grame, la ea de mincacioasa mica, dar a papat cam 100 sa zicem , cu indulgenta si asta ca sa-mi creasca mie moralul. Azi i-am facut iar pilaf .Si eu m-am gndit sa nu se constipe, dar vad ca n-a patit-o. Ba ieri a facut de 4 ori.
Mai , fata asta mea incearca sa se ridice in picoare in carut. Acusi cred c-o ia la fuga prin casa.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, ce bine ca mai ai cite putin timp ca sa te plictisesti!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

]multi ani sanatosi sarbatoritilorsi saptaman a frumoasa
ALI tu ii dai danonino printesei?
MONICA mersi ac te ai uitat la posa lui STEF as mai pune poze noi dar nu stiu sa punnnnnnnnn
Altveva suntem bine in afara faptului ca facem kk de 5 6 ori pe zii
va pup si vb

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza, ca sa zic asa, ca tot iau abia acum micul dejun.
Giova drum bun si distractie placuta, lasa ca o sa va reveniti in max 2 zile si o sa fie ok!
Ali chiar, te plictisesti? Eu am observat ca toata ziua spal vase si biberoane.
Irina T bine ca papa Sabina! Cum ai facut supa de vita?

Noi continuam ca de obicei: culcare la 9 jumate, sculare la 1, joaca, culcare la 3, sculare la 6... noroc ca am bateriile incarcate: sambata am plasat-o la mama si am dormiiitt... pana la 12!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna si de la mine.
THEODOR la multi ani!
JANINA incearca sa o culci un pic mai tarziu,dup 22 ,poate asa scapi de programul asta.Si Diana daca cumva adoarme mai devreme,se trezeste pe la 5 Si trebuie vreo juma d eora pana adoarme la loc.Dar daca adoarme pe la 22-23,pana la 7-8 n-avem probleme.
Va las ca azi cica m-am apucat de lucru serios

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput