Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
Razvan, Paul, Sebastian si Peter
!!!
Ali felicitari pt. mama. Mai au putin pana sa asocieze cuvantul cu persoana.
Marco se uita dupa tat-su' cand il intreb unde e? Dar nu vorbeste nimic. M-am saturat de ang-ul lui.
Moni imi pare rau ca nu te intalnesti cu Bee si Anutza. Inca putin si va zice Diana si tata.
Clau a venit azi dim. la 5.30 acasa. A fost la Arad, pe strand. Mi-a zis ca data urmatoare sa merg si eu cu el, ca nu se poate distra fara mine. Si cu Marco ce facem?
Noi am dormit de pranz, de fapt numai eu m-am trezit, baietii inca dorm. mai am de bagat hainele in valize, de cumparat niste cereale la marco si pampersi de apa.
Abia asteptam sa plecam. Cu toate ca mie tocmai imi vine CM, deci va fi o super luna de miere
.
Maine nu mai intru, caci la ora 12 tre sa fim in aeroport.
Scriu mai tarziu.
si o duminica placuta in continuare.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
pufumic spune:
Si noi pe aici. Am fost pe faleza la plimbarica si acum ma chinuiesc sa-i bag pe gat un borcan mare de Hipp cu orez, morcovi si vitel. CAm opune rezistenta micutzu', dar il dovedesc eu. Am observat ca borcanelele cu legume (in care ii mai adaug eu galbenus sau chiar carne) le haleste oarecum cu placere. Pe cele cu carne nexam. Ori e de la sare, ori de la consistenta (inclin sa cred ca de la consistenta, ca sare n-au decat f. f. putina).
Moni, vad ca pana la urma te-a luat Daniela cu bata. Asteptam cu interes reactia Irinei.
Mirela, artificiile n-au reusit sa-l trezeasca pe strumf, deci mirii au scapat neurati.
Giova, spor la finalizat operatiunea bagaje. Ghinion cu cm-ul. Asta e, ce sa-i faci. Ia si tu niste OB-uri, macar sa te bucuri de plaja si piscina. Eu am avut un noroc chior, mi-a venit cm-ul cand ne intorceam acasa. Hotelul ala de care vorbesti ne cam sta in gat. Dupa ce ca ne-au taiat partial vederea, nici nu-l termina odata. E adevarat ca inca vad bucatele din Portul Tomis prin golurile de usi si ferestre, dar mai bine ne lipsim de asa bonus. Sa-l termine naibii odata sa nu mai vad magaoaia gri in fata ochilor. N-am acum camera foto. Cum pun mana pe una postez o poza, ca sa vezi despre ce vorbesc.
hai ca mai un rand mai o lingurita, am ajuns la fundul borcanului. Merg sa-l schimb.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
pisoi3 spune:
Buna fetelor
Am reusit si eu sa mai recuperez ce ati scris, ma ce ati mai scris!
DANA
, super pozele de la ziua Oanei, frumusele fetite
ai, sa nu fie de deochi!
MONI
, vazut pozele cu tine de cand erai mica, iti seamana Diana
leit!
CUSCRA
, Raisa
e leita Tino, cu tine nu mi se pare ca ar semana, parca nici nu prea i fost acolo cand ai facut-o.![]()
GIO
, distractie placuta in concediu, sa te distrezi si sa te odinhesti! Si sa nu fie tizul
chinuit de dureri de dintisori!
ALI
, felicitari pentru "mama"! Al meu inca nu are nici un gand, cred ca intai zice numele motanilor (numele aluia mic deja l-a pronuntat, au mai ramas doi
) si pe urma, eventual, o zice el si mama si tata![]()
COSMI
, felicitari pentru "tata" si "mama", bravo lui Stef
.
Gata, nu mai stiu ce voiam sa zic, lasa ca imi aduc io aminte si intru mai tarziu.
fetele si bebelusii
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
pufumic spune:
L-am adormit. A scos si el ieri un mmmammmamm chinuit, la nervi. Era mort de somn si nu reusea s-adoarma. Pana la adresa mai avem ceva. Si parca vad ca zice tata prima oara.
marchplayer spune:
Si Ioana zice ceva, mama si baba cred ca asa o striga pe mamaia, pe tasu o sa-l strige abia dupa ce l-o cunoaste. mai este putin si vine, 2 saptamani.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Ursoaica spune:
Cuscra pai ... nici nu am prea fost ...caci ... dormeam...![]()

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
Hopa Hopa si eu p-aci,ca am ramas singura
Cum Diana a fost cam maraita azi,am renuntat la vizite.Asa ca Ghita a roit-o la un film si eu am predat-o pe Dia bunicilor s-o scoata la aer
Ca eu ma lipsesc de asa "aer"
Atat ca Diana mai vede lume ...
Azi a papat suspect de bine,fara mofturi,de toate si mult.Chiar si tzatza la 5,9 si al 18!Nu ca ar fi ea mofturoasa,dar mai face si fitze,adica pleaca din scaun,intoarce capul in toate directiile etc.Azi de cate ori ii intindeam linguritza casca o gura imensa
A avut trei mese deja(fructe,legume si cereale instant),plus supliment un piscot si vreo 7-8 pufuletzi ... Acu ce ii mai dau cand se intoarce? Cred ca iaurt cu cereale ... Si kg puse ciuciu 
ANDA.PUFUMIC e normal ca baietzii sa "vorbeasca" mai tarziu!Asa ca nu disperati!
URSULINA se pare ca Tino conduce la puncte...

Mai, care mai are fata si seamana pe ea (in afara de Dana ca acolo e clar!)? Ca de obicei fetele pe tatici seamana!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
pufumic spune:
Fi-miu a descoperit o pozitie noua. Sta cu fundul in sus, sprijinit pe palme si degetele de la picioare (practic pe poante). Ati mai vazut asa ceva? Poate-si scranteste destele. Sper sa adopte pozitia asta si saptamana viitoare, cand o sa am camera, sa-l imortalizez, ca-i haios rau.
Giova spune:
Pufumic chiar sa faci o poza sa-si vada Clau opera.Iau OB-uri, dar in primele zile e iures si nu rezista unul mai mult de 15 min. asa ca voi sta cuminte, macar maine.
Anda mersi mult. sper sa fie ok.
Daniela, Moni si celelalte va
.
Poate si sper sa intru mai tarziu.
fug la bagaje.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
monica70 spune:
GIOVA spor la bagaje! Ce fain ca maine plecati! Cum mai e Marco cu dintii?
PUFUMIC si Diana mai baga pozitii de-astea aiuristice
Si cum si ea pe varfuri cam calca,ma gandesc ca e cam aceeasi pozitie
Abia astept sa vad poza sau filmul cu cretzulinul ! Stii, si eu si Ghita avem par ondulat natural,dar cand eram mici era lins si asa cred ca o fi si la Diana,desi tare mi-ar placea niste zulufi pe acolo .Da la ora asta,ce zulufi,macar ceva par sa aiba,ca e cam chelutza,cel putin in fatza creste mai greu.
Ghita a mers de la cinema direct la mami sa recupereze gagalicea si acu s-a intors cu e a..adormita,cica de 5 minute a picat la datorie.Acu e in carucior inca...
Sper sa mai doarma macaar pana mancam - a primit socrumeu o bucatoaca de slanina de la o vecina (ca noi n-am mai taiat porc de un cincinal)si ne-a dat si noua .Asa ca acu ne punem pe ea ... cu ceapa,telemea 
Cica cina de duminica ... Si mancarea gatita zace in frigider
Fug ca a pregatit deja Ghita "festinul" 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm