Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

buni stiu ca si-a luat o saptamana de concediu sa-si termine santierul, iar raza are ceva probleme, nu stiu exact ce si cum. De restul fetelor nu stiu nimic.
Cum sarbatoresti ca ai luat licenta?

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

Am sarbatorit aseara, pana tarziu!!!
azi imi revin dupa aseara si am inceput sa ma uit dupa locuri de munca!!!
tu mai ai un pic si gata pe ziua de azi, nu??
eu cred ac ma duc sa ma pun in pat al un film , azi e zi de relaxare...

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Da, mai am un pic si plec si eu spre casa. Am o gramada de rezolvat pe acasa: de calcat haine, am niste lenjerie de pat de modificat, de cand ne-am mutat in dormitorul nou si avem pat mare toate sunt prea mici, plus sa pregatesc masa pentru sotzior. Am zis ca dupa nunta o sa avem si noi timp berechet, dar uite ca abia a inceput saptamana si deja avem planuri pentru fiecare dupamasa: azi treburi administrative, maine mergem intr-o vizita, miercuri vanatoare de canapele, joi cumparaturi, vineri curatenie... Imi tot spun ca o sa terminam amenajatul casei si o sa avem si noi timp sa respiram.
Foarte bine ca te-ai chefuit, asa si trebuie. Eu am fost foarte suparata dupa licenta, ca am luat 9 la oral, pe lucrarea pe care muncisem un an, fiecare cuvant scris de mine, nu copiat, pentru ca marea "comisie" a fost o singura profa, care habar n-avea de subiectul abordat de mine. Si colegele care abia dadeau pe la faculta in timpul anului si-si lua examenele cu chiu cu vai au luat 10. Sa nu-ti mai spun hal de raspuns cand a cerut o colega sa i se motiveze de ce i-a dat 9 :"Pai ce, nu se poate sa ia toata lumea 10" Mi-a zis mama atunci sa stau calma ca nu ma intreaba nimeni la interviu cat am luat la licenta, ca nu-i asta relevant pentru cunostintele mele, asa si a fost. Bine ca ai scapat si acum poti sa te concentrezi pe cautat joburi.

Edit: pupici, am plecat spre casa! Pe maine!
Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

In primul rand,

Boeru , sanatate si numai bucurii. Te asteptam la scris, sa mai dai un semn de viata.

Lavi, ce bine ca ai scapat de stress, asa ca distractie placuta in continuare si tin pumnii sa gasesti un loc de munca pe placul tau.

Andreea, ma bucur ca e fetita cuminte si sanatoasa. Bafta la examen.

Aly, , lasa ca gasesti tu alti meseriasi mai buni, ce sa faci asta e. La mine au venit azi dimineata, la pranz a trebuit sa vin in pauza mea de lucru acasa sa vad ce fac si pina acum sint multumita, dar sa vedem pina la final.

Sun, chiar ca imi e dor de tine si te astept la scris. Tot am intrebat de Alex si n-am primit raspuns. Ce nazbatii mai face sau e cumintel?

Marina, spor la treaba si sa ai grija de tine si bb.

Fla, ti-or plecat musafirii? Petrecareat-o!

Roxanicea, ce m-am bucurat ca ai scris, mi-era dor de tine.

Mi dor si de Cherry, Raza si Briza.

Nadia, Vicky, Camelia si voua si la restul fetelor,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Flor, iti doresc tot binele din lume si sa iti amintesti si de noi:)!

Of fetelor ce dor imi e de voi si de stat la povesti...
Inca am musafiri, de fapt o musafira ca baietii au plecat azi dupa amiaza:) Ieri am fost o gasca mare la padure si am jucat fotbal A fost super zilele astea, numai in distractii am tinut-o. Si vineri plecam in concediu

Lavi felicitari, stiam eu ca asa va fi:) fata invatacioasa:)

Sunule tare mi dor de tine, tie nu iti e dor de noi?:) Te vrem mai mult si mai des

Mi-e dor de cherry, buni, Cami...

Andreea ce-mi plac povestile tale, imi aduc aminte de perioada asta cu mare drag, abia astept sa repet experienta:) Aveti grija de voi, pupam Bianca mancacioasa.

Aly si Rox mor de dorul vostru si ma enervez singura ca tot apare cate ceva si amanam intalneala Daca vreti intalniti-va voi si cand pot apar si eu la apel:)

Marinutza harnicutza, ce fain de voi ca o sa aveti casa aranjata pe cand vine bebe:) Cum e burtica?

Nadia, Him la voi

Cred ca trebuie sa ca am si un copil in grija:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

scurt!!!

fete, va multumesc mult pt urari!

lavi pt reusita! boeru, la multi, multi ani!

pup fetele! marina wlcm bck!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

'Neatza fetelor! Va invit la o . Sunt bine dispusa ca s-a incalzit afara.
Va si atac cu o intrebare de cu buna dimineata. Din cauza ca iubitzelul meu n-a masurat bine salteaua pe care am cumparat-o pt pat, mesterul ne-a facut patul prea inalt si se simte marginea de la pat cand stai pe margine. Tot ne-am facut planuri cum sa inaltam platforma de la pat, insa nu mai e nevoie ca am facut un business cu maica-mea si o sa ia ea salteaua noastra si noi cumparam alta, musai mai inalta. Vreau sa iau una de la Domus Flex, aveti vreuna saltea de la ei? Mi le recomandati?

Him, bine ca a inceput bine lucrarea, sper sa fie seriosi si sa termine repede.

Fla, ce bine de tine ca iar pleci in concediu... Si mie mi-e dor sa ma intalnesc cu voi, dar saptamana asta nici mie nu mi se arata. Lasa ca tot ne vedem, ca n-au intrat zilele in sac. E foarte posibil sa-mi plece sotziorul in delegatie in Grecia (din 17) si raman singurica aproape o saptamana, poate pe atunci te intorci din concediu si reusim sa ne vedem (sa-mi tineti companie, ca deja ma gandesc cu groaza ce dor o sa-mi fie de el daca pleaca).

noricile si haideti la povesti!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

razuca tu pe unde umbli?:) ai fost in concediu?:)

Nu mai tin minte, care dintre fetele noastre e in Grecia si cand se intoarce?

Aly dupa ce trece saptamana viitoare om fi acasa pt ceva mai mult timp si iti tinem de urat:)
Nush ce sa zic cu salteaua ca n-am, da am vazut ca ti-au recomandat clujencele Casa Augustin, eu insa nu te sfatuiesc. Mi-am cumparat coltar de la ei si i-am chemat de 2 ori sa il repare cat mai era inca in garantie. Acu' domnu cu mila, ca iar s-a stricat si trebuie sa ne "ocupam" singuri...
Cu tipul cu mobila ai vb?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fla, inca n-am apucat sa mergem sa ne uitam de canapea, maine e programat. Deci produsele de la Casa Augustin sunt de proasta calitate si nici nu-si respecta garantia. O sa tin cont. Am vorbit si cu tipul cu mobila (mersic frumos), urmeaza sa ne intalnim lunea viitoare sa discutam, insa astepta finalizarea negocierilor pt o lucrare mare si daca o primeste, pe mine ma ia numai de la 1 oct. Insa el zicea la telefon ca pt sufragerie si hol nu-i ia mai mult de o saptamana maxim 2, ceea ce n-ar fi rau. Acuma sa vedem luni ce discutam si ce pret imi da.
Briza e plecata in Grecia in luna de miere. Voi unde mergeti in concediu?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

razuca tu pe unde umbli?:) ai fost in concediu?:)

Nu mai tin minte, care dintre fetele noastre e in Grecia si cand se intoarce?

ahaaaaa..as vrea eu, sa fiu in locul Brizei, k ea e-n "Gretili"..si mai sta.

n-am avut net ieri, de-asta am lipsit. sambata am fost la nunta, unde mi-a placut f mult (mai putin faptul ca 80% din invitati, barbati si femei s-au imbatat k porcii ..acum mi-am apreciat cu adevarat sotul care abia gusta o bere din an in Pasti; la faza asta am fost de acord cu socrela!).
zilele astea ne-am plimbarit si prezentat masina ..

edit: la nunta a fost invitat si unul din fostii Flamingo Boys...care a renuntat la destrabalari pt bani (yaaaaaac!!!) pt k s-a ingrasat cumplit...si la 23 de ani e cuplat cu una de 42...bogata, desigur.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput