grup de suport pt.renuntare la fumat

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Fetelor, a trecut prima zi , infricosatoarea,temuta ZI !!!!!!
Si nu a fost nici pe departe cum ma asteptam, nu a fost usor dar nici nu am intrat in sevraj ! Nu mi-a fost rau(fizic)doar ca ma gandeam in fiecare moment al zilei la ...o tigara.A fost cam greu cu primul moment al zilei, cand , la fel ca si Silvyesimteam ca nu are rost sa ma trezesc, nu are rost sa mai beau cafea, nu are rost ...viata fara tigari !!!M-am mobilizat si pe langa cafea(pregatita de sotul care nu era anuntat de planurile mele)am prajit niste felii de paine la prajitor si cu niste pasta de branza, chiar a mers
Bineinteles ca primul lucru cand am iesit din casa a fost sa-mi cumpar tigari NTB:ieri am fumat 4 din ele ! Fata de un pachet de tigari cu nicotina pe zi, eu zic ca e bine, nu ?
Mi-am mai cumparat si antitabac plant si chiar daca nu ma ajuta f mult, cel putin fac bine la psihic
Silvye...trebuie sa incerci, si la mine e prima data cand incerc, nu ma vedeam in stare, dar SE POATE, esti f tanara si ar fi minunat sa te lasi acum cand efectele nu sunt f vizibile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Fetelor la ce farmacii ati gasit NTB?Sau se gasesc la oricare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Inga, eu am gasit (anul trecut) la Sensiblu tigari NTB. Pe mine nu m-au ajutat deloc. Din contra, imi faceau si mai mare pofta de tigari 'adevarate'. Oricum, merita incercat. E o solutie pe termen scurt, dar poate functiona. Important este sa VREI sa renunti. Eu am reusit, in ciuda faptului ca nu sunt o persoana ambitioasa. Nu mai fumez, si nici nu am pofta, de 3 luni.
Bafta multa.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">MUZICA PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu71 spune:

NTB se gasesc cam la toate farmaciile,cereti doar tigari fara nicotina (sa stiti ca exista si in varianta mentolata,mie mi s-au parut mai suportabile cele mentolate decat cele normale desi inainte nu fumam nicidata tigari mentolate).
Acum am 1luna si 4zile de cand m-am lasat,dar uneori mi-e pofta...dar ma tin tare...cand chiar sunt foarte tentata fumez un NTB,dar asta se intampla foarte rar cand ies in oras cu fumatori...
Spor la"nefumat"!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inga spune:

Multumesc pentru raspunsuri!Vreau sa ma las de fumat dar cred ca am ceva la cap!!! Fumez uneori chiar mai mult de 3 pachete,mi-e rau,abia mai respir si totusi... Mi-au murit cunostinte de cancer la plamani si eu o tin tot asa...Sper sa reusesc si va doresc din suflet si voua sa reusiti sa le lasati si fetelor care au reusit sa nu se mai apuce niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor dragi, eu cred ca voi incerca din nou sa ma las de fumat.Asta ar fi a treia oara.Si cred ca am sa incerc cat mai curand asta.Nu mai pot.Chiar m-am saturat.Acum ca sunt si un pic racita, pur si simplu am observat ca obosesc si cand vorbesc, sa nu mai spun de cum "gafai"atunci cand urc scarile sau fug un pic.Ce mai, sanatatea mea este compromisa si asta numai din vina tigarilor.
Stiu ca tot eu, cateva luni in urma, deschideam acest subiect.Am stat fara tigari o luna apoi am reinceput in nou.Poate nu am fost destul de ambitioasa, poate..nu stiu.Dar vreau sa incerc din nou.
Este cineva printre voi care vrea sa mi se alature?Data trecuta ne-am sustinut reciproc si a fost mult mai usor ecat sa ne chinuim singure.
Deci, fetelor dragi, haideti sa ne unim fortele si sa luptam pt. binele nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Nadyana da cum de ai fumat dupa o luna?Ce s a intamplat?Normal era de atunci sa fie mai usuor, nu?

Eu am 21 de zile azi si sunt alaturi de voi,

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Inga eu zic sa te lasi , haiincearca de maine .Eu sunt alaturi si te sunstin !

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

si eu tot pe baricade...azi ziua 19
azi a fost prima zi de servici dupa concediu, si din reflex ma tot uitam dupa pachet sa-mi apind una, ca aici le fumam eu rau...
pana la urma am cerut o tigara si am fumat la ea toata ziua, fara sa o aprind, cel putin nu mai sufar dupa gest
haide-ti fetelor ca se poate!!!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana55 spune:

Buna seara fetelor!Si noi vrem sa ne lasam(eu si sotu) dar nu stiu cum pt ca nu ne dorim foarte tare dar nici nu mai suportam sa vedem cum tusim,respiram si mirosim.Problema este ca ieri am incercat sa nu fumam iar rezultatul a fost ca seara eu plangeam de nervi iar sotu tipa (nici el nu stie de ce).Urmarea a fost ca a plecat si a cumparat 2 pachete pe care le-am savurat(nu in intregime) de parca cine stie ce mancam.Nu stim cum sa facem pt ca este clar ca am intrat in sevraj.HELP macar cu sfaturi ca altfel......

continuarea aici

Mergi la inceput